Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(Jofky @ 2013 05 12, 19:16)
Galima apmokėti su savo kortele už kitą asmenį. Bet jeigu ką prisidirbs kolegą, bus nuskaičiuota iš jūsų kortelės, tai kaip apmokėjimo garantas  biggrin.gif
Kiek aš asmeniškai susidūriau, jeigu iškarto nenuskaičiuoja nuo kortelės arba paima tik avansą, tai visada nuvykus vietoje atsiskaitydavau grynais arba pageidaujama mokėjimo kortele  4u.gif

tai ok, jeigu nuskaiciuoja is mano korteles avansa.. tai likuti kolega susimoketi gali grynais arba nuo savo paprastos korteles??ar kaip? Sorry uz klausimus,tiesiog zinot.. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2013 05 12, 20:57)
tai ok, jeigu nuskaiciuoja is mano korteles avansa.. tai likuti kolega susimoketi gali grynais arba nuo savo paprastos korteles??ar kaip? Sorry uz klausimus,tiesiog zinot..  biggrin.gif  doh.gif

Na mano atvejais taip 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
pirma karta uzsisakiau viesbuti savarankiskai per hotels4u psl, ir vauceryje yra tik mano pavarde vardas, o kiti seimos nariai neirasyti, yra tik sudetis 2 adult ir 2 children ir ju amzius nurodytas, ar tai normalu? Ar atvykus i viesbuti neturesim problemu del apgyvendinimo?
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2013 05 15, 16:00)
Sveiki,
pirma karta uzsisakiau viesbuti savarankiskai per hotels4u psl, ir vauceryje yra tik mano pavarde vardas, o kiti seimos nariai neirasyti, yra tik sudetis 2 adult ir 2 children ir ju amzius nurodytas, ar tai normalu? Ar atvykus i viesbuti neturesim problemu del apgyvendinimo?

Taip, toks vaučeris ir būna... Jokių problemų atvykus nebus tikrai... 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip užsakyti viešbutį, jei oro uoste leidžiamės 24 val (Kretos sala, Chania )? Kiek ieškau jau, bet registracija į viešbučius nurodoma iki 11-12 val Tai kaip bus kai nuvyksim apie 1 val nakties? Jau porą vietų užsirezervavome, bet bijau, kad mūsų nepriims unsure.gif
Ir kaip su auto nuoma tada?Naktį juk nedirba?

Ačiū iš anksto už atsakymus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2013 06 30, 01:56)
Merginos, o kaip užsakyti viešbutį, jei oro uoste leidžiamės 24 val (Kretos sala, Chania )? Kiek ieškau jau, bet registracija į viešbučius nurodoma iki 11-12 val Tai kaip bus kai nuvyksim apie 1 val nakties? Jau porą vietų užsirezervavome, bet bijau, kad mūsų nepriims  unsure.gif
Ir kaip su auto nuoma tada?Naktį juk nedirba?
Ačiū iš anksto už atsakymus  blush2.gif

Ar nieko nemaišot? g.gif Paprastai būna išregistravimas 07-12 val. kad spėtu sutvarkyti kambarį naujiems atvykusiems. O registracija nuo 12 val (galimas ir kitas laikas, tai viešbučio politika) 4u.gif Kurortuose paprastai registratūra dirba visą parą, tačiau jeigu jūs tarkim atvyksite į viešbutį 10 dieną 1-2 val nakties, tai viešbutį turit užsisakyti nuo 9 dienos, tada atvykus iškarto jumis apgyvendins 4u.gif Galite ir laišką parašyti viešbučiui, nurodydami maždaug kelintą valandą atvyksite naktį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 06 30, 09:37)
Ar nieko nemaišot?  g.gif  Paprastai būna išregistravimas 07-12 val. kad spėtu sutvarkyti kambarį naujiems atvykusiems. O registracija nuo 12 val (galimas ir kitas laikas, tai viešbučio politika)  4u.gif  Kurortuose paprastai registratūra dirba visą parą, tačiau jeigu jūs tarkim atvyksite į viešbutį 10 dieną 1-2 val nakties, tai viešbutį turit užsisakyti nuo 9 dienos, tada atvykus iškarto jumis apgyvendins  4u.gif Galite ir laišką parašyti viešbučiui, nurodydami maždaug kelintą valandą atvyksite naktį  4u.gif

ne taip parašiau - registracija pvz. 14:00 - 21:00 val; 13:00 - 23:00 val. ; 14:00 - 00:00 val. Tai jei į viešbutį atvyksime apie 1 ar 2 val nakties, niekas neregistruos ar kaip? Vis tiek turi būti žmogus, kuris niemiega, priima, palydi į kambarį ir t.t.?
Man tokie klausimai kyla ir iš karto atsiprašau, nes tai pirmas kartas kai skrisime, gyvensime viešbutyje ir auto nuomosimės... visada keliaudavome savo auto ir ieškodavome vietoje kur gyventi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2013 06 30, 11:11)
ne taip parašiau - registracija pvz. 14:00 - 21:00 val; 13:00 - 23:00 val. ; 14:00 - 00:00 val.  Tai jei į viešbutį atvyksime apie 1 ar 2 val nakties, niekas neregistruos ar kaip? Vis tiek turi būti žmogus, kuris niemiega, priima, palydi į kambarį ir t.t.?
Man tokie klausimai kyla ir iš karto atsiprašau, nes tai pirmas kartas kai skrisime, gyvensime viešbutyje ir auto nuomosimės... visada keliaudavome savo auto ir ieškodavome vietoje kur gyventi  blush2.gif

