Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoras

Apranga ant sampano buteliu ir zidinys

user posted image
Atsakyti
mes tai buteliu nedekoravom, kazkaip banaliai atrodo g.gif
Atsakyti
Sveikos nuotakos,
Buvau vienose vestuvėse ir man labai patiko vienas dalykiukas. Kadangi neradau temelės niekur, tai sugalvojau ją sukurti ir pasidalinti su jumis informacija,kad ir jūsų vestuvės butų gražios 4u.gif
Taigi, vienose vestuvėse pamačiau kaip gali atrodyti gražiai buteliai. Kiekvienas šampano butelis buvo apipuoštas. Ir kai svečiams buvo pilstomas šampanas iš tokių butelaičių prie bažnyčios,tai vaizdas buvo nerealus. thumbup.gif Taip pat ant stalo buvo sustatyta, tai gavosi tarsi stalo dekoracija. Na man labai patiko, tai aš nusprendžiau ir pati taip padaryti savo vestuvėms. Viskas kainavo labai nedaug. Už medžiagas sumokėjau 70lt,o apipuošiau gal 3 dėžes šampano butelaičiu ir dar puošiu. Bandysiu įkelti foto su keliais buteliais. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
OHO thumbup.gif Labai gražu!! bigsmile.gif Jei ne paslaptis, kur medžiagėles ir drugelius pirkot? Norėčiau bent keletą šampano butelaičių taip pasipuošti 4u.gif
Atsakyti
Šeip viska pirkau tokioje parduotuvėje, kur viskas parduodama geliu parduotuvems. O dar gali tureti visa tai kiekviena geliu parduotuve, nes jos puosia visais tais dalykiukais geliu puokstes. 4u.gif
Atsakyti
Jeigu galima, pasisakysiu čia smile.gif butelius galima bet kaip dekoruot, kam kaip patinka. Paveiksliukai gali būt įvairiausi, taip pat galima parašyt ir palinkėjimą ant butelio, man atrodo, akd ir padovanot tokį butelį, gražu. Tik daugelis turbūt nori, kad matytųsi etiketė kokį ištikrųjų gėrimą neša rolleyes.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2009 01 28, 15:32)
Jeigu galima, pasisakysiu čia smile.gif butelius galima bet kaip dekoruot, kam kaip patinka. Aš užsiimu dekupažu ir butelius šia technika taip pat galma labai gražiai dekoruot ir vesuvėms, ir kitoms progoms. Gaila neturiu savo nuotraukų, bet pasiskolinau iš interneto, akd suprastumėt apie ką aš. Paveiksliukai gali būt įvairiausi, taip pat galima parašyt ir palinkėjimą ant butelio, man atrodo, akd ir padovanot tokį butelį, gražu. Tik daugelis turbūt nori, kad matytųsi etiketė kokį ištikrųjų gėrimą neša rolleyes.gif

Jo, tavo mintis taip pat labai gera thumbup.gif
Kad ir nebutinai vestuvems gi toki butelaiti smagu gauti ar nunesti dovanu thumbup.gif
As pati galvoju,kad ir einant sveciu kviesti i vestuves, kam pasiimti paprasta sampano butelaiti, kai gali paimti karstu kliju, uzdeti koki kaspinuka, drugiuka ir stai viskas thumbup.gif rezultatas labai geras,o ir kitiems pamatyti toki butelaiti bus tikrai miela, o taip pat is jo geri jau sampana bus sventiskiau 4u.gif
Atsakyti
Tikrai labai graziai buteliai atrodo thumbup.gif gera mintis vestuvems, noreciau nors keleta pasipuosti biggrin.gif
Atsakyti
tikrai sauni ideja, ir mes ja pasinaudojom..
musu buvo papuosti su drugeliais, gelytemis ir musu nuotraukomis wub.gif
Atsakyti
Sveika, mes taip pat noretume pasipuost drugeliais, taciau isgirdau, kad drugelis blogas simbolis, ar apie tai nieko nebuvai girdejus.
Atsakyti
As pirsliavau draugu vestuvese ir jiems kaip viena is staigmenu padovanojau dekoruota sampano buteli su ju nuotrauka. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raskila83 @ 2009 02 03, 19:35)
Sveika, mes taip pat noretume pasipuost drugeliais, taciau isgirdau, kad drugelis blogas simbolis, ar apie tai nieko nebuvai girdejus.

o ka butent,negero reiskia drugeliai unsure.gif kazkaip nieko nebuvau girdejus..
Atsakyti