Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Prince @ 2005 05 04, 14:16)
Kiek skaitau daugumai merginu iš krutines bega,o man taip nera.Aš tai pas endokrinologa gydausi.Tik pastebejau ,kad plaukuotumas atsirado sad.gif

Man irgi nebėga, ir ciklas nesutrikęs.
Atsakyti
Aciu Dievui man irgi nebega, ir menesines visuomet buna reguliarios. O del plaukuotumo kol kias nepastebejau, jei jau pradesiu plaukuotis, tai galetu nors galvos plaukai i ilgi augti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnyte @ 2005 05 04, 18:30)
Aciu Dievui man irgi nebega, ir menesines visuomet buna reguliarios. O del plaukuotumo kol kias nepastebejau, jei jau pradesiu plaukuotis, tai galetu nors galvos plaukai i ilgi augti biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif čia tai geras,butu gerai.man tai rankos.tik negalvokite ,ka as i beždžione panasi biggrin.gif esu labai grazi panele brunette.gif
Atsakyti
Sveikos, aš čia rašiau prieš tai, kad hiperprolaktinoma nėra diagnozuojama iš karto. Na, bent jau dianozę iš karto niekas nerašo. Štai suradau, kurioj vietoj radau:) Išsiverskit patys:) (jei mokat, aišku)
"Гормоны стресса: пролактин, кортизол, ЛГ - могут быть повышены не из-за гормональных заболеваний, а из-за хронического или острого (поход в больницу и сдача крови из вены) стресса. Их нужно пересдать. Для диагноза "гиперпролактинемия", например, необходимо трехкратное измерение повышенного уровня пролактина."

Atsakyti
na pas mane merginos tai paspaududs bega bet ne pienas o toks balzganas skystis, bet labai mazai tik toks lasiukas issispaudzia g.gif
Atsakyti
As tai dabar varysiu i polikniką, atlikti pakartotiną tyrimą. tai jei bus galimybe pabendrauti su gydytoju tai pasiteirausiu apie prolaktinoma. Bet dazniausiai krauja paima sesytes, o gydytojas tik telefonu pakonsultuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2005 05 04, 22:58)
na pas mane merginos tai paspaududs bega bet ne pienas o toks balzganas skystis, bet labai mazai tik toks lasiukas issispaudzia  g.gif

Išpradžų pas mane bėgo grynas pienukas, o dabar toks balzganas vandenukas pereinantis į pienuko siūliukus. Buvau ir pas onkologą, nieko nerado.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 05 04, 09:56)
biggrin.gif  biggrin.gif čia tai geras,butu gerai.man tai rankos.tik negalvokite ,ka as i beždžione panasi biggrin.gif esu labai grazi panele brunette.gif

Aplink spenelius pradėjo augti plaukai, *****, matyt pasiklydo smile.gif
Atsakyti
o as tai niekur nebuvau bet tik zinau kad jei prolaktinas padidiejes turi begt skystis.
nors pas mane jis dar siekia normas . Beto pas mane mmm nereguliarios na galima sakyti ju is viso nera. g.gif
Atsakyti
cry.gif aš jau beveik isterijoj. Pagelbėkit su info, mano PRL pakilo virš 4000, kai buvo 3100. Per savo kvailą galvą buvau nutraukus bromokriptiną apie savaitę. Gal kuri buvo pakliuvus į tokią situaciją? verysad.gif
Atsakyti
Buvau ir aš nutraukus,irgi buvo pakiles labai didelis PRL.
mergyte tu geriau nenutrauk vaistuku,nes jis greit vel gali pakilti
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 05 09, 07:05)
Buvau ir aš nutraukus,irgi buvo pakiles labai didelis PRL.
mergyte tu geriau nenutrauk vaistuku,nes jis greit vel gali pakilti

Tai ir sakau, kad per durną galvą... O paskui PRL sumažėjo ir kaip greitai?
Atsakyti