Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Prince @ 2005 05 11, 10:54)
Jei tu apie mane,tai  cry.gif ,nes reikia dar saviški pagydyti cry.gif

Sėkmės tau, Prince. 4u.gif

Juk būna stebuklų.....
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 05 11, 02:54)
Jei tu apie mane,tai  cry.gif ,nes reikia dar saviški pagydyti cry.gif

Pradžiai pasveiksi tu, tai jau bus pusę darbo. paskui pagydysi savo brangiausiąjį ir visas darbas bus padarytas 4u.gif
Atsakyti
Oi ačiū merginos už palaikyma,kaip jo reikia.O kas supras jei ne tokio pačio likimo draugai wub.gif
Peliuk o kaip tavo reikaliukai wub.gif
Atsakyti
Kažkoks kožmaras, kai padidinau bromokriptino dozę blink.gif Vaikštau, kaip pervažiuota, žiauriai slopina, o kaip pykina... Ar tie vaistai visas taip veikia? *****, per dieną 2 pok kramtomosios gunmos suvalgau...
Atsakyti
Sveikos mergaites, tinku i jusu tema, ar priimsit? Na, o padidino doze tai kiek? Ar galiu smalsauti? As geriu per diena 2 tabletes - 1 ryte ir 1 vakare. Mane labai migdo, bet gal tai pavasaris veikia?
Atsakyti
Tris kartus per dieną po 2,5mg. Kol gėriau du, tai nieko nejaučiau, bet dabar blink.gif Va kai tik pradėjau gerti vaistus,buvo visko ir pykino, ir miegot norėjosi, bet greit pripratau. Dabar vėl ta pati dainelė iš naujo. Saulute7,Ar labai tavo PRL padidėjęs? console.gif Gal greit šitai temai pamojuosi ir atsisveikinsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 12 gegužės 2005 - 09:17
Na man noretusi greit buti nestuke. Prolaktinas 2 kartus virsija norma. Isgeriau 1 pakuote vaistuku, jis sumazejo, labai mazai. Dabar gersiu jau 2 pakuotes ir tada ziuresim. Bet is jusu forumo laiskuciu supratau, kad cia turi itakos stresai ir nerviukai, tai kaip gi nesinervinsi, kai nesiseka. Prolaktinas ne vienintele problema (nors labai netiketa) - man nera jokiu isskyru, jokiu pozymiu. Dar problemu turi ir vyras, todel reikia IUI. O kiek laiko tu vargsti su prolaktinu?
Atsakyti
Vaistus geriu apie pusmetį, ženkliai mažėjo PRL. Paskui sugalvojau, kad laukiuosi ir nustojau gerti vaistus, PRL TAIP šoktelėjo.... Su išskyromis ir pas mane problema buvo, o ypač tada kai smileysex.gif . Nors dar ir dabar ne visiškai viskas susitvarkė
Atsakyti
Sveikutes, nors ne labai mes ir sveikos cry.gif . As geriu 2 tab. per diena, kaip nurode gydytoja ir jauciuosi puikiai: nei pykina, nei miegas ima, nei galvos skauda. geriu viena tab., pries miega ir viens po pietu. Tiesa geriu Bromergona. Birzelio pradzioje eisiu pas gydytoja, pasiziuresim kas ten darosi. Na mano PRL 1,5 karto didesnis uz norma, tai nemanau, kad per pirma men., bus rezultatai labai geri, bet g.gif . O nestuke.gif as irgi noriu buti. Laukiu savo nelabuju pareinant jau vakar turejo buti, bet paskutiniu metu ciklas isireguliavo, tai sunku pasakyti, nors jauciu, kad jau tuoj, tuoj, cry.gif .
Tiesa, pas mane su iskyrom irgi ne kas, visokiu yra, o tokiu kokiu reikia nera sad.gif , na bet merginos sako, kad musu gydymasis viska sunormalizuoja.
Kaip as laukiu, to momento, kai pamatysiu vaisingas gleives verysad.gif
Atsakyti
Jeil pykinimo tai manau daug kam buna taip,mano draugei nuo 0,5 tabletes vos nenumire,o aš sau po 4 variau i save. biggrin.gif ir nieko nejutau.
Stirnyte,nepergyvenk ,nes tas tikrai duoda per ta PRL 4u.gif ,aš pati jau senai ji gydau tai manau ateis ta švente,manau jau atejo kai matau norimus rezultatus.Manau jie nepakis,bet vis dar bijau.Manau kita savaite eisiu pasitikrinti,tai žiūrėsim kas bus.
O dėl tu išskyru,žinokit aš per daug nekvaršinu galvos,po to dar sunkiau buna. wub.gif O vyras mano irgi turi problemu (jau kartojuos)
Atsakyti
Mano vyro dar netyrinejome blink.gif , bet nemanau, kad yra kokiu problemu. O kas pas tavo vyra negerai, jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
Man gydytojas sake, kad prolaktinas yra sutvarkomas reikalas. Bet nieks negali numatyti per kiek laiko ir dar man idomu, ar jis gali vel nei is sio nei is to pakilti. Ir apskritai kodėl jis pakyla? Gal daromi kokie tyrimai?
Atsakyti