Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Viotinola @ 2005 05 10, 09:36)
Tai ir sakau, kad per durną galvą... O paskui PRL sumažėjo ir kaip greitai?

Nu nepasaky2iau per kiek laiko,manau kokia doze gersi,betper didele irgi negerai.Gal po pora savaiteliu turetu matytis rezultatas
Atsakyti
Gydytoja dozę padidino. Po 10 deinų sakė, vėl kraujo tyrimus teks darytis sad.gif O jau taip norėčiau 2.gif , bet....
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2005 05 10, 13:00)
Gydytoja dozę padidino. Po 10 deinų sakė, vėl kraujo tyrimus teks darytis sad.gif O jau taip norėčiau 2.gif , bet....

Nepergyvenk turesi,tik viskas turi eiti savo tvarka.Susitvarkysi ir žiūrėk busi nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Prince, o kaipgi pačiai sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2005 05 10, 14:07)
Prince, o kaipgi pačiai sekasi?

Atrodo gerai,reikia eiti jau pasitikrinti PRL ,bet nera kada.Aš einu iš ryto,sako tiksliausi rezultatai buna.Bandysiu eiti savaites gale.,tikiuosi bus geri.Dabar labai pergyvenu del kiekvieno rezultato,ankščiau kaip ir tu tai gerdavau tai vel nutraukdavau.O po to reiks vyreli griebti už ausu.
O pati iš kur busi 4u.gif
Atsakyti
geras visai man ta sloga prota susuko,juk parašyta aiškiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 05 10, 04:16)
geras visai man ta sloga prota susuko,juk parašyta aiškiai doh.gif

Nieko tokio. Bet taip nutraukinėjant vaistus argi tau nešokinėja PRL? Man tai pokšt ir yra... Vakar po tyrimų rezultatų cry.gif , nu ir vėl viskas išnaujo. Bet tai nerealiai grūdina...
Atsakyti
Ir dar kaip šokinėjo,jo atrodo pripranti ,o ir vėl kai sužinai buna sunku.Bet kai paskutiniu metu buvo geri rezultatai,net nežinojau ar čia džiaugtis ar verkti,nes senai jau laukiau ju.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 05 10, 05:23)
Ir dar kaip šokinėjo,jo atrodo pripranti ,o ir vėl kai sužinai buna sunku.Bet kai paskutiniu metu buvo geri rezultatai,net nežinojau ar čia džiaugtis ar verkti,nes senai jau laukiau ju.

Ta prasme , kad PRL ilgą laiką normalus?
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2005 05 10, 15:27)
Ta prasme , kad PRL ilgą laiką normalus?

Jau antra meėnesi normalus,tikiuosi bus taip ir toliau
Atsakyti
clap.gif Panašu, kad pradedu tikėti, kad viskas bus gerai. Jei jau PRL geras,tai netrukus jau ir nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2005 05 11, 08:58)
clap.gif Panašu, kad pradedu tikėti, kad viskas bus gerai. Jei jau PRL geras,tai netrukus jau ir  nestuke.gif

Jei tu apie mane,tai cry.gif ,nes reikia dar saviški pagydyti cry.gif
Atsakyti