Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoras

QUOTE(vaidulka 30 @ 2009 09 09, 19:41)
čia perlinėms vestuvėms

grazei padaryta thumbup.gif , o cia su perlinem kruopom gal darei g.gif
Atsakyti
uztikau tokia temuke tai noriu jums parodyti tokius butelius blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 04 vasario 2011 - 13:43
Mano sampano buteliai atrode taip http://public.fotki....teliu-puosimas/ , tai ir draugei kuri praeita savaitgali tekejo tokius pat pasiuvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile11 @ 2009 09 15, 10:37)
Mano sampano buteliai atrode taip http://public.fotki....teliu-puosimas/  , tai ir draugei kuri praeita savaitgali tekejo tokius pat pasiuvau  ax.gif

grazu, jauciu sunku pasiut vaikina g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 09 20, 18:40)
grazu, jauciu  sunku pasiut vaikina g.gif

Su vaikinais visada sunkiau biggrin.gif ax.gif Siaip tai sunkiausia ir daugiausia kantrybes ir nervu kainuoja vaikino skrybele biggrin.gif , nes ja darau is popieriaus biggrin.gif
Atsakyti
Rasa1 labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man čia labai gražiai papuošta smile.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O as vyro brolio vestuvems tokius butelius dariau:
buteliai
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2009 03 17, 12:33)
user posted image
Na nezinau kodel neberode, va ta pacia idedu vel. Kada kitus nufotkinsiu kaip atrodo biggrin.gif

kazko nerodo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sheillana @ 2009 09 14, 13:00)
uztikau tokia temuke tai noriu jums parodyti tetos puosiamus butelius blush2.gif na kaip sakoma kiekvienam pagal skoni, tai jei kam negrazu, tai suprantama mirksiukas.gif puosia butelius ji ne tik vestuvine atributika, bet ir tautine, bei klientu norima tema 4u.gif
user posted image
user posted image

Tai sakykit,jau ko gero niekaip daugiau nereikia puost stalo,jei toki buteliai stovi???O kai isgeria,tai nuimat siuos grozius ir dedat ant nauju buteliu,ar kaip cia?????
Atsakyti
As taip puosiau, gal kam patiks ir nores pasidaryti panasiai ax.gif
[attachmentid=187420]

[attachmentid=187421]
Atsakyti
Tai turbut tuos drabuzelius galima ir kitiems buteliams panaudoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
turiu toki klausima o kaip uzklijuoti etiketes ant sampano butelio?pasidalinkit kuo klijuojat.paprastais klijais? 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti