Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

kokiom viesbuciu rezervavimo sistemom naudojates uzsakant viesbucius Azijoj?
Domina konkreciau Indija.

Tailande, pietryciu Azijoj viesbucius rezervavau su www.agoda.com, nenuvyle thumbup.gif
Atsakyti
vienus tiesiai is tu viesbuciu tinklalapiu, kitur per www.expedia.com kaip pigiau tuo metu iseidavo, nes viena karta tiesiai pirkt pigiau, kita kart ne.
Atsakyti
Gavau vistik inesti pinigeliu ir tada pavyko uzsisakyti viesbuti per hostelworld.Atsiunte rezervacija smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kažkas žinote ar galiu būti rami, jei rezervavau viešbutuką per hotels.com (pinigėlius jau nuskaitė), bet rezervavimo sistema booking tam pačiam laikotarpiui rašo, kad nėra vietų. Šią sistemą tikrinau dar prieš užsakydama su hotels.com g.gif Ir jei rašo, kad viešbutuko užsakymą galima atšaukti likus 2 paroms iki atvykimo, tai taip išeitų, kad jei kas, tai turės vėl man pervedinėti pinigėlius ax.gif
Bandau pirmą kartą prie viduržemio jūros nukeliauti savarankiškai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 22 liepos 2010 - 08:02
QUOTE(racke @ 2010 07 22, 08:01)
Sveiki,
gal kažkas žinote ar galiu būti rami, jei rezervavau viešbutuką per hotels.com (pinigėlius jau nuskaitė), bet rezervavimo sistema booking tam pačiam laikotarpiui rašo, kad nėra vietų. Šią sistemą tikrinau dar prieš užsakydama su hotels.com  g.gif Ir jei rašo, kad viešbutuko užsakymą galima atšaukti likus 2 paroms iki atvykimo, tai taip išeitų, kad jei kas,  tai turės vėl man pervedinėti pinigėlius  ax.gif
Bandau pirmą kartą prie viduržemio jūros nukeliauti savarankiškai  wub.gif

Manau nebūtų nuskaitė pinigų jei vietų nebūtų, juk uždavinėjot konkrečius duomenis (buvimo laiką, asmenų kiekį ir pan)?
Atsakyti
Taip, visa informacija buvo surašyta. Patvirtinimą atsispausdinau. Ech tikiuosi viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
jei yra rezervacijos numeris, tai viskas turetu buti gerai!

as visada rezervuoju ir moku per hotels.com, kolkas problemu nebuvo iskyle smile.gif
Atsakyti
Yra yra ten toks iiiiilgas skaiciukas biggrin.gif
Atsakyti
as turejau problemu su agoda indonezijoje. uzrezervavau viesbuti, nuskaite pinigus ir po keliu dienu praneshe, kad laisvu kambariu nebera.. dar laiko iki keliones buvo, todel tai nebuvo problema. taciau grazinti pinigu jie laaaaaabai neskubejo. laukiau kelias savaites, rashiau kelis emailus...nieko..tada paskambinau i savo banka ir liepiau jiems paprasciausiai anuliuoti mano mokejima. taip susigrazinau pinigelius.
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti viešbučių rezervavimo žinovų, kaip yra su vietų skaičiumi keliaujant su vaikais?
Rezervuojant viešbutį, rodo kambarių aprašymą, tarkim - maximalus žmonių skaičius 3 ar pan., po to prie viešbučio nuostatų surašyta, kad vienas vaikas iki 2 (6) metų gali gyventi nemokamai, jei nenaudojamos papildomos lovos. Arba papildoma lova kainuoja tiek ir tiek. Mūsų šeimyna iš 4 asmenų, tai aš visada ir rezervuoju keturvietį kambarį, atsižvelgdama į tą parašymą, kiek maximum asmenų gali gyventi kambaryje. Tai gal galima imti ir dvivietį, trivietį kambarį??? Gal svarbu , kad mes išsitektume, ar papildomos lovos prašytume prie komentarų? Esmė ta, kad pigiau išeitų smile.gif
Nu žodžiu, prirašiau daug ir neaiškiai... jei konkrečiau - AR GALIMA 4 ASMENŲ ŠEIMAI REZERVUOTI DVIVIETĮ AR TRIVIETĮ KAMBARĮ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraza: 26 liepos 2010 - 14:46
Aš visada naudojuos www.hotels.com Ten dažnai būna specialių pasiūlymų, kai kaina dvigubai mažesnė nei viešbučio tinklapy. Vienąkąrt tiesa, neužregistravo mūsų apmokėjimo. Tai skambinom ir viską sutvarkė. Tik tiek, kad nervų buvo, bet manau pasitaiko visiems tinklapiams. Šiaip teko jau virš dešimt kartų naudotis, vis skirtingose šalyse ir tik tą vienintelį kartą pasitaikė nepatogumų.
Atsakyti
norejau uzklausti- pirko kas priceline.com /Name Your Own Price® Find Half Price Hotels! kai nurodoma kaina ir rajonas . ? kazkaip toks aklas pirkimas man kol kas. ar vistik patikimas toks budas?
na moketi uz zvaigzdutes nematant viesbuchio. ivedineti savo kreditines nr ir nezinant tiklsios gyvenamos vietos ,.....hmmmm g.gif o gal vistk verta?
Atsakyti