Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(rasa32 @ 2015 01 31, 18:16)
Lietuviškas korteles tikrai priima,aš porą kartų jau užsisakinėjau.

visu tinklapiu neatsimen, bet paskutiniu metu alpharooms tikrai nepriiminejo lietuvisku banku isduotu korteliu blink.gif
Atsakyti
Ar kas turi komentarų apie www.travelrepublic.co.uk ???
Padėkit prašau, radau čia geriausią variantą, bet neesu susidūrusi su šiuo tinklalapiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2015 02 09, 09:38)
Padėkit prašau, radau čia geriausią variantą, bet neesu susidūrusi su šiuo tinklalapiu  4u.gif

Jeigu ims LT kortele tai drasiai.Skridom ir su sitais.Praktiskai visi UK saitai patikimi,jeigu jie ATOL protected.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 02 09, 13:04)
Jeigu ims LT kortele tai drasiai.Skridom ir su sitais.Praktiskai visi UK saitai patikimi,jeigu jie ATOL protected.

Ačiū, na rezervuoti leido, taip pat vedant duomenis tarp šalių buvo pasirinkti Lithuania, ir net pašto kodas, gatvę išmetė automatiškai, tai gal viskas gerai? g.gif
užsirezervavau, tik baisu nuvykus nerasti kambario, na kelionė tik spalį tai dar daug laiko pergyvent, visokios mintys lenda bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2015 02 09, 15:06)
Ačiū, na rezervuoti leido, taip pat vedant duomenis tarp šalių buvo pasirinkti Lithuania, ir net pašto kodas, gatvę išmetė automatiškai, tai gal viskas gerai?  g.gif
užsirezervavau, tik baisu nuvykus nerasti kambario, na kelionė tik spalį tai dar daug laiko pergyvent, visokios mintys lenda  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

visada galima tiesiai viešbučiui parašyti el. laišką ir pasitikslinti. Kai važiuojam toli ir dar su mažais vaikais aš visada taip darau
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2015 02 09, 15:06)
Ačiū, na rezervuoti leido, taip pat vedant duomenis tarp šalių buvo pasirinkti Lithuania, ir net pašto kodas, gatvę išmetė automatiškai, tai gal viskas gerai?  g.gif
užsirezervavau, tik baisu nuvykus nerasti kambario, na kelionė tik spalį tai dar daug laiko pergyvent, visokios mintys lenda  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Atsipalaiduokit ir dziaukites planavimu.Viskas bus gerai.Pries skrendant brukstelkit emaila,arba as tai paskambinu ir pasitikslinu.Kur susiruoset?
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2015 02 09, 15:08)
visada galima tiesiai viešbučiui parašyti el. laišką ir pasitikslinti. Kai važiuojam toli ir dar su mažais vaikais aš visada taip darau

4u.gif

QUOTE(I.Elija @ 2015 02 09, 15:27)
Atsipalaiduokit ir dziaukites planavimu.Viskas bus gerai.Pries skrendant brukstelkit emaila,arba as tai paskambinu ir pasitikslinu.Kur susiruoset?

Dėkui, taip ir darysim, tik dar ankstoka, spali tik kylam, o ir tik avansas minimalus pervestas mirksiukas.gif Į Kosą šiemet smile.gif
Per šį puslapį daugiau nei 100eur gavosi pigiau nei pirkti iš lietuvių agentūrų, kiek rašiau laiškus šis buvo geriausias variantas
Atsakyti
Gal kas buvot susidūrę su kompensacija iš booking.com?
Per booking.com rezervavom, nuvykom, gavom kitokius apartamentus. Grįžus parašiau skundą, atrašė lietuviškai, paprašė atsiųst foto. Tada sulaukiau skambučio ir buvo pasiūlyta kompensacija. Kad ją gaučiau jie paprašė emeilu atsiųsti mokėjimo kortelės numerį ir galiojimo laiką. Tai man sukėlė įtarimą, nors viskas kaip ir gerai atrodo. Mokėjimas už apartamentus buvo atliktas iškarto, tik užsibukinus. Ar aš be reikalo jaudinuosi? Kodėl kortelės numerį, o ne banko sąskaitos numerį?
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2015 02 09, 09:38)
Padėkit prašau, radau čia geriausią variantą, bet neesu susidūrusi su šiuo tinklalapiu  4u.gif

As paskutiniu metu tik per sy psl perku keliones,niekada nebubo jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2015 02 25, 17:43)
Per booking.com rezervavom, nuvykom, gavom kitokius apartamentus. Grįžus parašiau skundą, atrašė lietuviškai, paprašė atsiųst foto. Tada sulaukiau skambučio ir buvo pasiūlyta kompensacija. Kad ją gaučiau jie paprašė emeilu atsiųsti mokėjimo kortelės numerį ir galiojimo laiką. Tai man sukėlė įtarimą, nors viskas kaip ir gerai atrodo. Mokėjimas už apartamentus buvo atliktas iškarto, tik užsibukinus. Ar aš be reikalo jaudinuosi? Kodėl kortelės numerį, o ne banko sąskaitos numerį?

Todel kad ant tos pacios saskaitos zmones buna kad turi po kelias korteles.Pvz vyras ir zmona naudojasi ta pacia saskaita(arba nesinaudoja bet to niekas nezino) ir tt.Arba buna ant tos pacios saskaitos atidaryta Cash Isa,tai taupomoji saskaita ir tt.Todel ir paraso kad butent butu Jusu kortele is kurios pirkote,o ne saskaita kur naudojasi ir kiti.Tada buna maziau problemu.Man yra buve grazinimu is bookingo tik as juos susitvarkydavau telefonu.Jie tikrai patikimi.Nesijaudinkit viskas bus gerai.Taigi Jusu nepraso kitoj pusej esanciu korteles skaiciuku,be kuriu pirkimas neimanomas.
Papildyta:
QUOTE(deine @ 2015 02 26, 00:31)
As paskutiniu metu tik per sy psl perku keliones,niekada nebubo jokiu problemu thumbup.gif

Ir as pirkusi,problemu nebuvo. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 26 vasario 2015 - 10:24
QUOTE(I.Elija @ 2015 02 26, 10:25)
Jie tikrai patikimi.Nesijaudinkit viskas bus gerai.Taigi Jusu nepraso kitoj pusej esanciu korteles skaiciuku,be kuriu pirkimas neimanomas.

Ačiū.

Kiek vėliau ir man dašilo, kad be tų skaičiukų nelabai ja pasinaudosi. Tiesiog gulėjau su temperatūra, pažadino iš miegų, taip gražiai pašnekėjo biggrin.gif Nepratus aš prie tokio aptarnavimo.
Beje, labai smagu, kad booking'o komandoje darbuojasi lietuviai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2015 02 25, 16:43)

sveiki,o kokio tipo kompensacija gavote? blush2.gif
tiesiog ydomu
mes tik ka gryzome is Kipro,is klaikiu apartamentu,vonioje kasdiena skruzdes turejo savo taka,vaikai ryte pabudo sukastais veidais neaiskiu kokiu parazitu,i pedkelnes ilindes simtakojis,tarpas tarp laukiniu duru ir pan,salti apartamentai,vos trys adijaliukai,nemalonus pakankamai personalas.Aisku buvo kilusi mintis fotkinti,bet gryzdavome tik nakvoti ir labai niekam nepriekaistavome,manau kita karta taip nepalikciau,bet isivaizduoju jie ka pasiuluti kitus ale apartamentus ir man su trim vaikais tektu vel baladotis,nu ydomu tiesiog
Atsakyti