Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(Jofky @ 2013 07 01, 08:43)
Teko man siųsti ir ne vieną kartą, tik ne viešbučiams, juos visada rezervuoju su kreditine kortele. Tai kaip garantas, jeigu neatvyksim, arba nesusimokėsim, arba už nuostolius padarytus viešbučiui.  4u.gif
Bet kai užsakinėju užsienyje internetu tam tikras paslaugas, kartais kaip garantą paprašo kortelės duomenų, kartais paprastai e-paštu kartais spec.anketą atsiunčia. Po paslaugos gavimo pagal susitarimą noriu grynais atsiskaitau, arba nuskaičiuoja nuo kortelės ir dokumentą atsiunčia apie nuskaičiuotus pinigus  4u.gif

Šiandien ryte kaip tik parašė iš viešbučio, kad atseit "nėra ko nerimauti dėl duomenų davimo mums. Tačiau mes gerbiam jūsų norą ir galėsit atsiskaityti registratūroj kai atvyksite".
Net nežinau, gal tada nusiųsti tuos duomenis ir paprašyti, kad nuskaičiuotų pusė sumos, o kitą pusę kai atvyksime. Turbūt bus ramiau ir man, ir viešbučiui. Kad paskui atvykus nebūtų kokių bajerių.
Atsakyti
QUOTE(raskladushke @ 2013 07 01, 08:58)
Šiandien ryte kaip tik parašė iš viešbučio, kad atseit "nėra ko nerimauti dėl duomenų davimo mums. Tačiau mes gerbiam jūsų norą ir galėsit atsiskaityti registratūroj kai atvyksite".
Net nežinau, gal tada nusiųsti tuos duomenis ir paprašyti, kad nuskaičiuotų pusė sumos, o kitą pusę kai atvyksime. Turbūt bus ramiau ir man, ir viešbučiui. Kad paskui atvykus nebūtų kokių bajerių.

Jeigu rezervacijos metu nenuskaičiavo ir dabar nenuskaičiuos, tai tik garantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 07 01, 09:01)
Jeigu rezervacijos metu nenuskaičiavo ir dabar nenuskaičiuos, tai tik garantas  4u.gif

aa, supratau. Bet jeigu toj kortelėj nėra pinigų pakankamai? Vis tiek galiu duoti jos duomenis? Ar jie ten tikrina ar yra pinigų?
Atsakyti
QUOTE(raskladushke @ 2013 07 01, 09:24)
aa, supratau. Bet jeigu toj kortelėj nėra pinigų pakankamai? Vis tiek galiu duoti jos duomenis? Ar jie ten tikrina ar yra pinigų?

Tikrai jie ne turi galimybės ir teisės tikrinti. Tai kreditinė kortelė, joje banko pinigai, ne jūsų, o tai reiškia ankščiau ar vėliau išnaudotą kreditą grąžinsite ir kortelėje bus pinigu 4u.gif
Atsakyti
Labai prašau atsakymo.Norejau padovanoti zmogui viena nakti viesbutyje , savo kreditine uzsakiau, irasiau svecio duomenis. Bet butent tame viesbutyje (uzsakiau per booking.com), yra funkcija "nemokamas atsaukimas- mokekite veliau". Man raso kad "Sumokėti už viską turėsite viešbutyje savo viešnagės metu". Tai gaunasi kad tas zmogus tures susimoketi vietoje, ar bus galima ta suma jo prasymu nuskaityti nuo mano kreditines, kad tai visgi ir butu dovana ? (as tuo metu kelioneje nebusiu ) g.gif
oj kaip painiai parasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2013 07 03, 00:53)
Labai prašau atsakymo.Norejau padovanoti zmogui viena nakti viesbutyje , savo kreditine uzsakiau, irasiau svecio duomenis. Bet butent tame viesbutyje (uzsakiau per booking.com), yra funkcija "nemokamas atsaukimas- mokekite veliau". Man raso kad "Sumokėti už viską turėsite viešbutyje savo viešnagės metu". Tai gaunasi kad tas zmogus tures susimoketi vietoje, ar bus galima ta suma jo prasymu nuskaityti nuo mano kreditines, kad tai visgi ir butu dovana ? (as tuo metu kelioneje nebusiu )  g.gif
oj kaip painiai parasiau  doh.gif

Paprastai tai reikia žiūrėti, ką prie konkretaus kambario rašo, koks atsiskaitymas. jei neparašyta, kad nuskaito, vadinasi tam žmogui pačiam reiks susimokėti.

