Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoras

Na manau,kad nekreipk demesio i tuos prietarus biggrin.gif jei tau grazu,tai ir daryk biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 02 04, 20:20)
o ka butent,negero reiskia drugeliai unsure.gif kazkaip nieko nebuvau girdejus..

Sako negeras ir tiek, nors as pati ieskojau reiksmes, bet nieko blogo neradau. Dar paminejo Agne Jegelaviciute, kurios suknele buvo puosta drugeliais, kaip zinoma jos santuoka truko laaaabai trumpai. taciau as pasakysiu tu prietaru labai daug ir jei visais tikesime, tai geriau isvis nesituokti. Taigi spresk pati ir daryk kaip tau atrodo. Mes su MB visgi tos idejos atsisakem, na kad ramiau butu smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano podruzke - busimoji nuotaka , prisiziurejo visokiausiu grozybiu doh.gif tai ir man stai ka teko sukurpti ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aš tai brolio vestuvėms dekoravau ar kitaip sakant supakavau butelius kaip jaunikį ir jaunąją. Labai stengiausi, iš meilės dariau ir tikrai dailiai gavosi, bet labai gaila, kad neturėjau fotoaparato ir negalėjau nufotografuoti. Visam tam man tereikėjo dviejų derančių dovanų pakavimo popieriaus lapų šiek tiek juostelių, kaspino, dvipusės lipnios, žirklių ir dviejų šampano butelių. Atrodė efektingai. Labai tikėjausi, kad bent kas nors užfiksuos visu dydžiu. Esu kažkada dekoravusi ir šampano bei degtinės butelius. Bet tokie buteliai skirti truputi pasidžiaugti vaizdu. Labai gaila būna iš karto imti viską plėšti, ardyti ir gerti iš to butelio. Patogu tai, kad nereikia nulupti etiketės ir viską išardžius matosi koks gėrimas dovanotas. Šitaip manau galima padovanoti ir kokį prabangų vyno butelį ne tik vestuvių proga. Gal vyras ras kur telefono laidą ir perkels fotkes į kompą, nes esu užfiksavusi viską mobiliam.
Jauniesiems , beje, labai patiko ir net pasistatė priešais save ant stalo. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, o as butelius dekoruoju taip: tiksliau pasiruosiau porele sau nes ruosiames buti pirsliais bet pardaviau teks per nauja darytis smile.gif vienai nuotakai neriau zydra suknute trai ir butelis zydras smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2009 05 20, 17:05)
nu fantastiski buteliai. gal kartais schemute butu galima?  ax.gif  mano adresas tam.jovita@gmail.com

aciu, o schemute radau CIA mazdaug puslapio viduryje smile.gif
Atsakyti
As irgi pirsliavau pora kartu, bet tik po vestuviu kilo ideja apnert butelius. Na, mano ne tokie grazus, kaip jusu, bet neriau kaip sakant is galvos user posted image
Atsakyti
as tai net nepuosiu tu buteliu , kam tos islaidos jai po to parduodi tad nesuku ties tuo dalyku su pirsliene pasitariau jog neverta .
Atsakyti
Aš irgi jau porelę šampano butelių pasipuošiau smile.gif Pasiuvau smile.gif Liko tik šampaniniam jaunąjam kepuraitę padaryti smile.gif Ir tikriausiai savo nuotraukas dar ant butelių užklijuosiu ir per vestuves pasistatysim smile.gif O ant kitų butelių degtinės, vyno tai tikriausiai etiketes klijuosiu. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
BLOOONDINKA, tiesiog nera zodziu apsakyti siam groziui. Labai sauniai papuosiai buteli
Atsakyti
sorry blush2.gif neprirasiau kad cia mano sesers darbas ax.gif
Atsakyti