Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(dansak @ 2014 03 12, 15:58)
Kuris tinklapis patikimiausias vie6bu2i7 rezervacijai? Esu tik vieną išbandžius. Visai neturiu patirties schmoll.gif

Nežinau ar kas prieštaraus, bet tikriausiai booking.com bus populiariausias ir tuo pačiu patikimiausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 03 12, 17:26)
Nežinau ar kas prieštaraus, bet tikriausiai booking.com bus populiariausias ir tuo pačiu patikimiausias  4u.gif

Dėl populiarumo - pas mus turbūt booking.com valdo. drinks_cheers.gif

O patikimiausias - be bookingo esu užsakinėjusi per hotels.com - tiko. thumbup.gif
hostelbookers.com - thumbup.gif
clever-hotels.com - susibankrutavo, kaip suprantu? g.gif Man buvo super prieš pora metų jie.

Taigi, tas patikimiausias - reikia visada sekti info. Nes šiandien gali būti patikimas, ryt - nebe. 4u.gif
Atsakyti
keliaujame jau ne pirmi metai.. pirmą kartą tik booking.com žinojome, dabar visada renkuosi iš hotelcombined.com nes apima daug rezervacijų sistemų ir kainas to pačio viešbučio duoda iš skirtingų sistemų, vadinasi renkiesi per kur užsisakinėti yra pigiau wink.gif
Atsakyti
Niekad per bookinga neuzsisakinejau, uzsisakau, per kitokius, kur galima tiesiai su seimininkais bendraut, nes viesbuciai neaktualu. Renkame apartamentus, butus, vilas. Labai taip gerai, nes gauni daug informacijos, viska gali issiklausinet. O jei abejojat del patikimumo, tai cia tik pas mus tokios baimes biggrin.gif Koks jiems tikslas apgaudineti, jeigu jie nori nuomoti ir nuomoti. biggrin.gif
Atsakyti
gal kas žinot kokį bookingo puslapiuką, kur apmokėjimas būtų galimas paypalu?
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2014 03 30, 23:23)
gal kas žinot kokį bookingo puslapiuką, kur apmokėjimas būtų galimas paypalu?

Tokių puslapių tikrai nežinau, bet iš smalsumo, o kodėl norite būtent PayPal apmokėjimo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 03 31, 07:44)
Tokių puslapių tikrai nežinau, bet iš smalsumo, o kodėl norite būtent PayPal apmokėjimo?  4u.gif

dėl to, kad savo paypal saskaitoje turiu atliekamų pinigų ir noriu juos išleisti
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2014 03 31, 10:04)
dėl to, kad savo paypal saskaitoje turiu atliekamų pinigų ir noriu juos išleisti

Yra galimybė sujungti kreditinę kortelę (dėl kitų kortelių nežinau, nes mano būtent kreditinė sujungta) su PayPal sistema. Tada galima tiek mokėti, tiek gauti pinigus per PayPal bet pinigai be papildomo mokesčio yra kortelėje, o ne PayPal sąskaitoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 03 31, 09:18)
Yra galimybė sujungti kreditinę kortelę (dėl kitų kortelių nežinau, nes mano būtent kreditinė sujungta) su PayPal sistema. Tada galima tiek mokėti, tiek gauti pinigus per PayPal bet pinigai be papildomo mokesčio yra kortelėje, o ne PayPal sąskaitoje  4u.gif

apie šitą žinau. pas mane taip ir yra. bet yra ir kitų niuansų, kada pinigai įkrenta ne į banko sąskaitą, o į paypal sąskaitą.
yra galimybė iš paypal permesti į savo sąskaitą už minimalų mokestį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 31 kovo 2014 - 09:55
QUOTE(Aruna @ 2014 03 18, 12:43)
Niekad per bookinga neuzsisakinejau, uzsisakau, per kitokius, kur galima tiesiai su seimininkais bendraut, nes viesbuciai neaktualu. Renkame apartamentus, butus, vilas. Labai taip gerai, nes gauni daug informacijos, viska gali issiklausinet. O jei abejojat del patikimumo, tai cia tik pas mus tokios baimes  biggrin.gif Koks jiems tikslas apgaudineti, jeigu jie nori nuomoti ir nuomoti.  biggrin.gif

Butent per kokius uzsakinejate nakvynes ne viesbuciuose? :-)
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2014 03 31, 10:04)

Issiimkite Pay Pal kortele ir galesite su tais pinigeliais daryti ka norite,be jokiu pervedimu.As ja turiu ir naudojuosi kaip bet kuria korta.
Atsakyti
Nepatyrus esu viešbučių ir apartamentų užsakinėtoja - apskritai anksčia tik vieną kartą teko naudotis booking sistema ir tą patį Lt pajūryje blush2.gif

Atsiprašau, jei klausimas kvailas ar kur nors jau atsakytas blush2.gif

Žodžiu, ar užsakius drąsiai galiu važiuot ar reikia dar kažkaip pasiteiraut, susisiekt ar pan.?. Labai nenorėčiau, kad atvažiavus dar reikėtų vėlų vakarą nakvynės ieškot doh.gif o ir nakvynių tų skirtinguose miestuose rezervavau.
Ir kitas klausimas - vieną kambarį hostelyje rezervuojant buvo parašyta, kad reikia apmokėt dalį užsakymo dieną, o vėliau kur skaitau parašyta - apmokėsit atvykę tai kaip čia yra?

Ačiū, jei kas paaiškins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melsvaižalia: 02 balandžio 2014 - 15:35