Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Viotinola @ 2005 06 06, 11:02)
Keista, nes mano BT yra nerealiai žema (pvz. 35,9). Maniau, kad jei bromokriptinas turputį muša spaudimą , gal dėl to? Bet jei ne, tai pas gydytoją reiks čiuožti.

Tai matyt pas tave PRL n4ra nukrites sad.gif ,reikia didinti vaistuku kieki,jei nekrenta
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 06 06, 01:35)
Tai matyt pas tave PRL n4ra nukrites sad.gif ,reikia didinti vaistuku kieki,jei nekrenta

cry.gif Tai patys baisiausi žodžiai cry.gif O jei rimtai, gali būti. Po dviejų savaičių keliausiu tirtis PRL. 1224 buvo prieš mėnesį....
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2005 06 06, 15:57)
cry.gif Tai patys baisiausi žodžiai cry.gif O jei rimtai, gali būti. Po dviejų savaičių keliausiu tirtis PRL. 1224 buvo prieš mėnesį....

jetaus nenorejau taves pravirgdyt wub.gif ,bet taip gali buti,nepergyvenk viskas usitvarkys.

va pas mane susitvarke ir ka pas vyra atrado problemu ir ka vel viskas nuo pradziu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 06 06, 09:59)
jetaus nenorejau taves pravirgdyt wub.gif ,bet taip gali buti,nepergyvenk viskas usitvarkys.

va pas mane susitvarke ir ka pas vyra atrado problemu ir ka vel viskas nuo pradziu cry.gif

console.gif aš irgi save tikinu, kad viskas bus gerai. Saviškį labai atsargiai ruošiu, tam reikalui, pasitikrinimui. Vieną kartą , kai paprašiau jo nueiti pas gydytojus išsitirti, tai visą dieną vaikščiojo kaip šlapiu maišu trenktas, net pagailo. sad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Turiu klausimeliu. Kiek laiko jus geriat bromokriptina? As ji geriau viena karta 4 men. prolakrtinas greit nukrito. Poto po metu vel uzkilo sad.gif Va dabar geriau ji metus ir MR dariausi viskas tvarkoja, galvoja nieko nerado. O tas prolaktinas nukrenta ir kai vaistu negeriu vel uzkyla sad.gif Jau apsibodo. As isvis girdejau, kad viena gere bromokriptina 6 metus ir nieko nepadejo. blink.gif Tai ka cia viskas, pasmerkta visam gyvenimui ji gert?
Leliuka planuojame jau 4 metai ir niekas napadeda ( aisku dar daug kas neisbandyta )
Siuo metu ilsiuosi nuo gydimo. Ir jeigu jau stebuklo nesulauksiu iki pavasario tada jau dirptinis laukia blink.gif
Atsakyti
Anoli, man sake bromkriptina gerti tol, kol pastosiu, be jokiu pertrauku. Kaip suprantu, bromkriptinas tik palaiko, kad prolaktinas butu normoje, ir kai nustoji ji gerti-uzkyla ir vel.

Ar pas jus yra dar kokiu bedu, ar tik del prolaktino tau IVF siulomas g.gif blink.gif
Atsakyti
Aš geriu 4 metus,tik didinu vaistuku doze.O man ir sake gerti tol kol pastosiu,nes iskart taip negalima nutraukti.

O kodel tu darysi dirbtini???
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 06 07, 04:27)
Aš geriu 4 metus,tik didinu vaistuku doze.O man ir sake gerti tol kol pastosiu,nes iskart taip negalima nutraukti.

O kodel tu darysi dirbtini???

Prince, kai pamatau kiek laiko geri vaistus , tai iškart prisimenu eilėraštį : iš kur drąsos tiek, valios geležinės (apie M.Melnikaitę). Jaučiu ir man reiks po keturias tablietkas gerti, nors gydytoją įkalbėjau kad 3 užteks. deja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 07 birželio 2005 - 15:47
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2005 06 03, 14:39)
laba diena! na va turiu jau rezultatus PRL 691.6 . Gavau siuntima i klinikas pas endokrinologa . pasidaryt tyrimus . ar ten skauda kaip daro ir ar ilgai reikia laukt gal kas zinot  blush2.gif

Kiek ilgai laukt, tai neįsivaizduoju. Klinikose buvau senokai. Tai endokrinologas siuntė pas neurologą ir oftolmologą. Viską per vieną dieną susitvarkiau. Tik akis prilašino, vyzdžius išplėtė ir vos namo grįžau biggrin.gif O neurologas kaip ištyrė... Galvojau, kad tinkamumą į kosmonautus tvirtina: suko kėdėj, pylė vandenį į ausis, davė laižyt visokių skanių skysčių biggrin.gif Visai smagu ir neskauda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2005 06 07, 15:42)
Prince, kai pamatau kiek laiko geri vaistus , tai iškart prisimenu eilėraštį : iš kur drąsos tiek, valios geležinės (apie M.Melnikaitę). Jaučiu ir man reiks po keturias tablietkas gerti, nors gydytoją įkalbėjau kad 3 užteks. deja...

nieko, viskas įmanoma ir atlaikoma. Aš vienu metu po 6 gėriau. Bloga taip pat kaip nuo vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linux @ 2005 06 07, 05:49)
nieko, viskas įmanoma ir atlaikoma. Aš vienu metu po 6 gėriau. Bloga taip pat kaip nuo vienos  biggrin.gif

Ar man taip atrodo , ar ištikrųjų dukrytei 8 mėn?
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2005 06 07, 15:42)

Viotinola is visos sirdeles linkiu tau ,kad tas PRL kuo greiciau nukristu ir tu taptum nestuke.gif .Tik taip nepergyvenk,buk gerute. wub.gif wub.gif

O po keturias kai geriau ir man buvo blogai sad.gif
Atsakyti