Registratūroj visada yra budintis. Jeigu turit abejonių, rašykit į v/b 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 06 30, 10:35)
Registratūroj visada yra budintis. Jeigu turit abejonių, rašykit į v/b  4u.gif

g.gif reikia rasyti ir teirautis. nes tarkim sitame viesbutyje
http://www.booking.c...mo-alta.en.html

nakti net durys buvo uzrakinamos. kaip ten elgiamasi, jei griztama veliau, mes neklausem, mums neprireike. ir buvo aiskiai parasyta, kad registratura berods ar nuo 6 ryto pradeda veikti. vadinasi nakti nedirba registratura, nebent individualiai garantuotu, kad lauks po vidurnakcio. kadangi nereikejo, tai ir nezinom, kaip su tais budinciais yra tokiu atveju. as visada rasau del velyvo atvykimo, jei man kyla abejoniu del registracijos laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 30 birželio 2013 - 11:04
QUOTE(Cobre @ 2013 06 30, 12:02)
g.gif  reikia rasyti ir teirautis. nes tarkim sitame viesbutyje
http://www.booking.c...mo-alta.en.html

nakti net durys buvo uzrakinamos. kaip ten elgiamasi, jei griztama veliau, mes neklausem, mums neprireike. ir buvo aiskiai parasyta, kad registratura berods ar nuo 6 ryto pradeda veikti. vadinasi nakti nedirba registratura, nebent individualiai garantuotu, kad lauks po vidurnakcio.  kadangi nereikejo, tai ir nezinom, kaip su tais budinciais yra tokiu atveju. as visada rasau del velyvo atvykimo, jei man kyla abejoniu del registracijos laiko.

Na be priežiūros vien dėl saugumo negalima palikti viešbučio ir jo gyventojų vienų, budintis kur nors šalia registratūros greičiausiai miega, mums yra tekę žadinti biggrin.gif Įleidžia, užrakina duris ir vėl eina miegoti biggrin.gif

Beabejo, rašyti būtina 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Susidūriau su problema. Sitaucija tokia, kad užsibookinom viešbutį Kose. Tiesiai per viešbučio web puslapį darėm, ten geriausiai kaina mums buvo. Suvedėm duomenis, kortelę vedžiau paprastą debetinę Mastercardo (buvo paveiksliukai nupiešti šone). Po to gavau į emailą booking reservation laišką su rezervacijos numeriu ir visa info. Bet patikrinom banką, pinigai nebuvo nuskaityti ir net nerezervuota jokia suma.
Payment Policy:

More Meni Hotel reserves the right to pre-authorize credit cards.
Buvo va toks sakinys bookingo emaile. Nelabai supratau ką čia reiškia. Žodžiu, parašiau tiesiai į viešbutį, paklaust ar viskas gerai. Sako, atsiųskit mums rezervaciją kurią padarėt. Nusiunčiau tą bookingo emailą. Tada sako, viskas ok, mes turim jūsų rezervacija, tik dar atsiųskit credit card number, cvv, expire date. Aš jiems parašiau, kad visa info buvo suvesta į web sistemą bookinantis ir aš nesiųsiu tų duomenų, nes tai nėra saugu. Turėdamas CVV tu gali ką nori nuskaityt nuo kortelės. Tai vat po to emailo nieko iš jų negaunu. Ir nežinau ką toliau daryt..
Ar jūs siunčiat viešbučiui tuos kortelės duomenis jeigu jie prašo?? Lauksiu patarimų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raskladushke: 30 birželio 2013 - 22:10
QUOTE(raskladushke @ 2013 06 30, 23:08)
Sveiki. Susidūriau su problema. Sitaucija tokia, kad užsibookinom viešbutį Kose. Tiesiai per viešbučio web puslapį darėm, ten geriausiai kaina mums buvo. Suvedėm duomenis, kortelę vedžiau paprastą debetinę Mastercardo (buvo paveiksliukai nupiešti šone). Po to gavau į emailą booking reservation laišką su rezervacijos numeriu ir visa info. Bet patikrinom banką, pinigai nebuvo nuskaityti ir net nerezervuota jokia suma.
Payment Policy:

More Meni Hotel reserves the right to pre-authorize credit cards.
Buvo va toks sakinys bookingo emaile. Nelabai supratau ką čia reiškia. Žodžiu, parašiau tiesiai į viešbutį, paklaust ar viskas gerai. Sako, atsiųskit mums rezervaciją kurią padarėt. Nusiunčiau tą bookingo emailą. Tada sako, viskas ok, mes turim jūsų rezervacija, tik dar atsiųskit credit card number, cvv, expire date. Aš jiems parašiau, kad visa info buvo suvesta į web sistemą bookinantis ir aš nesiųsiu tų duomenų, nes tai nėra saugu. Turėdamas CVV tu gali ką nori nuskaityt nuo kortelės. Tai vat po to emailo nieko iš jų negaunu. Ir nežinau ką toliau daryt..
Ar jūs siunčiat viešbučiui tuos kortelės duomenis jeigu jie prašo?? Lauksiu patarimų  unsure.gif

Teko man siųsti ir ne vieną kartą, tik ne viešbučiams, juos visada rezervuoju su kreditine kortele. Tai kaip garantas, jeigu neatvyksim, arba nesusimokėsim, arba už nuostolius padarytus viešbučiui. 4u.gif
Bet kai užsakinėju užsienyje internetu tam tikras paslaugas, kartais kaip garantą paprašo kortelės duomenų, kartais paprastai e-paštu kartais spec.anketą atsiunčia. Po paslaugos gavimo pagal susitarimą noriu grynais atsiskaitau, arba nuskaičiuoja nuo kortelės ir dokumentą atsiunčia apie nuskaičiuotus pinigus 4u.gif
Atsakyti