Sig ,kiek supratau tu po pirmo negalejai pastoti,buvo proloktinas padidejes.O as nekart dar nebuvau net uzkibus,tai del to taip ir manau
Taip, kad, Peliuk, susilauksi tu ir visos kitos leliuku, svarbiausia labai noret ir tiket. Nesakau, kad nereikia farsiruotis tais vaistais, bet kartais ir gydytojai klysta. Galit pasakyt, gera jai kalbet cia, bet as pati puikiai praeiti prisimenu, kaip kankinausi ir nezinojau gert ar negert tu vaistu. Vienas daktaras jau buvo pradejes gasdint operacijom, apie pastojima net kalbos nebuvo! Visoms linkiu nepasiduot, pamatysit, viskas bus gerai!
Prince, kad as ilgai laukiau ir pirmo vaikiuko (apie 5 metus negalejau pastoti). Patikek, tikrai buna tu stebuklu, na nezinau, kaip cia dar paguost galeciau
Labas visoms,
atbėgau paskaitinėti kaip sekasi likimo draugėm ir turiu vieną klausimėlį. Gydantis prolaktinomą tikrai įmanoma pastoti, tačiau gal kuri turit patirties kaip sekėsi pats neštumas ir gimdymas kai prolaktino kiekis tai pašoka, tai nukrenta.
atbėgau paskaitinėti kaip sekasi likimo draugėm ir turiu vieną klausimėlį. Gydantis prolaktinomą tikrai įmanoma pastoti, tačiau gal kuri turit patirties kaip sekėsi pats neštumas ir gimdymas kai prolaktino kiekis tai pašoka, tai nukrenta.
Kad pvz.,kai as laukiausi niekas ir netikrino to prolaktino. Pirma nestuma jau kaip ir uzmirsau (gal, norejo greiciau vaikiukas tik atkeliaut), o antras ir kazkaip normaliai, jautiesi kaip nescia ir tiek, rankos, kojos patinsta ir siaip visokie simptomai nesciuju, nemanau, kad tai butu buve susije su prolaktino kiekiu.
Bella,turiu kaip pvz.manodrauge turejo ta problemele,bet kai ji pastojo tai nestumas normalus buvo,kadangi proloktinas labai padideja kai nescia esi,juk jau dviese bunate
QUOTE(Peliukas @ 2005 02 22, 14:27)
Kaip gera skaityti apie laimingas pabaigas.
Visoms, kovojančioms su padidėjusiu prolaktinu, linkiu kuo dideliausios sėkmės!
Visoms, kovojančioms su padidėjusiu prolaktinu, linkiu kuo dideliausios sėkmės!
peliuk, buvau savo poliklinikoj pas endokrinologe - ji israse su 80% nuolaida. nuvaziavau i santriskes- pas vedeja- israse recepta - bet be nuolaidos. ali vien uz apsilankima pas ta vedeja atisadvaiu 50lt.... ir dar be nuolaidos israse.. ;/
Sveikos, merginos, buvau pas Miežėnienę. Paskyrė bromcriptine gerti pradžioj po pusę tabletės, o jei nepykins ir nesvaigs galva, padidinti iki 1 tab. per dieną. Tikiuosi, tai i gera ir greitai išsipildys jūsų visų palinkėjimai dėl
Kažkaip tai ir nuotaika geresnė, kai turi likimo draugų, o dar kai paskaitai apie laimingas pabaigas... tai akyse šviesiau pasidaro ir nosis aukščiau pakyla. O kuo aš blogesnė už kitas.
Sėkmės visoms. Aš jus
Kažkaip tai ir nuotaika geresnė, kai turi likimo draugų, o dar kai paskaitai apie laimingas pabaigas... tai akyse šviesiau pasidaro ir nosis aukščiau pakyla. O kuo aš blogesnė už kitas.
Sėkmės visoms. Aš jus
QUOTE(olialiaa @ 2005 02 22, 22:14)
peliuk, buvau savo poliklinikoj pas endokrinologe - ji israse su 80% nuolaida. nuvaziavau i santriskes- pas vedeja- israse recepta - bet be nuolaidos. ali vien uz apsilankima pas ta vedeja atisadvaiu 50lt.... ir dar be nuolaidos israse.. ;/
Reikės man irgi savo endokrinologės prtašyt, kad su nuolaida išrašytų, nes ginekologė tai sakė, kad prie vaisingumo problemų šitas vaistas nekompensuojamas. Tiesa, o kiek kainuoja tas Bromcriptine?
Keista ,as geriu daug didesnes dozes ,bet manes nepykina ir niekada nepykindavo.Gydytoja irgi minejo ,kad gali pykinti,bet aciu dievui to nebuvo. Tai todel labai keista,kad nuo tokiu mazu doziu pykina.As net gerdavau po 3 -4 tabletes.
O bromokriptinas kainuoja 19.05lt.ankcsiau man skyre kazkoki brangesni kuris kainuodavo 50 lt.bet tik kitos firmos.Kai nurariau gerti pigesni visteik poveikis tas pats
O bromokriptinas kainuoja 19.05lt.ankcsiau man skyre kazkoki brangesni kuris kainuodavo 50 lt.bet tik kitos firmos.Kai nurariau gerti pigesni visteik poveikis tas pats
Aš norėjau paklausti, o kaip jums kiti hormonai? ar normoj? tiesiog čia iš savo liūnos patirties, kai padarė tik prolaktiną ir dusino bromkriptinu, kai priežastis buvo visai kitur. beja mano organizmas daug geriau toleravo brangesnius vaistus.
sėkmės
sėkmės