Hmmm.... Bromokriptiną geriu jau beveik... vaje, kaip seniai... beveik metai. Tikrai nejaučiu, kad per pakaušį trenktų. O be to jei vaistai būtų psichotropiniai, tai be recepto niekas neparduotų, o bromokriptiną parduoda.Kai tik pradėjau gerti bromokriptiną pykini tik porą dienų, paskui viskas buvo gerai. Didinant dozę irgi pykina, paskui organizmas pripranta. Bromokriptinas truputį muša spaudimą, todėl gali ir pykinti, ir rankos šalti, ir galva svaigti.
Mergaites, negaliu nepasidziaugti, po truputi pas mane gereja pdetis su isskyromis , siandien jau pastebejau tas vaisingasias gleives , nors ju visai buvo nedaug, bet vistiek jega, o beto ciandien 15 c.d. tai kaip ir laikas ovuliacijai
QUOTE(magistra @ 2005 05 27, 12:08)
Nepykite, kad as jus trukdau, bet as turiu tokia pat problemele,kaip kad jus, todel noreciau su jumis pabendrauti,pasidalinti ispudžiais. Man labai idomu, ar jus esat girdejusios, kad kas nors pasveiktu gerdamos bromokriptina?
pries 3.5 metu mano PRL buvo 1200, puse metu geriau bromkriptina, susitvarke iki 400, pries 2004 m. gruodi buvo siek tiek padidejes - 720, pageriau 2 men bromkiptina, susitvarke, ana savaite pakartojau tyrima 420 - viskas normoje. Manau, kad sia vaistas gydo, tik , kad tas PRL labai priklauso nuo musu paciu, nuo gyvenimo budo, darbo ir pan. juk jis padideje ypac po stresu...
QUOTE(Viotinola @ 2005 05 27, 14:29)
Tax , o kada atsirado berniukas ?
sunus musu didelis, jam jau 14 metu tada kaip liaudis sako "viens, du ir pavyko" nei galvojom, zinoma apsidziaugem
Tik antras niekaip "neiseina", tai PRL, tai dabar visai neaisku kas . Visada svajojau, kad kai isitvirtinsim, o vaikui bus 10, atsiras broliukas ar sesute, mes atjaunesim ..., deja jau 5 metai, rezultatu jokiu. Kaip zinia, metai bega.
Jus jaunos, viskas jums pavyks, suprantu, kad as nors viena turiu, lengva man kalbet..., bet patikekit, taip norisi antro mazo
Nauja temelė
ACIU
QUOTE(Viotinola @ 2005 05 24, 15:09)
Labutis visoms,
norėčiau savo džiaugsmeliu pasidalinti ir su jumis. Mano PRL nuo 4000 nukrito iki 1200 pr mėnesį. tikiuosi , kad sėkmingai ir toliau kris. Labai jau norėčiau , todėl ir labai džiaugiuosi ir tikiuosi...
norėčiau savo džiaugsmeliu pasidalinti ir su jumis. Mano PRL nuo 4000 nukrito iki 1200 pr mėnesį. tikiuosi , kad sėkmingai ir toliau kris. Labai jau norėčiau , todėl ir labai džiaugiuosi ir tikiuosi...
Ir toliau taip. Bus tik geriau
QUOTE(stirnyte @ 2005 05 25, 09:40)
Viotinola, o kaip su isskyromis? Pas tave nera problemu? Ar atsirado tu, tasiu, vaisingu gleiviu?As tai vis dar ju nesulaukiu, nors dar nei menesio nera, kai geriu vaistukus
Ne visada po menesio atsiranda rezultatas. Man prireike kokiu 4-5 menesiu, kad gleives nors kiek i normalias panasios butu.
QUOTE(magistra @ 2005 05 27, 12:08)
Nepykite, kad as jus trukdau, bet as turiu tokia pat problemele,kaip kad jus, todel noreciau su jumis pabendrauti,pasidalinti ispudžiais. Man labai idomu, ar jus esat girdejusios, kad kas nors pasveiktu gerdamos bromokriptina?
Del visisko pasveikimo nesu tikra. O PRL kieki bent jau kuriam laikui tikrai normalizuoja. Beje, esu ne karta girdejusi, kad pagimdzius tas PRL kaip ir susinormalizuoja. Kol kas galiu pasakyt, kad man tas faktas nepasitvirtino pirmu mmm sulaukiau 7 men po gimdymo, o antru dar ner, nors kaip ir turejo jau but. Ir laktacija vis dar yra. Itariu, kad toliau su endokrinologais draugaut teks. Neisaugau ligos "Vilkas pilkas nebaisu nebaisus nebaisus..."
QUOTE(stirnyte @ 2005 05 27, 14:14)
Mergaites, negaliu nepasidziaugti, po truputi pas mane gereja pdetis su isskyromis , siandien jau pastebejau tas vaisingasias gleives , nors ju visai buvo nedaug, bet vistiek jega, o beto ciandien 15 c.d. tai kaip ir laikas ovuliacijai
Linux, kaip suprantu turi mergaitę. Ar turiu vilties ir aš ko nors sulaukti?
QUOTE(Viotinola @ 2005 05 31, 10:24)
neprgyvenk pamatysi sulauksi,tikrai sulauksi,dar netokiu stebuklu buna
QUOTE(Viotinola @ 2005 05 31, 10:24)
Jo, turiu mergytę. Ir net neabejoju, kad ir jums pasiseks. Kantrybės ir tikėjimo
QUOTE(Linux @ 2005 05 31, 01:21)
Jo, turiu mergytę. Ir net neabejoju, kad ir jums pasiseks. Kantrybės ir tikėjimo
O kaip ji atsirado (aš ne apie gandrus ), turėjai kokių problemų?
QUOTE(Viotinola @ 2005 05 31, 11:47)
O kaip ji atsirado (aš ne apie gandrus ), turėjai kokių problemų?
Gi kažkada čia pripostringavau cielus du psl. apie savo prolaktinomą Nepraėjo nė du metai ir pasiekėm savo tikslą