Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

Tie brangesni Parlodelis nuo sausio pabaigos jau išimti iš prekybos sad.gif .
Gerai, kad aš ir Bromcriptiną neblogai toleruoju.
Anelija, papasakok plačiau apie tą savo liūdną patirtį su tuo prolaktinu. Kas per priežastys buvo iš tikro?
Atsakyti
tai va ziurekit kaip idomu pas mane buvo:
geriau kontraceptikus 3 metus(gydymo tikslais). proloktinas buvo 1200
meciau kontraceptikus- iskart nusileido iki 600
pageriau 20 d bromkriptina - 198
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2005 02 23, 22:36)
tai va ziurekit kaip idomu pas mane buvo:
geriau kontraceptikus 3 metus(gydymo tikslais). proloktinas buvo 1200
meciau kontraceptikus- iskart nusileido iki 600
pageriau 20 d bromkriptina - 198

unsure.gif Tai man irgi pradėjo kristi po to, kai nutraukiau kontraceptikų vartojimą. Gydytojos diagnozė - nuo kontraceptikų įsisiautėjo harmonai g.gif
Atsakyti
Prolaktiną didina KT, didžiausia jo konc. kraujyje būna ryte, dideja nuo antihistamininių preparatų ir kitų vaistų, alaus smile.gif
Atsakyti

Labas rytas merginos,ziuriu mikluze raso kad nuo alaus dideja g.gif ,as kontraceptiku nesu gyvenime gerusi,tai nuo ko tas proloktinas padidejes.Esu gyvenime turejusi labai stresiniu cituaciju ,kurios kartodavosi daznai. cry.gif tai gal nuo tu laiku jis laikosi,juk nuo stresu jis ir dideja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anelija @ 2005 02 23, 14:23)
Aš norėjau paklausti, o kaip jums kiti hormonai? ar normoj? tiesiog čia iš savo liūnos patirties, kai padarė tik prolaktiną ir dusino bromkriptinu, kai priežastis buvo visai kitur. beja mano organizmas daug geriau toleravo brangesnius vaistus.

Tikrai, ir man lygiai taip pat buvo: visų pirma ištyrė prolaktiną, o kadangi jis buvo padidėjęs, į kitų hormonų tyrimus nelabai ir dėmesio kreipė. Gėriau ilgai bromcriptiną, o pasirodo, laiką gaišau, visą hormonų kompleksą reikėjo gydytis, t.y. policistinių kiaušidžių sindromą doh.gif
Atsakyti
O dabar gal ir kvailas klausimas, jus cia gydotes prolaktinoma, kad vaikiuku norite susilaukti? O jei pvz.nebenori pastoti, tai tegul ir lieka tas aukstesnis prolaktinas? Nei viena negirdejot nieko is gydytoju apie tokia situacija? Ka jis kliudo? As nesijauciu nuo to nei blogiau, nei geriau, kad jis padidejes.
Atsakyti
Čia gydosi hiperprolaktinemiją, o prolaktinoma yra tik viena iš prolaktino padidėjimo priežasčių. Šį naviką turi gal tik kelios čia rašiusios merginos jei gerai prisimenu. Tiesiog toks skyrelis labiau prigijo biggrin.gif , gal šiek tiek ir suklaidina.
Pats prolaktinas atsakingas už pieno atsiradimą po gimdymo. Jis gali slopinti ovuliaciją, dėl to moterys ir nepastoja. O dėl gydymo, tai nežinau.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif Vakar pradėjau gerti Bromkriptiną (pusę tabl. vakare). Iš ryto skaudėjo galvą, bet gal ne nuo to. O šiaip dabar tai gerai jaučiuosi.

Atsakau į prieš tai užduotą klausimą dėl kitų hormonų. Mano kiti: FSH, LH, AKTH geri. O kokius dar reikia hormonus žinoti?
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2005 02 24, 13:51)
O dabar gal ir kvailas klausimas, jus cia gydotes prolaktinoma, kad vaikiuku norite susilaukti? O jei pvz.nebenori pastoti, tai tegul ir lieka tas aukstesnis prolaktinas? Nei viena negirdejot nieko is gydytoju apie tokia situacija? Ka jis kliudo? As nesijauciu nuo to nei blogiau, nei geriau, kad jis padidejes.

as nesiruosiu pastot. nei vaikino neturiu nei ka wink.gif ir amzius dar ne tas wink.gif
pas mane smegeneles diformuotos...ir del to prolaktina gamina..nzn nesupratau as...susipainiojau dabar...tipo man mikropooloktinoma...aj,,, blyn ;/
Atsakyti
Na, lyg ir susitvarkiau su prolaktinu, vakar dariau tyrimus, tai normoje. Ziuresiu, ka sakys ryt gydytoja, aiksu, vaistus vietiek reiks gerti ikipastosiu, bet gal bent viena beda maziau, beliko tik vyruka sutvarkyti.

Istorija tokia, gruodzio vidury darytas tyrimas, prolaktinas du kartus didesnis uz norma. Geriau parldeli 1/2 tab. ryte ir 1/2 tab vakare. Sausio gale daraiu tyrima, dar buvo padidejes. Tada geriau 1/2 tab ryte ir 1 tab vakare. Ir po vakar rezultatu -telpa i normas, net i mazaja puse gal smile.gif

Tai mergaites jis tikrai iveikiamas, ir nesutrukdys susilaukti leliuko. Prince, pas mus panasios problemos, taigi dabar iveikiam prolaktina, po to sutvarkom vyrukus ir pavasariop, kai silta, grazu, kai galesim visiemes didziuotis savo pilvukais, patapsim nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Muse ,dabar spendziu dialema g.gif .gal man vietoj bromokriptino gerti ta parlodeli.gal jis geriau veikia,bet kodel gydytojas man jo niekada neskyre,o vadinasi geriausias endokrinologas Klaipedoje sad.gif
Atsakyti