Nebent galit sukontaktuoti su viešbučiu, gal jie nuskaitytų ir taip. Tik paskui kad nebūtų situacijos, kad je užmiršę, jog nuskaitė, vėl iš žmogaus ims prašyti... rolleyes.gif

Arba gal šis viešbutis yra užsakomas ir per kitus užsakymo tinklapius. Pvz., hotels.com turi galimybę pasirinkti, kad nuskaitoma būtų iš karto.
Prieš keletą metų užsakinėjau išwww.clever-hotels.com , jie nuskaitė iš karto.

Arba rinkitėt non refundable variantą tokiu atveju ir per bookingą viešbutis nusiskaito pats.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 06 30, 09:37)
Ar nieko nemaišot?  g.gif  Paprastai būna išregistravimas 07-12 val. kad spėtu sutvarkyti kambarį naujiems atvykusiems. O registracija nuo 12 val (galimas ir kitas laikas, tai viešbučio politika)  4u.gif  Kurortuose paprastai registratūra dirba visą parą, tačiau jeigu jūs tarkim atvyksite į viešbutį 10 dieną 1-2 val nakties, tai viešbutį turit užsisakyti nuo 9 dienos, tada atvykus iškarto jumis apgyvendins  4u.gif Galite ir laišką parašyti viešbučiui, nurodydami maždaug kelintą valandą atvyksite naktį  4u.gif

Sveiki, norėjau paklausti, ar teisingai suprantu, kad jei tarkim užsibookinu viešbutį nuo 20 dienos, lėktuvas leidžiasi 23:30, tai dar kelio kokia pusė valandos, tai jau į viešbutį įžengsim 21 dieną, ane? Viskas ok? biggrin.gif Jeckau, pirmą kartą organizuojamės, pasimetus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2013 07 08, 22:50)
Sveiki, norėjau paklausti, ar teisingai suprantu, kad jei tarkim užsibookinu viešbutį nuo 20 dienos, lėktuvas leidžiasi 23:30, tai dar kelio kokia pusė valandos, tai jau į viešbutį įžengsim 21 dieną, ane? Viskas ok?  biggrin.gif Jeckau, pirmą kartą organizuojamės, pasimetus  doh.gif

