Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(racke @ 2011 04 01, 13:23)
O gal ten reikia uzsiregistruoti  rolleyes.gif

nu nesu tiek dundukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 04 03, 21:02)
nu nesu tiek dundukas smile.gif

Tikrai nenorejau izeisti, bet buna kartais, kad apie kazka visai nepagalvoji mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2011 04 04, 08:03)
Tikrai nenorejau izeisti, bet buna kartais, kad apie kazka visai nepagalvoji  mastau.gif

ten šiaip ir neduoda pirkti, nes registruotis reik kaip agentūrai...

o kainos ten tikrai geros...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 03 31, 19:29)
o Jums duoda pirkti apharooms?  Man užrašo kad aš neutorizuotas ir pirkti negaliu  g.gif

QUOTE(MAMICY @ 2011 04 04, 08:15)
ten šiaip ir neduoda pirkti, nes registruotis reik kaip agentūrai...

o kainos ten tikrai geros...

Idomu, o gal Udrius galetu pagelbeti siuo klausimu g.gif
Atsakyti
as ziurinejau sitam puslapyje.. irgi visai neblogu kainu buna (tiesa, rezervuotis is cia nebandziau blush2.gif )
www.hotelsclick.com

4u.gif
Atsakyti
O per cia ar kas nors rezervavotes viesbuti? ax.gif http://www.makalius....ls_booking#done
Atsakyti
Vakar per Hotels.com uzsirezervinom Barselonoje prie pat Catalonijos aikstes 4 zv viesbuti uz 35 eur nakciai. Korteleje rezervuota 120 lt.
Siandien paziurejau i viesbuciu palyginimu puslapi hotelcombined.com ir matau, kad tu pigiuku turi tik EasyToBook. Kai ieinu i Easytobokk, puslapyje is 43 eur kambario kainos pasidaro 143.
hotelscombined

Man jau vakar labai itartinai atrode ta kaina. Tai galvoju, kad ko gero sistemos klaida: tiesiog priekyje greiciausiai vienetuka pamirso parasyti... bigsmile.gif

Idomu, ar paliks musu rezervacija ar anuliuos? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 08 balandžio 2011 - 20:41
QUOTE(linole @ 2011 04 08, 20:39)
Vakar per Hotels.com uzsirezervinom Barselonoje prie pat Catalonijos aikstes 4 zv viesbuti uz 35 eur nakciai. Korteleje rezervuota 120 lt.
Siandien paziurejau i viesbuciu palyginimu puslapi hotelcombined.com ir matau, kad tu pigiuku turi tik EasyToBook. Kai ieinu i Easytobokk, puslapyje is 43 eur kambario kainos pasidaro 143.
hotelscombined

Man jau vakar labai itartinai atrode ta kaina. Tai galvoju, kad ko gero sistemos klaida: tiesiog priekyje greiciausiai vienetuka pamirso parasyti...  bigsmile.gif

Idomu, ar paliks musu rezervacija ar anuliuos?  g.gif  bigsmile.gif

jei turit patvirtinimo laisk1, tai kaip ir negali taip paprastai anuliuoti. Ju klaidos gi ne jusu reikalas... Kai drauge per klaidą nusipirko labai pigiai avia bilietus, tai nieks neanuliavo...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 04 08, 22:48)
jei turit patvirtinimo laisk1, tai kaip ir negali taip paprastai anuliuoti. Ju klaidos gi ne jusu reikalas... Kai drauge per klaidą nusipirko labai pigiai avia bilietus, tai nieks neanuliavo...

Taip, patvirtinimo laiskai atejo. Prie hotels.com sistemos prisijungusi savo duomenis kol kas matau.
Manau, kad tai paties viesbucio klaida. Nes kaip rasiau, uzvakar visose rezervacinese sistemose rode tas keistai mazas kainas. Galvoju, kad viesbutis tikrai turetu sau prisiimti kalte ir nuostolius uz savo klaidas.
As irgi esu pirkusi internetineje parduotuveje su keistai mazomis kainomis, kur, speju, irgi buvo sistemos klaida. Tai nieks nieko neanuliavo.

Pagyvensim-pamatysim. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 04 08, 21:39)

Man jau vakar labai itartinai atrode ta kaina. Tai galvoju, kad ko gero sistemos klaida: tiesiog priekyje greiciausiai vienetuka pamirso parasyti...  bigsmile.gif

Idomu, ar paliks musu rezervacija ar anuliuos?  g.gif  bigsmile.gif

Na stai, sulaukiau skambucio, o po to ir mailo su labai mandagia uzuomina primoketi, nes is tikruju viesbutis savo kainos pradzioje vienetuka pamete. biggrin.gif Aisku, galejome ir nesutikti su ju prasymu, jie nepriestaravo. Bet su drauge pasitarem, kad tas viesbutis tik permiegojimui vienai nakciai, tai nukancelinome. Grizome i savo buvusi hosteliuka. biggrin.gif
Ai, gal kada ir mums kas musu klaidas atleis.

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 04 12, 19:14)
Ai, gal kada ir mums kas musu klaidas atleis.

Geras požiūris:)

O šiaip visaip su tom klaidingom kainom būna. Būna, kad laikosi, būna, kad bando išsižadėti - kartais sėkmingai (jei klientas kaip ir tamsta nesiginčija), kartais nelabai. Vienos taisyklės nėra:)
Atsakyti
bandau ir as ieskotis viesbucio... nu man tamsus miskas, tos paieskos doh.gif esme ta kad su vaikais tai jau i6skart pergyvenu, kad nepatekti i koki geri. gal kas padetumet? ax.gif
pirmiausiai tai tokie klausimai:
- jei 2 vaikai (2,8 men ir 10men), tai kaip man zymeti? kaip kad 2 vaikai? ar cia tas baby nesizymi?
- viesbucio reikia briuselyje birzelio men, gal kas patarsite?
-i ka labiausiai atkreipti demesi su tokio amziaus vaikais renkantis?
Atsakyti