Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Prince @ 2005 02 25, 08:29)
Muse ,dabar spendziu dialema  g.gif .gal man vietoj bromokriptino gerti ta parlodeli.gal jis geriau veikia,bet kodel gydytojas man jo niekada neskyre,o vadinasi  geriausias endokrinologas Klaipedoje sad.gif

Parlodelio jau nera. As sausi nusipirkau paskutini buteliuka Vilniuje, jis isbraukats is vaistu registro.

Taigi teks ir man anr brom... pereiti. Vaistineje sake., kad tai tas pats, ir tipo dozes atitinka. Paziuresim kaip bus is tikruju
Atsakyti
QUOTE(Anelija @ 2005 02 23, 16:23)
Aš norėjau paklausti, o kaip jums kiti hormonai? ar normoj? tiesiog čia iš savo liūnos patirties, kai padarė tik prolaktiną ir dusino bromkriptinu, kai priežastis buvo visai kitur. beja mano organizmas daug geriau toleravo brangesnius vaistus.

sėkmės

man buvo blogi. 40 kartu didino norma.geriau vaistukus- metizoli jei neklystu. geriau 3 men po 3 tabletes i diena . nors gydytoja paskyre po 6 i diena.... gerai kad mano mama medike, pasake kad mano svoriui tai per daug. bet vis tiek persidozavau. paskui hormonai buvo 20 kartu maziau nei norma....geriau kitokius hormonus...nedaug- gal pora savaiciu. ir pasitaise! dabar normoj. tik va priaugau svorio...nuo tu hormonu ;(
aj kai nuejau dar pas endokrinologa - liepe apadaryt 3 tyrimus- skydliaukes hormonu, prolaktina ir antikuniam. pasirodo pas mane antikuniu yra....kazkaip ten chitrai vadinas tas sindromas, mazdaug kad skydliauke pati atvergia, atstumia savo pagamintus hormonus..kakzokia realkcija...
Atsakyti
Sveikutės,
Jau pradėjau gerti bromkriptiną 2 kartus per dieną po puesę tabletės. ir nieko. Nebloga, galva nesvaigsta. va, tik viduriai labai užkietėjo smile.gif
Na, bet nieko, kovo gale darysiu vėl prolaktino tyrimą, tikiuosi bus geresnis.

Sėkmės visoms likimo draugėms!!!!
Atsakyti
siaip ikisiu savo trigrasi, bet neseniai suzinojau kad prolaktino tyrima galima pasidaryti nemokamai. nuejus pas seimos gydytoja (galima ir is ginekologo) ir gavus siuntima pas endokrinologa prolaktino tyrimui pasidaryti, jis ir padaromas nemokamai.
paskutiniu metu kai man reikia ji pastoviai tikrintis tai atrodo labai jau brangu. nezinau kaip jums tik pasiuliau ax.gif
Atsakyti
Man irgi reikia prolaktina pasidaryti,tai skambinausi i Aids centra,sake tikrai kainuoja 15 lt,kaip ir Peliukas rase(o as darydavausi uz dvigubai didesne kaina doh.gif )
Klausiau per kiek laiko atsakymas, tai sake reikia nuo 8 iki 11 val pas juos prisistatyti ir iki 15 val bus atsakymas.Siandien jau nespejau,reikes kita diena
Atsakyti
QUOTE(Peliukas @ 2005 03 03, 13:09)
Sveikutės,
Jau pradėjau gerti bromkriptiną 2 kartus per dieną po puesę tabletės. ir nieko. Nebloga, galva nesvaigsta. va, tik viduriai labai užkietėjo  smile.gif
Na, bet nieko, kovo gale darysiu vėl prolaktino tyrimą, tikiuosi bus geresnis.

Sėkmės visoms likimo draugėms!!!!

O aš galvoju, kas čia man su tais viduriais pasidarė... Dabar jau aišku - šalutinis poveikis mirksiukas.gif .
Peliuk, primink koks buvo tavo prolaktinas. Ir aš kovo pabaigoj kartosiu tyrimą. Kažkaip jaučiu, kad bus daug geresnis smile.gif
Atsakyti
Penktadieni pasidariau prolaktina Geromedoj,nes jau galvojau neistversiu laukti,kol i aids centra galesiu nueiti,ten derintis prie ju darbo laiko reikia,o kartais neiseina.Mokejau 23 lt
Taigi PRL pas mane 378.3,norma parasyta 127-637,taigi kaip suprantu viskas tvarkoj, nors vienas tyrimas telpa i normas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaštakė @ 2005 03 09, 13:19)
Man prdeda galvą skaudėt, jei tik su laipsniais ko pavartoju. O jums nieko?