Manau, viska padarete teisingai. Jei uzsisake viesbuti butumete tik nuo 21 dienos, tai nakti ten jusu niekas neileistu ax.gif Tik nuo kokios 12 val.
Pirmas kartas visada baisus, bet savarankiskos keliones thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 08 liepos 2013 - 23:27
Sveiki,man labai reiktų jūsų pagalbos blush-anim-cl.gif2:Tikiuosi,kad pagelbėsit. Turiu antrus metus iš eilės tą pačią problemą-na niekaip man neišeina susidraugaut su hotels4U.Praeitais metais 3 kartus bandžiau rezervuotis viešbutį tą patį ir vis išmesdavo pranešimą,kad netinka kortelės duomenys- o kitos dienos rezultatas-tris kartus rezervuota suma ir jokio rezervacijos lapo.Na vienu žodžiu po kelių dienų grąžino pinigus.Dabar vėl tas pats-skrydis ant nosies,susiradau pas juos gerą variantą ir istorija ta pati-pinigai dvigubai rezervuoti, o iš jų tyla.Naudojom Nord visa ir visa electron.Net nežinau ką dabar daryti-ar jie man jį rezervuos,ar kito ieškot?nesinori gero varianto prarast,arba 2 viešbučius užsirezervuot smile.gif Laišką parašiau šiandien-pakolkas tyla,galvok kaip nori.Na man įdomu pasidarė kokias korteles jie mėgsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(beieškanti @ 2013 07 10, 12:08)
Sveiki,man labai reiktų jūsų pagalbos  blush-anim-cl.gif2:Tikiuosi,kad pagelbėsit. Turiu antrus metus iš eilės tą pačią problemą-na niekaip man neišeina susidraugaut su hotels4U.Praeitais metais 3 kartus bandžiau rezervuotis viešbutį tą patį ir vis išmesdavo pranešimą,kad netinka kortelės duomenys- o kitos dienos rezultatas-tris kartus rezervuota suma ir jokio rezervacijos lapo.Na vienu žodžiu po kelių dienų grąžino pinigus.Dabar vėl tas pats-skrydis ant nosies,susiradau pas juos gerą variantą ir istorija ta pati-pinigai dvigubai rezervuoti, o iš jų tyla.Naudojom Nord visa ir visa electron.Net nežinau ką dabar daryti-ar jie man jį rezervuos,ar kito ieškot?nesinori gero varianto prarast,arba 2 viešbučius užsirezervuot  smile.gif Laišką parašiau šiandien-pakolkas tyla,galvok kaip nori.Na man įdomu pasidarė kokias korteles jie mėgsta  g.gif

pirkau su mastercard debetine kortele seb banko is pirmo karto viskas gerai praejo, gavau i pasta vaucerius ir apmokejimo patvirtinima, bet apsidraudimui viska dar paleidau i PDF kai apmoki yra tokia galimybe, ismeta nuorodas spausdinimui
Atsakyti
QUOTE(beieškanti @ 2013 07 10, 11:08)
Naudojom Nord visa ir visa electron.

jei as gerai suvokiu, tai jos abi debetines? Jurinos atveju, tai kiek suvokiu, jos debetine kortele galima atlikti ta pati, kas su iprasta kreditine mastercard. Dabar tokios debetines korteles, skirtos internetiniams pirkimams, gana populiarios tapo, jei didziai nesigilinti, tai internetu isigyti pirkinius, bilietus, rezervuoti viesbucius, nuomotis auto galima, bet neduoda i kredita pinigeliu, kaip iprastines kreditines.
http://en.wikipedia....ebit_MasterCard
As gal blogai suprantu kazka, bet kiek greit dirstelejau, tai jusu debetines.
http://www.bankai.lt...-banko-korteles

jei keliaujate, tai jums gali ir daugiau trukdziu kilti, neturint kreditines, ar debetines, skirtos internetiniams pirkimams (cia as taip grubiai jas uzvadinau, bet pasidomekite banke tiesiog, kokias korteles jums gali isduoti, kad galetumete pirkit internetu, isigyti bilietus, nuomotis auto ir jie jums turetu pasiulyti). manau, kad rezervuodami su kreditine, neturetumete tokios bedos. ir mes, ir draugu seima, sekmingai per sia sistema esam rezervave.

QUOTE(Jurina @ 2013 07 10, 12:08)
pirkau su mastercard debetine kortele seb banko is pirmo karto viskas gerai praejo,  gavau i pasta vaucerius ir apmokejimo patvirtinima, bet apsidraudimui viska dar paleidau i PDF kai apmoki yra tokia galimybe, ismeta nuorodas spausdinimui

Atsakyti
Cobre,ne žinokite,viena debetinė kita kreditinė.Tai hotels4u,kaip nekeista,dar ir skatina debetine atsiskaityti,nes netaiko 2 proc. mokesčio.Bet jau susisiekėm su ofisu,tai paaiškino,kad čia Nordas stabdo.Na,kad su kreditine gali stabdyt,tai dar suprantu,bet jau kai savo lėšom grynai moki,tai nesuprantu stabdymo politikos g.gif

P.S Ačiū merginos už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beieškanti: 10 liepos 2013 - 12:55