Labas vakaras.
Noriu paklausti gal kam panasiai buvo nutike ,kai uzsakinejo per booking.com.As uzsakiau viesbuti uzsakymas ,kur galima pakeisti/atsaukti nemokamai.kita diena gavau laiska ,kad netinka kortele,reikia kitos korteles duoenu.parasiau is naujo.Kita diena gavau vel laiska,kad kortele netinka ir neiskart pastebejau ,kad uzsakymo nr jau ne tas kuris buvo ir kad jau paskutunis uzsakymas nepakeiciamas /neatsaukiamas nemokamai.
kreipiausi i bookinga,kad ivyko matyt klaida,nes as tikrai du uzsakymus nedariau,o butent man reikejo su nemokamu atsaukimu ir ,kad is korteles jau pinigeliai tuo momentu buvo rezervuoti tuo viesbuciu.dar kita diena gavau laiska,kad viesbutis anuliavo ta paskutini uzsakyma ir aiskiai parasyta ,kad VIESBUTIS NEREIKALAUJA ATSAUKIMO MOKESCIO.bet pinigus nuskaiciavo ir suma nemaza.Booking panele man liepe nuskanuoti banko nuorasa arba print screena padaryti,kad viesbuciui nusiusti ir 5d.d begyje viesbutis turi pateikti atsakyma.Jei nepateiks ,bookingas perduos mano dokumentus rysio su klientais departamentu.
Ar kam buvo panasi situacija,Ar grazina pinigus,nes jau pradedu kaz kaip abejoti.kaip gali parasyti ,kad nereikalauja mokescio ,o pinigus nuimti.atrodo kaip apgaule.