Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoras

4u.gif labai grazu....
siaip man asmeniskai patinka kuklus dekoras, bet elegantiskas....
nereikia perkrauti ir gelem ir kriauklem ir auksu ir zalia ir viska ka turim nereikia sudeti biggrin.gif kuo paprasciau tuo graziau... na cia mano tokia nuomone... ax.gif bet tikrai malonu ir miela, kad merginos kuriate ir visa savo meile ir gerus norus sudedate i ta meno kurineli ... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes auksrankes, gal kuri turite ideju ar pvz. kaip galima butu papuosti sampano buteli krikstynoms?
Atsakyti
Aš nupirkau ,,suknelę ir kostiumą" dviems šampano buteliams ir nežinau, kaip juos panaudoti. Kai visi buteliai aprengti, tai viskas aišku - visi ant stalo, o kai tik du? Aprengt ir ant saldaus stalo pastatyt? Ar į gamtą vežtis ir iš aprengtų šampaną pilstyt?
Atsakyti
QUOTE(Giedrutia @ 2010 07 02, 14:28)
Aš nupirkau ,,suknelę ir kostiumą" dviems šampano buteliams ir nežinau, kaip juos panaudoti. Kai visi buteliai aprengti, tai viskas aišku - visi ant stalo, o kai tik du? Aprengt ir ant saldaus stalo pastatyt? Ar į gamtą vežtis ir iš aprengtų šampaną pilstyt?

Mes saviškius naudojom taip - kai svečiai salėje sveikino, iš nuotakos pylėm vyrams, is jaunikio - moterims, tik buvo ne ant šampano siūta, o ant degtinės (jaunoji) ir šampano (jaunasis) butelio.

Papildyta:
QUOTE(sheillana @ 2009 09 14, 15:00)
uztikau tokia temuke tai noriu jums parodyti tetos puosiamus butelius blush2.gif na kaip sakoma kiekvienam pagal skoni, tai jei kam negrazu, tai suprantama mirksiukas.gif puosia butelius ji ne tik vestuvine atributika, bet ir tautine, bei klientu norima tema 4u.gif

labai šaunūs darbeliai drinks_cheers.gif visai smagu tokį ir į svečius einant nunešt biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo vestuvėms šampano butelius puošiau kartu su savo mama. Gavosi labai gražiai ir puošniai. Kai turėsiu foto būtinai įdėsiu. ir pinigėlių nemažai sutaupėm. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2010 07 23, 19:15)

labai gražu thumbup.gif tik kilo mintis, kur keliauja butelis kai išgeri šampaną? g.gif pasidaro vaza? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2010 06 19, 11:36)
Sveikutes auksrankes, gal kuri turite ideju ar pvz. kaip galima butu papuosti sampano buteli krikstynoms?

pvz :

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Neerineelee @ 2010 07 12, 17:46)
Dekoruotas linkejimu butelis, krikstynoms ir ne tik. Galimi inicialai arba vardo uzrasas

http://public.fotki....mu-butelis.html

thumbup.gif labai gražūs buteliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2010 07 23, 20:15)

Man asmeniskai noretusi kazko subtilesnio, kad dominuotu viena ar tik dvi spalvos, nes labai jau mirgu margu. 4u.gif
Atsakyti
Stai mano dekoruoti buteliai mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
man taip grazu
user posted image
Atsakyti