Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(vicky @ 2005 05 18, 21:58)
Migluže, manau, kiekviena sau pati nuspręs, kurią ciklo dieną tirti prolaktiną, kurių nuomonėmis vadovautis ir panašiai. Tyrimas gali būti kartojamas dar du kartus (bet jau man taip sakė).  O šiaip labai teisingai ta mano draugė pasakė, kad, jeigu hormonai tiriami ne tą dieną, tai yra eikvojamas laikas, jėgos, pinigai ir kraujas:)) Spręskite patys. 
O dėl įžymių...įdomu, ar galima dėti lygybės ženklą tarp įžymumo lygio  ir profesinės kompetencijos.

Tada aš paklausiu kitaip, ar yra skirtumas kada tirtis PRL, kai mmm išvis nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2005 05 19, 15:19)
Tada aš paklausiu kitaip, ar yra skirtumas kada tirtis PRL, kai mmm išvis nėra? g.gif

Ne, mmm ne prie ko. Svarbiausia, kad būtų reikiama ciklo diena:5-7.smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(vicky @ 2005 05 19, 17:38)
Ne, mmm ne prie ko. Svarbiausia, kad būtų reikiama ciklo diena:5-7.smile.gif)

Tu turbūt nesupratai, mmm labai prie ko. Jeigu jų nėra, tai kaip sulaukti tos 5-7 ciklo dienos?
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 05 19, 16:40)
Tu turbūt nesupratai, mmm labai prie ko. Jeigu jų nėra, tai kaip sulaukti tos 5-7 ciklo dienos?

Ne, nesupratau. Tikrai, o jeigu nėra mmm, tai kas tada?
Atsakyti
Vicky, nusišneki ir tu, ir tavo gydytoja megalol.gif Ir dar su Migluže ginčijiesi yahoo.gif

Merginos, neklausykit nesąmonių - PROLAKTINĄ GALIMA DARYTI BET KURIĄ CIKLO DIENĄ. O priskirta prie 5-7 arba 21-os ciklo dienos būtent tam, kad tomis dienomis daromi kiti hormonai ir tuo pačiu kraujo ėmimu padaromas ir prolaktino tyrimas.
Atsakyti
mano patirtis patvirtina daivos žodžius. man kraują prolaktino tyrimams imdavo tada, kada apsilankydavau pas gydytoją ir nereikėdavo derintis prie tam tikrų ciklo dienų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 05 19, 16:52)
Merginos, neklausykit nesąmonių - PROLAKTINĄ GALIMA DARYTI BET KURIĄ CIKLO DIENĄ. O priskirta prie 5-7 arba 21-os ciklo dienos būtent tam, kad tomis dienomis daromi kiti hormonai ir tuo pačiu kraujo ėmimu padaromas ir prolaktino tyrimas.

Tikrai taip 4u.gif . Prolaktino kiekis gali skirtis kiekvieną dieną. Bet tas skirtumas niekada nebus kardinalus.
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2005 05 24, 15:09)
Labutis visoms,
clap.gif norėčiau savo džiaugsmeliu pasidalinti ir su jumis. Mano PRL nuo 4000 nukrito iki 1200 pr mėnesį.  smile.gif tikiuosi , kad sėkmingai ir toliau kris. Labai jau norėčiau  2.gif, todėl ir labai džiaugiuosi ir tikiuosi...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunu labai džiaugiuosi.

merginos pasakykite man ar jums krūtinė neskauda kai normalus PRL antroje c,d. nieko nesuprantu man kaip skauda g.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif , man visada antroje c.d. skauda krutine ir gan stipriai, bet as galvojau, kad tai nuo per didelio PRL. Tai kaip cia iseina????
P.S. Viotinola, dziaugiuosi, kad judi i prieki link savo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnyte @ 2005 05 25, 09:16)
Labutis smile.gif , man visada antroje c.d. skauda krutine ir gan stipriai, bet as galvojau, kad tai nuo per didelio  PRL. Tai kaip cia iseina????
P.S. Viotinola, dziaugiuosi, kad judi i prieki link savo nestuke.gif

seniau, kai mano PRL buvo padidejes (~700), 2 c.d. man labai skaudedavo krutine, bet dabar kuomet jis normalus (~450), krutine tik truputi skauda.
Nezinau, ar tai tik sutapimas, ar taip turi buti?
Atsakyti
QUOTE(tax @ 2005 05 24, 23:24)
seniau, kai mano PRL buvo padidejes (~700), 2 c.d. man labai skaudedavo krutine, bet dabar kuomet jis normalus (~450), krutine tik truputi skauda.
Nezinau, ar tai tik sutapimas, ar taip turi buti?

Kiek žinau visoms individualiai. Man visada skaudėdavo krūtinę savaitę prieš mmm.
Atsakyti
Viotinola, o kaip su isskyromis? Pas tave nera problemu? Ar atsirado tu, tasiu, vaisingu gleiviu?As tai vis dar ju nesulaukiu, nors dar nei menesio nera, kai geriu vaistukus cry.gif
Atsakyti