Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(stirnyte @ 2005 05 24, 23:40)
Viotinola, o kaip su isskyromis? Pas tave nera problemu? Ar atsirado tu, tasiu, vaisingu gleiviu?As tai vis dar ju nesulaukiu, nors dar nei menesio nera, kai geriu vaistukus cry.gif

Su gleivėmis didžiulė problema buvo... smileysex.gif galėjau savo brangiausiąjį bash.gif gun_bandana.gif, nes visur buvo sausa kaip sacharoj, kai pradėjo PRL kristi, tada pasidarė geriau. Va praeitą mėnesį išskyros nebuvo tąsios, tiesiog bėgo upeliu, visa permirkdavau. Tai gal ir buvo tos vaisingosios.Žiūrėsiu dar šį mėnesį, o kokius vaistukus vartoji? Viskas tvarkosi palaipsniui, nenorėk, kad pokšt ir viskas gerai, nors aš to norėčiau žiauriai ax.gif
Atsakyti
As geriu bromkriptina schmoll.gif, tiesa, pas mane irgi sausoka blush2.gif , bet labaiusiai as laukiu geruju gleiviu, nors tiek ant sirdeles lengviau butu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnyte @ 2005 05 25, 03:02)
As geriu bromkriptina schmoll.gif, tiesa, pas mane irgi sausoka blush2.gif , bet labaiusiai as laukiu geruju gleiviu, nors tiek ant sirdeles lengviau butu cry.gif

Suprantu tave. Man irgi buvo cry.gif Po truputį apsipratau, susirinkau info, paskaitinėjau apie kitas merginas ir susitaikiau. Geriu vaistus ir tikiu, kad viskas bus gerai. O kaip su PRL kiekiu? Ar labai pakilęs?
Atsakyti
nepasakyciau, kad jau labai padidejes, 1,5 karto, bet vis tiek neramu, o be to, kazkodel man naujauta sako, kad padidejes PRL tik viena is bedu cry.gif , bet cia niekuo nepagristas spejimas blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės! ir vėl prisijungiu prie jūsų. Pirmadienį eisiu darytis prolaktino tyrima , gal viskas jau bus normaliai. taip tikiuosi kad viskas bus ok. biggrin.gif Gal galit parasyt kada geriausiai darytis tyrima ryte ar vakare blush2.gif
Atsakyti
Nepykite, kad as jus trukdau, bet as turiu tokia pat problemele,kaip kad jus, todel noreciau su jumis pabendrauti,pasidalinti ispudžiais. Man labai idomu, ar jus esat girdejusios, kad kas nors pasveiktu gerdamos bromokriptina?
Atsakyti
Man irgi labai įdomu, kiek kartų prolaktinas turi viršyti normą, kad išrašytų gerti bromkriptiną. Pasakykit prašom, nes man šio vaisto pavadinimas kelia abejonių, o pasiskaičiusi anotaciją ir pasižiūrėjusi kokias ligas gydo, man bloga darosi.
Atsakyti
mano prolaktino kiekis neviršijo leistinos normos bet buvo jau pati aukščiausia norma ir aš geriau parlodeli na aš manu kad bromkriptinas ir parlodelis tas pats tik kad pavadinimas kitas ir kaina skiriasi g.gif tai aš nesibaiminau nors ir skaičiau kokias ligas gydo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2005 05 27, 12:51)
mano prolaktino kiekis neviršijo leistinos normos bet buvo jau pati aukščiausia norma  ir aš geriau parlodeli na aš manu kad bromkriptinas ir parlodelis tas pats tik kad pavadinimas kitas ir kaina skiriasi g.gif tai aš nesibaiminau nors ir skaičiau kokias ligas gydo biggrin.gif

Tai yra psichotropiniai vaistai, nuo jų vystosi priklausomybė. Jūs skaitėte apie šalutinį poveikį? Ir dar ja alzhaimerio ligą gydo.
Atsakyti
QUOTE(vicky @ 2005 05 27, 12:53)
Tai yra psichotropiniai vaistai, nuo jų vystosi priklausomybė. Jūs skaitėte apie šalutinį poveikį? Ir dar ja alzhaimerio ligą gydo.

skaičiau kad nuo jų būna bloga ir kad jie truputi per "pakaušį" duoda na čia taip išsireiškiu, bet aš kalbu apie parlodelį nes kiek skaičiau apie bromkriptiną tai ten truputį jis stipriau veikia kitom būna labai negerai silpna ir bloga labai labai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2005 05 27, 12:59)
skaičiau kad nuo jų būna bloga ir kad jie truputi per "pakaušį" duoda na čia taip išsireiškiu, bet aš kalbu apie parlodelį nes kiek skaičiau apie bromkriptiną tai ten truputį jis stipriau veikia kitom būna labai negerai silpna ir bloga labai labai sad.gif

Tai ir esmė, kad duoda per "pakaušį" arba žmogus po truputį išeina iš proto. Dėl šios priežasties aš ir teiraujuosi, kiek konkrečiai kartų turi viršyti normą.
Atsakyti
Neakcentavau dar, kad brompkriptinas yra veiklioji medžiaga, o Parlodel yra komercinis pavadinimas.
Atsakyti