Sveiki visi Tikiuosi, kad nesupyksite, kad sukuriau tokia temele Ziurinejau, tai maciau panasia temele, bet ten buvo '' Butelio etiketes '' tai manau, kad visai netinka prie buteliu dekoro Gal kazkam pravers si temele
Visi esate girdeje ir mate, kad dekoruoti buteliai tinka ir dovanoti ir padeti ant sventinio stalo Todel sioje temeleje dekime foto ir dalinkimes idejomis
nu bandau kelt nuotraukytes
Papildyta:
tokio tipo buteliuku buvo 10. cia sampano buteliai puosti
Papildyta:
Papildyta:
ir dar viena radau, is kaire pirma dar nematyta, visu buteliuku foto neturiu, nu jei rasiu butinai papildysiu,siaip buteliukai sie labai puose stala. kai juos sudejo visus ant stalo tai biskiuka isigandau, nes galvoju o kur puokstes 5 reiks det, bet paskui puse nueme ir siaip salej sudejo, tai irgi puose
Papildyta:
tokio tipo buteliuku buvo 10. cia sampano buteliai puosti
Papildyta:
Papildyta:
ir dar viena radau, is kaire pirma dar nematyta, visu buteliuku foto neturiu, nu jei rasiu butinai papildysiu,siaip buteliukai sie labai puose stala. kai juos sudejo visus ant stalo tai biskiuka isigandau, nes galvoju o kur puokstes 5 reiks det, bet paskui puse nueme ir siaip salej sudejo, tai irgi puose
del buteliu dekoro,tai maciau ispuostus butelius bazej, tik apie kainas nesiteiravau,jei kam reikia rasykit, detaliau nupasakosiu
mes sitaip puosime savo butelius. sestadieni musu vestuves, po ju buteliu papuosimus tikriausiai parduosime
O man iš vis nepatinka toks kičinis butelių puošimas
Zinoma, kad cia skonio reikalas....
Man irgi nepatiktu kiekvienas ispuostas butelis. Man jo prireike, kai jauniesiems norejom padovanoti buteli sampano su dviem taurem su ta mintim kad jie per savo vestuviu metines ji isgertu dviese. Paprasta buteli neidomu buvo dovanoti, norejosi kazkokio iskirtinio, kad butent ta ir saugotu.... Cia ta mintis buvo tam kad vokelis butu idomesnis
Man irgi nepatiktu kiekvienas ispuostas butelis. Man jo prireike, kai jauniesiems norejom padovanoti buteli sampano su dviem taurem su ta mintim kad jie per savo vestuviu metines ji isgertu dviese. Paprasta buteli neidomu buvo dovanoti, norejosi kazkokio iskirtinio, kad butent ta ir saugotu.... Cia ta mintis buvo tam kad vokelis butu idomesnis
kaip gražu,manau kam padovanot bustu super
QUOTE(redux2 @ 2008 09 18, 18:13)
kaip gražu,manau kam padovanot bustu super
ne tik dovanoti bet ir stala papuosti galima, kur sedi jaunavedziai