Aciu Dievui man irgi nebega, ir menesines visuomet buna reguliarios. O del plaukuotumo kol kias nepastebejau, jei jau pradesiu plaukuotis, tai galetu nors galvos plaukai i ilgi augti
Aciu Dievui man irgi nebega, ir menesines visuomet buna reguliarios. O del plaukuotumo kol kias nepastebejau, jei jau pradesiu plaukuotis, tai galetu nors galvos plaukai i ilgi augti
Sveikos, aš čia rašiau prieš tai, kad hiperprolaktinoma nėra diagnozuojama iš karto. Na, bent jau dianozę iš karto niekas nerašo. Štai suradau, kurioj vietoj radau:) Išsiverskit patys:) (jei mokat, aišku) "Гормоны стресса: пролактин, кортизол, ЛГ - могут быть повышены не из-за гормональных заболеваний, а из-за хронического или острого (поход в больницу и сдача крови из вены) стресса. Их нужно пересдать. Для диагноза "гиперпролактинемия", например, необходимо трехкратное измерение повышенного уровня пролактина."
As tai dabar varysiu i polikniką, atlikti pakartotiną tyrimą. tai jei bus galimybe pabendrauti su gydytoju tai pasiteirausiu apie prolaktinoma. Bet dazniausiai krauja paima sesytes, o gydytojas tik telefonu pakonsultuoja
o as tai niekur nebuvau bet tik zinau kad jei prolaktinas padidiejes turi begt skystis. nors pas mane jis dar siekia normas . Beto pas mane mmm nereguliarios na galima sakyti ju is viso nera.
aš jau beveik isterijoj. Pagelbėkit su info, mano PRL pakilo virš 4000, kai buvo 3100. Per savo kvailą galvą buvau nutraukus bromokriptiną apie savaitę. Gal kuri buvo pakliuvus į tokią situaciją?