Įkraunama...
Įkraunama...

Butelių dekoras

QUOTE(Svarbi @ 2011 08 10, 21:10)
Nu va,sumasciau ir as sveikintojams padaryti dovaneliu(butelis sampo,saldainiai),ir pradejau...*****,kad patiko,"uzsikabinau" ir papuosiau apie 10 sampo buteliu,dabar sedziu,ziuriu,grazu thumbup.gif

labuką smile.gif
Net susijuokiau,nes man taip pat buvo,praeitą savaitgalį ,buvo sesės vestuvės,tai sugalvojau papuošti kelis butelius,stalui papuošti,tai žinai,kiek padariau... 18 lotuliukas.gif
Labai gražiai atrodė ant stalo,o svečiai net nedryso atidarinėti,tik vidurnaktį atidarė,kai padėjau lauke prie taurių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2011 08 10, 23:00)
labuką  smile.gif
Net susijuokiau,nes man taip pat buvo,praeitą savaitgalį ,buvo sesės vestuvės,tai sugalvojau papuošti kelis butelius,stalui papuošti,tai žinai,kiek padariau... 18  lotuliukas.gif
Labai gražiai atrodė ant stalo,o svečiai net nedryso atidarinėti,tik vidurnaktį atidarė,kai padėjau lauke prie taurių  smile.gif

Vadinas ne man vienai smagu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,man labai patiko kaip jus dekoruojat butelius,bet niekur neradau aprasymo,kuom tuos butelius apipurskia,kokiais dazais.Prasau gal galite pasakyti,nes susidomejau,noriu padaryti sesei vestuviu proga.ACIU 4u.gif
Atsakyti
stai seimai galima tai padovanoti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaites, kurios dekoravot gelemis, idekit nuotraukyte paziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lounge69 @ 2008 08 25, 22:39)
O man iš vis nepatinka toks kičinis butelių puošimas smile.gif

O aš tai manau, kad jei tik yra laiko ir galimybių tai visos tos smulkmenos jeigu tikrai gražiai padarytos, tkrai pauošia ir pradžiugina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 11 06, 20:33)
stai seimai galima tai padovanoti 4u.gif

kokie smagūs biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms, noriu ir aš parodyti savo darbelius blush2.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus darbeliai, bet pirmasis man labiausiai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 12 14, 01:41)
Labai grazus darbeliai, bet pirmasis man labiausiai patiko thumbup.gif

Su perlais ir kriauklem kiek darius tai labai visi gražūs darbei gaunas ne tik buteliai blush2.gif
Atsakyti
Man labai grazu dekupazuoti buteliai, uosvene pasisuove musu vestuvems papuosti butelius smile.gif
Atsakyti