Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Prince @ 2005 03 23, 16:43)
Pas maniški tai kažkokių zarazu rado.

Pas maniškį irgi visokių gėrybių rado,tai dabar antibijotikų kursą sugėrė ir vėl pakartojo
O pas mane irgi tų pačių rado,aš irgi gėriau antibijotikus,bet kažkodėl Miež.sakė nekartoti pasėlio,atseit pagal antibiogramą parinktas antibiotikas turėjo užmušti,taigi nežinau ar darytis ar ne,gaila pinigų

Na bet mes čia jau visai netoje temoje,gal geriau į pašnekesius,ar į zarazų tema eiti
Atsakyti
man nuo visokiu hormonu priaugo svoris. tai as mazinau skydliaukes hormonus.tai as didinau. tai as persidozavau. tai as bromkriptina geriau. dabr nieko negeriu. einu ryt darytis tyrimus. nes jau ciu vel man kazkas negera verysad.gif
Atsakyti
blogos naujienos pas mane ;( vel proloktinas soktelejo...iki 1000 si karta... pasidariau tyrimus vakar.. bet svarbiausia sako reikia butinai gert ta pyypt bromkriptina..... nes...nes reikia kad ta hipofize nedideu smegenyse... ;(((( o man taip bloga nuo jo buvo:( blyyn kaip susinervinau...
Atsakyti

Olialia, o kodel tu nutraukei bromkriptino vartojima? Man gydytoja kai paskyre, tai liepe nenutraukian vartoti kol pastosiu. Tai as jau gal metai ir vartoju.
Atsakyti
nutruakiau..nes pas mane normalizavosi proliktinas...pastot as kai ir nesiruosiu.....ir svarbiausai man labai bloga buvo nuo jo...raisua jau kad geriau po 1/4 o paskui po 1/2 ir buvo ziauriai bloga sad.gif((((((((((
labai bijau vel ji pradet vartot...nes baisu prisiminus kaip plysdavo galva ir pykino.... kaip svaigdavo ji ujj cry.gif
Atsakyti

Pradeti is naujo ir as nenoreciau blink.gif Savijauta buvo tragiska, bet kito pasirinkimo neturejau. Ilgiau vartojant pasaliniai pojuciai praejo smile.gif O jeigu tu taip blogai jautiesi, gal yra kokiu kitokiu vaistu g.gif
Atsakyti
israse kakzokiu kitu vaistu- kitoks pavadinimas. bet girdejau, merginos cia sake kad jis jau dingo is pardavimo..nzn ziuresim...
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2005 03 25, 12:32)
israse kakzokiu kitu vaistu- kitoks pavadinimas. bet girdejau, merginos cia sake kad jis jau dingo is pardavimo..nzn ziuresim...

Tai turbut Parlodeli,as tik ji ir geriau,jokiu pasaliniu pojuciu nebuvo thumbup.gif ,jis brangesnis,bet tikrai sako kad jo nera,as turiu dar tableciu,bet deja baigesi galiojimas pries pora menesiu
Atsakyti
Olialia labai sad.gif ,kad pakilo,bet jei pas tave to augliuko nėra tai gerdama vaistukus tikrai pataisysi,ta kieki.Man jau liktais tvarkosi,pamazinau doze vaistuku.Bet man nebuvo jokiu pašalinių požymių g.gif ,keista bet man galva kaip tik praėjo skaudėti.
Atsakyti
pas mane yra padidejusi pati hipofize... ir sake reikia gert svaistus nes:
1. nevaisingumas gresia
2.skystis ir krutines
3.gali augt ta hipofize.

del vaiku- as kol kas nesiruosiu, tad dabar nelabai ir aktualu, del krutines geriu vitamina E, labai gerai padeda ir neskauda tada ju. ir kas mane labai nuliudino- kad gali augt tos smegeneles....;( jos jau pakitusios pora mm didesnes nei reikia.....
jo, israse Parlodel. mama pasiskambino ir suzinojo kad tik vienoj vaistinej yra- nubego nupikro man paskutines 2 bontkues.... kainavo 50 lt ir cia jau su nuolaida ;/ bet ka darysi///////
o bromkriptinas man su nuolaida kainavo 5 lt wink.gif
Atsakyti
Sveikutes,ziuriu kad temele si jau treciame puslapyje atsirado.tai gerai,kad visoms tvarkosiPRL.Rytoj is pat ryto eisiu kraujo nuleisti,tikiuosi viskas tvarkoje bus.taip noriu.
Atsakyti
kaip tik pasiziurejau informaciniam lapeli del alkocholio- prasayta kad eikia atsargaiai vartoti alkocholi kartu su siuo vaistu. tai as jau saziningai jau 2 sav ne laso! verysad.gif
Atsakyti