labai grazu....
siaip man asmeniskai patinka kuklus dekoras, bet elegantiskas....
nereikia perkrauti ir gelem ir kriauklem ir auksu ir zalia ir viska ka turim nereikia sudeti kuo paprasciau tuo graziau... na cia mano tokia nuomone... bet tikrai malonu ir miela, kad merginos kuriate ir visa savo meile ir gerus norus sudedate i ta meno kurineli ...
Sveikutes auksrankes, gal kuri turite ideju ar pvz. kaip galima butu papuosti sampano buteli krikstynoms?
Aš nupirkau ,,suknelę ir kostiumą" dviems šampano buteliams ir nežinau, kaip juos panaudoti. Kai visi buteliai aprengti, tai viskas aišku - visi ant stalo, o kai tik du? Aprengt ir ant saldaus stalo pastatyt? Ar į gamtą vežtis ir iš aprengtų šampaną pilstyt?
QUOTE(Giedrutia @ 2010 07 02, 14:28)
Aš nupirkau ,,suknelę ir kostiumą" dviems šampano buteliams ir nežinau, kaip juos panaudoti. Kai visi buteliai aprengti, tai viskas aišku - visi ant stalo, o kai tik du? Aprengt ir ant saldaus stalo pastatyt? Ar į gamtą vežtis ir iš aprengtų šampaną pilstyt?
Mes saviškius naudojom taip - kai svečiai salėje sveikino, iš nuotakos pylėm vyrams, is jaunikio - moterims, tik buvo ne ant šampano siūta, o ant degtinės (jaunoji) ir šampano (jaunasis) butelio.
Papildyta:
QUOTE(sheillana @ 2009 09 14, 15:00)
uztikau tokia temuke tai noriu jums parodyti tetos puosiamus butelius na kaip sakoma kiekvienam pagal skoni, tai jei kam negrazu, tai suprantama puosia butelius ji ne tik vestuvine atributika, bet ir tautine, bei klientu norima tema
labai šaunūs darbeliai visai smagu tokį ir į svečius einant nunešt
Papildyta:
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2010 07 23, 19:15)
labai gražu tik kilo mintis, kur keliauja butelis kai išgeri šampaną? pasidaro vaza? ar kaip?
QUOTE(Rita003 @ 2010 06 19, 11:36)
Sveikutes auksrankes, gal kuri turite ideju ar pvz. kaip galima butu papuosti sampano buteli krikstynoms?
pvz :
Papildyta:
QUOTE(Neerineelee @ 2010 07 12, 17:46)
Dekoruotas linkejimu butelis, krikstynoms ir ne tik. Galimi inicialai arba vardo uzrasas
http://public.fotki....mu-butelis.html
http://public.fotki....mu-butelis.html
labai gražūs buteliai
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2010 07 23, 20:15)
Man asmeniskai noretusi kazko subtilesnio, kad dominuotu viena ar tik dvi spalvos, nes labai jau mirgu margu.
Stai mano dekoruoti buteliai
QUOTE(Benderiute @ 2010 08 22, 23:04)
O kaip tokius butelius padaryti? Niekaip nesuprantu