Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(Alenzi @ 2013 07 14, 14:19)

Prieš užsisakinėdama ir aš radau internete daug gerų atsiliepimų apie hotelopia.com
drinks_cheers.gif
Sugrįžusi būtinai parašysiu ar išpildė lūkesčius  ax.gif

Prieš keletą dienų gržome iš kelionės biggrin.gif
Viskas gerai su hotelopia.com thumbup.gif
Atvykom i užsakytą viešbutį apie 2 nakties, registratūra dirbo, su mūsų užsakymu buvo viskas tvarkoj, gavom kambarį su vaizdu į jūrą thumbup.gif Kaip ir buvo rašyta - iki pliažo kelios minutės. Maitinimas ne ypatingas, bet pakankamas, manau atitiko 3 žv. Prieš užsisakydama buvau išstudijavus atsiliepimus apie viešbutį, galima sakyti panašiai viskas atitiko. Žodžiu, jeigu kada rasiu pigesnį variantą per šį puslapį, drąsiai sakysiuosi vėl 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2013 09 21, 17:22)
Prieš keletą dienų gržome iš kelionės biggrin.gif
Viskas gerai su hotelopia.com thumbup.gif
Atvykom i užsakytą viešbutį apie 2 nakties, registratūra dirbo, su mūsų užsakymu buvo viskas tvarkoj, gavom kambarį su vaizdu į jūrą thumbup.gif Kaip ir buvo rašyta - iki pliažo kelios minutės. Maitinimas ne ypatingas, bet pakankamas, manau atitiko 3 žv. Prieš užsisakydama buvau išstudijavus atsiliepimus apie viešbutį, galima sakyti panašiai viskas atitiko. Žodžiu, jeigu kada rasiu pigesnį variantą per šį puslapį, drąsiai sakysiuosi vėl 4u.gif

Ačiū labai už atsiliepimą. 4u.gif
Vadinasi, hotelopia.com galima įdėti į patikimų tinklapių viešbučių rezervacijoms sąrašą. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2011 04 27, 09:29)
Mieli keliautojai, o kaip jums otel.com rezervavimo sistema? Ar patikima?  ax.gif radau ten viesbuti 500Lt pigesni nei booking.com, na cia per 10 naktu jis tiek pigesnis, o uz nakti tai iseina 50 lt pigiau, tai gal ir normalu tada....  g.gif

Labai sena žinutė, bet galiu teigti, kad onhotels.com patikimas. Užsakinėjau gegužės mėn., kainą pasiūlė geriausią, viskas buvo puiku.
Atsakyti
Esu rezervavusi per Booking.com apartamentus su nemokamo atšaukimo galimybe. Šiandien pastebėjau, kad tie patys apartamentai siūlomi už gerokai pigiau. Kažin, galėčiau padaryti naują užsakymą su geresne kaina, o senąjį - atšaukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2013 09 25, 17:40)
Esu rezervavusi per Booking.com apartamentus su nemokamo atšaukimo galimybe. Šiandien pastebėjau, kad tie patys apartamentai siūlomi už gerokai pigiau. Kažin, galėčiau padaryti naują užsakymą su geresne kaina, o senąjį - atšaukti  g.gif

Taip, pirmais užsakykit naujai, paskui atšaukit turėtą rezervaciją 4u.gif
Atsakyti
(geggle @ 2011 04 27, 09:29)
Mieli keliautojai, o kaip jums otel.com rezervavimo sistema? Ar patikima?  ax.gif radau ten viesbuti 500Lt pigesni nei booking.com, na cia per 10 naktu jis tiek pigesnis, o uz nakti tai iseina 50 lt pigiau, tai gal ir normalu tada....  g.gif

QUOTE(Aiva. @ 2013 09 22, 17:26)
Labai sena žinutė, bet galiu teigti, kad onhotels.com patikimas. Užsakinėjau gegužės mėn., kainą pasiūlė geriausią, viskas buvo puiku.