Nugi man tai lyg ir nieko. Na, bet geriau nepiktnaudžiauti schmoll.gif

Rašė viena mergička, kad pastorėjo nuo bromkriptino. verysad.gif
Vejė!!! unsure.gif unsure.gif unsure.gif Ar dar kam nors pasireiškė toks poveikis, kas ilgiau jau vartoja bromkriptiną?
Atsakyti
Aš vartoju jau meti laiko iš pradžių tik po pusę tabletėsvieną kartą dienoje, bet dabar jau po dvi tabletes per dieną. pradžioj epradėjus vartoti buvo žiaurūs šalutiniai poveikia, pykino, vėmiau, galva svaigo ir t.t. Praėjo po savaitės dabar nieko. Svoris nežinau lyg ir nepriaugo, atrodo kad tokia pati išlikau:)) Tik keista kodėl man gydytojas per metus laiko didindamas dozes neliepė pakartotinai pasidaryti prolaktino tyrimo.Gal jis jau pas mane normoje, o padidino dė to, kad skystis bėga paspaudus iš krūtų
Atsakyti
QUOTE(Mergaitė @ 2005 03 10, 09:05)
Aš vartoju jau meti laiko iš pradžių tik po pusę tabletėsvieną kartą dienoje, bet dabar jau po dvi tabletes per dieną. pradžioj epradėjus vartoti buvo žiaurūs šalutiniai poveikia, pykino, vėmiau, galva svaigo ir t.t. Praėjo po savaitės dabar nieko. Svoris nežinau lyg ir nepriaugo, atrodo kad tokia pati išlikau:)) Tik keista kodėl man gydytojas per metus laiko didindamas dozes neliepė pakartotinai pasidaryti prolaktino tyrimo.Gal jis jau pas mane normoje, o padidino dė to, kad skystis bėga paspaudus iš krūtų

Sveikutes,taip ir neneueinu tyrymu pasidaryti.Siaiap as ir snksciau eidavau pas gydytoja klausdavau kiek reikia vel padidinti doze vaistuku,tai jis pasakydavo taip sad.gif ,bet po to nutariau ,kad jo neverta klausyti,pasiskyriau pati su doze tai buvau perdozavus blush2.gif ,bet kai pradejau lankytis VK,tai ginekologe patere,laikyti normoje 20proloktina,tai as pridejau puse tabletes.Manau ,kad nukrito ax.gif ,jauciu.O tyrymus tai as pati stengiuosi kas 2 savaites daryti.
O del pozymiu,tai storet tikra nestoreju,pas mane tik plaukuotumas atsirado sad.gif .bet mano draugei ,labai istambejo,bet jei rado kazkokius kitus hormonus,tikrai ne proloktina.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2005 03 16, 07:44)
biggrin.gif  biggrin.gif  tik pakalusiau ziuriu tu jau parasei.
zadejau eiti pakartotinai PRL pasidaryti,bet atejo mmmm,tai manau eisiu po mmm,o gal kas zino tikslia c.d. smile.gif

Man tai daktarė sakė, kad neturi reikšmės, kurią ciklo dieną daryti PRL. Aš tai žadu darytis kitą savaitę, bus kokia 23-24 ciklo diena. Parašysiu, kaip rezultatas. Tikiuosi, pagerėjęs. mirksiukas.gif
Parašyk, kaip tau, Prince, jei darysies tyrimą. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliukas: 16 kovo 2005 - 11:26
QUOTE(Prince @ 2005 03 16, 11:45)
AS ir tikiuosi ,kad bus geri,bet vis tikiuosi jau 3 metus

Prince, o nedarė tau kokių kitokių tyrimų, kad sužinot dėl ko tas prolaktinas padidėjęs ir nekrenta? Man gydytoja sakė, jei nekris, reikės į endokrinologą kreiptis, magnetinį rezonansą ar kaip ten daryt, kad pažiūrėt, kad galvoj dedasi.
Atsakyti