QUOTE(I.Elija @ 2015 01 15, 11:15)
Bookingas sitos grafos neturi.Jie nedirba su paketais.Nes sitos skiltys jau ieina i paketus.Jie kad ir reklamuoja tuos pacius viezbucius bet ju neisskiria.As Jums patarciau imti AI arba HB per onthebeach.com arba per kitus puslapius tokius kaip holidaysupermarket.com lowcostholidays.com ir tt.Tik neimkit skrydziu o eikit tiesiai i viezbucius.Jie turi situs variantus.Tikrai islosit piniginiu atzvilgiu,nes bookingas tikrai nera pigus.Ju dideli fee.
Bookingas ta grafa tai turi, tai neturi
tarkim jei as suvedu dabar 2+1 i paieska, tai man nemeta maitinimo tipo. Jei viska, palieku taip pat, tik ieskau dvivieciu kambariu, tai meta maitinima. Bet jei tarkim onthebeach man kazkuriems konkretiems viesbuciams duoda maitinima, tai bookingas ne visada turi maitinima tiems patiems viesbuciams. Bet kuriems turi, tai man nesigauna blogesnemis kainomis, nei onthebeach, daznai net geresnemis.
Dabar esu rezervavusi si ta bookinge ir jau kuri laika nersiu per kitus puslapius, gal rasiu kokiu neblogu variantu. Na ir nerandu, kainos daug maz tos pacios, bent jau to, kas mane galetu dominti. Jei randu mazumele pigiau, tai reikia iskart sumoketi. Iskart moketi sutinku tik tuo atveju, jei rasciau gera pasiulyma, o ne keliu euru skirtuma.
Matyt dar ir nuo salies priklauso, mano ieskomose vietose kainos visur daug maz panasios. Kol laiko turiu, tol ieskosiu, gal kas koki akcijini pasiulyma ismes