Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Prince @ 2005 05 17, 07:35)
Vienu žodžiu paneles teip biggrin.gif ,nesvarbu kaip skaičiuoja svarbu ,kad rezultatai geri butu biggrin.gif .
ka tik skambinau dėl rezultau ir ka 14,6  biggrin.gif  valio ,manau po truputi viena baisia bėda šalinu

kaip šaunu!!!! 4u.gif
Atsakyti
Prince, kaip faina 4u.gif Mano PRL tyrimų rezultatai tik kitą antradienį, ir laukiu, ir bijau...
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2005 05 17, 09:17)
Man taip pat skaičiuoja tūkstančiais...

visos laboratorijos skaiciuoja skirtingai. vienos tukstanciais kitos simtais. tukstanciais tai norma buna iki 511mu/l taigi bet kokiu atveju tukstacio neturetu but sad.gif
simtais vienos laboratorijos raso norma iki 25 kitos iki 34. nu ivairiai, bet siaip jos ir paraso salia norma ax.gif

smagu kad pagaliau sunormalizavo prolaktina prince wub.gif

o mane ir toliau kankina verysad.gif ka tik buvau pas gydytoja ir nieko paguodziancio. zaraza koks tas prolaktinas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ricija @ 2005 05 17, 03:47)
visos laboratorijos skaiciuoja skirtingai. vienos tukstanciais kitos simtais. tukstanciais tai norma buna iki 511mu/l taigi bet kokiu atveju tukstacio neturetu but sad.gif
simtais vienos laboratorijos raso norma iki 25 kitos iki 34. nu ivairiai, bet siaip jos ir paraso salia norma ax.gif

smagu kad pagaliau sunormalizavo prolaktina prince wub.gif

o mane ir toliau kankina verysad.gif  ka tik buvau pas gydytoja ir nieko paguodziancio. zaraza koks tas prolaktinas sad.gif

Ir ką gydytoja pasakė?
Atsakyti
didesnis nei turi buti. bet siek tiek jau ramiau kad jei jau kas tfu tfu tfu tai maziukas isgyventu. bet ir toliau pergyveni, ir taip iki pat galo turbut bus. g.gif

aisku lengva kalbeti, bet kiek suprantu tas prolaktinas nepalieka net pastojus ir toliau nervus gadina. taigi atsargu reikia mums daug, tik kaip ju pritaupyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricija: 17 gegužės 2005 - 14:20
Ricija ,o kodėl jis maošo mažiukui,juk kai pastoji tas PRl yra daug didesnis.

ir labai ačiū kad džiaugiatės už mane 4u.gif .bet per daug nesidžiaugiu bijau ,kad neatsinaujintu
Atsakyti
Svarbaiusia kuo mažiau stresuoti, nes nuo to PRL irgi šokinėja. Tai kad būk gerutė, mažiau į tai gilinkis, o daryk ką liepia gydytoja ir saugok mažylį.
Atsakyti
pas mane kazkodel irgi padidejes prolaktinas norma laborat iki 25, o pas mane 30, idomu ar tai jau daug?siaip istyriau ji visai netycia 21 ciklo diena, o kokiom dienom reikia ji tirti?o gal nera skirumo? ax.gif
Atsakyti
Skirtumo nera kada tirsies PRl.o ir kiekis pas tave nedidelis
Atsakyti
QUOTE(tlana @ 2005 05 17, 17:05)
pas mane kazkodel irgi padidejes prolaktinas norma laborat iki 25, o pas mane 30, idomu ar tai jau daug?siaip istyriau ji visai netycia 21 ciklo diena, o kokiom dienom reikia ji tirti?o gal nera skirumo? ax.gif

Prolaktiną reikia tirti 5-7 ciklo dieną. 21 dieną tyrimas beprasmis. Mane taip mokėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vicky @ 2005 05 17, 18:50)
Prolaktiną reikia tirti 5-7 ciklo dieną. 21 dieną tyrimas beprasmis. Mane taip mokėsmile.gif
oho geras!tai kodel tada VK puslapyje ir ju labarotorijoj nurodo kad progesterona ir prolaktina tirti 21diena... ax.gif keista
Atsakyti
O man sake ,kad nesvarbu g.gif blink.gif
Atsakyti