Otel, olotel, onhotel - kokie panašūs pavadinimai. doh.gif

Aiva., papasakokit plačiau apie onhotels.com užsakymo sistemą: kaip veikia, kaip nuskaitomi pinigai, kokios atšaukimo galimybės ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali pakomentuot del alpharooms tinklapio?
Man viska leidzia pasirinkti, bet kai suvedu visus duomenyd raso :
Please try again

Unfortunately we could not process this credit or debit card. Please re-enter your card details ensuring the following are correct
The card number, expiry date, and security code are correct
That there are sufficient funds available on the card

Pabandziau mastercard debit, visa virtuon, ta pati uzrasa meta. Korteles ilgaji numeri rasiau su tarpais, be tarpu, tas pats uzrasas. I ka atkreipti demesi? atrodo viska tikrinu, nesuprantu kur problema ...
Aciu uz patarimus

Pamirsau paaiskinti, kad noriu rezervuoti su 10 paundu depozitu, o likusia suma automatiskai nuskaiciuos men iki atvykimo i viesbuti. Dabar toj saskajtoj yra suma tik depozitui, kazkiek daugiau, ar gali buti kad nesvarbu kad dabar nuims tik depozita, bet kortelej turi buti visa suma uz viesbuti ir del to neleidzia rezervuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 19 sausio 2014 - 17:08
QUOTE(Jurina @ 2014 01 19, 18:04)
Sveiki, gal kas gali pakomentuot del alpharooms tinklapio?
Man viska leidzia pasirinkti, bet kai suvedu visus duomenyd raso :
Please try again

Unfortunately we could not process this credit or debit card. Please re-enter your card details ensuring the following are correct
The card number, expiry date, and security code are correct
That there are sufficient funds available on the card

Pabandziau mastercard debit, visa virtuon, ta pati uzrasa meta. Korteles ilgaji numeri rasiau su tarpais, be tarpu, tas pats uzrasas. I ka atkreipti demesi? atrodo viska tikrinu, nesuprantu kur problema ...
Aciu uz patarimus

Pamirsau paaiskinti, kad noriu rezervuoti su 10 paundu depozitu, o likusia suma automatiskai nuskaiciuos men iki atvykimo i viesbuti. Dabar toj saskajtoj yra suma tik depozitui, kazkiek daugiau, ar gali buti kad nesvarbu kad dabar nuims tik depozita, bet kortelej turi buti visa suma uz viesbuti ir del to neleidzia rezervuoti?

Ar kortelė registruota saugiam atsiskaitymui internetu sistemoj?
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 01 19, 20:08)
Ar kortelė registruota saugiam atsiskaitymui internetu sistemoj?

nežinau smile.gif bet aš su ja ne kartą jau pirkau internetu ir pernai pirkau viešbutį, tik per hotels4u, tai dabar nesuprantu ką blogai darau, tai ateina vienintelė mintis kad gal turi būti visa suma, nepaisant to kad rezervuos tik ~40lt
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2014 01 19, 20:21)
nežinau smile.gif bet aš su ja ne kartą jau pirkau internetu ir pernai pirkau viešbutį, tik per hotels4u, tai dabar nesuprantu ką blogai darau, tai ateina vienintelė mintis kad gal turi būti visa suma, nepaisant to kad rezervuos tik ~40lt

Gali ir taip būti vienas iš variantų, nes esu girdėjusi iš viešbučio darbuotojo kad tikrina korteles dėl mokumo 4u.gif
Atsakyti
visą sumą įmečiau ir vistiek neleidžia rezervuoti , nesuprantu, gal ryt banke paklausiu kodėl taip...
ar galima internetu registruoti kortelę saugiam internetiniam atsiskaitymui? ar reikia į banką kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2014 01 19, 20:57)
visą sumą įmečiau ir vistiek neleidžia rezervuoti , nesuprantu, gal ryt banke paklausiu kodėl taip...
ar galima internetu registruoti kortelę saugiam internetiniam atsiskaitymui? ar reikia į banką kreiptis?

Jei swedbankas, tai turi būti per el. bankininkystę galima įregistruoti saugiuose atsiskaitymuose. O ar įmetėte kiek daugiau, nes jei tai UK tinklapis, gali būti kad dar 2 ar daugiau procentų uždeda.
Arba dar vienas variantas: jie nusprendė su lietuviškomis kortomis nebedraugauti. g.gif
Atsakyti