Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Plaštakė @ 2005 03 16, 13:03)
Prince, o nedarė tau kokių kitokių tyrimų, kad sužinot dėl ko tas prolaktinas padidėjęs ir nekrenta? Man gydytoja sakė, jei nekris, reikės į endokrinologą kreiptis, magnetinį rezonansą ar kaip ten daryt, kad pažiūrėt, kad galvoj dedasi.

Hmmmm g.gif Aš tai lankausi pas endokrinologę dėl skydliaukės, reikės kitą kartą kai eisiu paklausti, ką darys, jei prolaktinas ilgai neatsistatys.
Atsakyti
Dare ir rezonansus ir nieko nerado,sako vaistukais viska dalima padaryti,bet jau tikiuosi ,kad jau jau nukris.Sako labai nuo visokiu stresu jis pakyla,tai as ju turejau. sad.gif
O siaip kitus tyrymus esu pasidarius,gydytoja liepe laikyti PRL 20 tada galesime galvoti kazka
Atsakyti
Nu va paskambinau ir rezultatai norma 3.2-22.7 ng/ml,mano 3.89ng/ml.Nežinau ar džiaugtis ar ne,nes labai keista kai tokius skaičius pamatau.Man atrodo kad truputi persistengiau ir per daug nukrito.Tai manu truputi dar sumažinsiu vaistukų doze. g.gif
Atsakyti
Prince, kaip saunu! as va jau menesi be bromkriptino ir greit eisiu vel darytis tyrymu.
dziaugiuos kad kai kuriom sekasi, kitom pasiseks butinai! as tikiu!
beje kaip buvau pastorejus nuo tu visu hormonu- tai iki siol tokia ir islikau,...nors jau ir nebevartuoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2005 03 22, 10:57)
Prince, kaip saunu! as va jau menesi be bromkriptino ir greit eisiu vel darytis tyrymu.
dziaugiuos kad kai kuriom sekasi, kitom pasiseks butinai! as tikiu!
beje kaip buvau pastorejus nuo tu visu hormonu- tai iki siol tokia ir islikau,...nors jau ir nebevartuoju  unsure.gif

Nežinau ar paguos aš nuo hormonų sutrikimo buvau priaugus 20 kg, o dabar galiu pasidžiaugti 10 kg numečiau ir toliau krenta po truputį, taip kad nenusimink atsistatys svoris wub.gif wub.gif
Atsakyti
Olialiaa aš tai jau vargstu labai senai su PRL ir tik dabar jis man pradeda kristi.O egliuzke tiesa sako ji tikrai numetė daug kg.Bandyk kokią dietą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2005 03 22, 12:48)
Prince, sveikinu su gerais rezultatais clap.gif  clap.gif  clap.gif

Merginos, negasdinkit dėl svorio. O tai aš jau pradėjau nerimauti, kai kelnės ėmė veržti.
Egliuzke, 20 kg? O siaube! O kiek laiko tu vartojai vaistus?

Pas mane su prolaktinu viskas tvarkoje, pas mane vyriški hormonai viršijo normas, kortizolio kiekis padidėjęs buvo, dabar geriu šeštą menesį KT laikausi šiokios tokios dietos ir svoris krenta blush2.gif : blush2.gif , o dabar kokie tyrimo rezultatai nežinau kitą mėnesį eisiu pasitikrinti ir tada galėsiu papasakoti plačiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 03 22, 13:40)
Peliuk ačiū,bet kažko labai keista matyti tokius rezultatus,bet džiaugiuosi.bet reikia pasiskambinti gydytojui,kad pasakytu kaip gerti vaistukus.
Svoris man neauga ,bet plaukuotumas padidejęs sad.gif

Dėl plaukuotumo Prince nepergyvenk, pati žinai kokia aš ankčiau apžėlusi buvau blush2.gif blush2.gif , pagimdysi lelių pagersi KT ir tas plaukuotumas dings drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 03 23, 11:13)
Peliuk,valio thumbup.gif ,kaip smagu,gal jau neužilgo busime nestuke.gif .Aš tai džiaugiuosi ,dabar galėsiu vyra gydyti

Ir aš tikiuosi. Va tik dar vienas biesas - makšties švarumo testas (liepė gydytoja pasidaryti prieš gimdos nuotrauką) parodė, kad leukocitų 20-30. Tai vėl prirašė žvakučių. Bliemba, kaip nusibodo. O ir susilaikyti nuo smileysex.gif reikės. Na, bet man vistiek jau ciklo galas. Et. Kad tik viskas kuo greičiau gerai būtų.
Prince, o ką pas tavo vyrą reikia gydyti? Aš saviškio tai dar net netyriau. Gal reiktų spermogramą padaryti?
Atsakyti
Maniškiui truputi su spermiukais problemele,bet pradedam gydytis,tai tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2005 03 23, 15:19)
Sėkmės!
Va, tik įdomu: man daktarė sakė, kad jei ir nustato, kad vyro spermiukai nekokybiški, tai vistiek jokio gydymo nėra jiems pagerinti.  g.gif  g.gif  g.gif

Žiūrint dėl ko jie nekokybiški, jei pavyzdžiui dėl infekcijų,dėl kažkokių zarazų,tai jas išgydžius pagerėja rodikliai,o jei dėl genetinių priežasčių,vaikystėje ar dar kada persirgtų ligų,tada jau neatstatysi.
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2005 03 23, 16:15)
Aaa, aišku tada, Paiduke. O tai vyrui irgi daro turbūt visokius pasėlius ir kt. tyrimus? Gal paprotinsit, mergaitės, kokius tyrimus galima vyrui padaryti?  g.gif

Taip ima ir jiems pasėlį,ima ir iš tepinėlio ir gali daryti dar ir spermos pasėlį
Taigi ima jiems tepinėlį,dar mano vyrui tyrė prostatą,sakė labai,labai nemalonus tyrimas,o kažkada jam tepinėlio paėmimas siaubą kėlė,o kai jau prostatos tyrimą padarė,tai jam tas tepinuko paėmimas juoką kelia

Bet jei vyro spermiukai puikios kokybės ir daug,manau neverta nieko ir daryti,pas mano vyrą judrumas labai prastas,tai ir tiriasi "per visus galus"
Atsakyti