Mes puosiame tik sampano butelius kelis jau esame papuose dekupazo budu
gaila,kad man neikelia mano darbu raso kad formatas per didelis tai idedu paveikslelius kurie yra identiski musu buteliukam,dariau pagal sios pvz,
tik iniciala I ir M
be deimantuku pas mus kol kas
QUOTE(tina2 @ 2011 01 09, 20:11)
Tikrai galetu buti biznis Mano seses vestuves neuzilgo, busim liudininkais - kaip tik toki grozi isivaizduoju.
paprasciausiai cia mano hobis,o jeigu kas parduoda savo darbus man tai juokinga nes paprasciausiai jeigu zmogui tai labai grazu as dovanoju bet ne parduodu
ir tiek as tiek mano draugas uzsiimam siuo metu rankdarbiais vien del vestuviu savo,viska kruopsciai planuojam nuo serveteles iki...
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 06, 20:54)
Mes puosiame tik sampano butelius kelis jau esame papuose dekupazo budu
lb grazu, ypac antras variantas
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 09, 20:46)
paprasciausiai cia mano hobis,o jeigu kas parduoda savo darbus man tai juokinga nes paprasciausiai jeigu zmogui tai labai grazu as dovanoju bet ne parduodu
ir tiek as tiek mano draugas uzsiimam siuo metu rankdarbiais vien del vestuviu savo,viska kruopsciai planuojam nuo serveteles iki...
labukas,o kaip jus cia taip graziai padarot?gal turit kokias schemutes
QUOTE(laimuciuke* @ 2011 01 10, 12:07)
labukas,o kaip jus cia taip graziai padarot?gal turit kokias schemutes
jokios schemutes neturiu, cia jau nuo fantazijos priklauso,as sias foto paemiau is google ir pagal jas padariau butelius
serveteles pirkau Silver city parduotuveje,deimantukus tuos irgi ten pat
QUOTE(Benderiute @ 2010 08 22, 23:04)
Koks grozis kaip cia padaryti toki?
i | Visos žinutės apie etiketes buteliams buvo perkeltos į šią temą Etiketės ant butelių. Primenu, jei norite, kad vienas ar kita narys Jums atsiųstų nėrimo schemas, apie tai rašykite ne temoje, o asmeniškai tam nariui į AŽ. |
Gal cia rasite kokiu nors ideju
http://looshcreations.blogspot.com/. cia mano drauges dienorastis, ji siaip pilna geru ideju, tai gal galetu kazka idomaus patarti:) man patinka, kai buna tie mazi buteliukai sveciams vietoj stikliniu, idealu kol visi laukia jaunuju sugryztant.
http://looshcreations.blogspot.com/. cia mano drauges dienorastis, ji siaip pilna geru ideju, tai gal galetu kazka idomaus patarti:) man patinka, kai buna tie mazi buteliukai sveciams vietoj stikliniu, idealu kol visi laukia jaunuju sugryztant.
gal kas galite ideti apnerimo buteliu schemutes
Nu va,sumasciau ir as sveikintojams padaryti dovaneliu(butelis sampo,saldainiai),kadangi prisiskaiciau kaip dekoruojami buteliai(aciu kurios dalinosi patirtim ,nutariau pabandyt
Nusipirkau priemoniu(geliu,juostu,karstu kliju aparatuka,dazu etc)ir pradejau...*****,kad patiko,"uzsikabinau" ir papuosiau apie 10 sampo buteliu,dabar sedziu,ziuriu,grazu
p.s vienam forume uz 10 buteliu prase 100lt(su nuolaida vestuviu proga),bet pasidariau pati,tad uz 100 lt dar puosybos nusipirksiu ir sampes da
Merginoms kuriu buteliai apnerti duosiu po baliona giriu uz kruopstuma ir kantrybe,saunu
Nusipirkau priemoniu(geliu,juostu,karstu kliju aparatuka,dazu etc)ir pradejau...*****,kad patiko,"uzsikabinau" ir papuosiau apie 10 sampo buteliu,dabar sedziu,ziuriu,grazu
p.s vienam forume uz 10 buteliu prase 100lt(su nuolaida vestuviu proga),bet pasidariau pati,tad uz 100 lt dar puosybos nusipirksiu ir sampes da
Merginoms kuriu buteliai apnerti duosiu po baliona giriu uz kruopstuma ir kantrybe,saunu