Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(horos @ 2013 03 03, 19:41)
Gal kas su tokia situcaija buvo susidures? ax.gif
Siektis su viesbuciu g.gif Pikciausia, kad savaitgalis, net ir savo banko negalu nieko doro paklaust cool.gif

Nebuvau susidurusi, bet matyt, kokia nors sistemos klaida. g.gif Pas mane kartą viena parduotuvė nepriėmė kortelės nors tu ką. Nors iki tol ir po to niekad neturėjau problemų.

Tuos nuskaitymus iškart daro ne bookingas, o patys viešbučiai, aš suprantu. Neturėjau daug tokio pobūdžio rezervacijų, gal tik 3 kartus kokius. Tai nuskaitymai buvo daryti viešbučių.
Tai jei nėra labai skubu, luktelkit pora dienelių, bookingas per dvi dienas atsako, greičiausiai - paskambins. Galite parašyti ir viešbučiui, bet kad paskui nebūtų, kad bookingas su viešbučiu išspręs vienaip, o jūs su viešbučiu - kitaip.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 03 03, 19:24)
Nebuvau susidurusi, bet matyt, kokia nors sistemos klaida.  g.gif Pas mane kartą viena parduotuvė nepriėmė kortelės nors tu ką. Nors iki tol ir po to niekad neturėjau problemų.

Tuos nuskaitymus iškart daro ne bookingas, o patys viešbučiai, aš suprantu. Neturėjau daug tokio pobūdžio rezervacijų, gal tik 3 kartus kokius. Tai nuskaitymai buvo daryti viešbučių.
Tai jei nėra labai skubu, luktelkit pora dienelių, bookingas per dvi dienas atsako, greičiausiai - paskambins. Galite parašyti ir viešbučiui, bet kad paskui nebūtų, kad bookingas su viešbučiu išspręs vienaip, o jūs su viešbučiu - kitaip.

Ačiū 4u.gif
Tai teks bookingo palūkėt atsakymo, tačiau grasinimas, kad per 24 val privalau atnaujinti duomenis, kitaip viešbutis atšauks rezervaciją, lieka. O dar turint omeny, jog rezervacijos atšaukimas (kaip suprantu ne tik iš mano pusės) kainuos visą nakvynių kainą (nes be atšaukimo), tai nesinorėtų, kad atšauktų ir dar nuskaitytų (gi duomenys tai geri nurodyti). Gi aiškintis po to ne itin norisi, be to ir vėl ieškot, kur apsistot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(horos @ 2013 03 03, 20:40)
Ačiū 4u.gif
Tai teks bookingo palūkėt atsakymo, tačiau grasinimas, kad per 24 val privalau atnaujinti duomenis, kitaip viešbutis atšauks rezervaciją, lieka. O dar turint omeny, jog rezervacijos atšaukimas (kaip suprantu ne tik iš mano pusės) kainuos visą nakvynių kainą (nes be atšaukimo), tai nesinorėtų, kad atšauktų ir dar nuskaitytų (gi duomenys tai geri nurodyti). Gi aiškintis po to ne itin norisi, be to ir vėl ieškot, kur apsistot doh.gif

Aš kažkada išsiaiškinau, kad neatšaukiamo viešbučio negali atšaukti nei klientas, nei viešbutis. Atšaukti gali tik bookingas. O jūs gi jau parašėte bookingui, bet kokiu atveju turite įrodymą, kad kreipėtės.
Kita vertus, gali būti ir viešbučio neapsižiūrėjimas kažkoks. 30 - 32 psl. viena moteris rašė, kad buvo nesklandumų su viešbučiu su nuskaitymais, bet po to viešbutis pamatė, kad vis tik jų kaltė.

O pas jus gal koks special pasiūlymas netyčia? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 03 kovo 2013 - 20:00
QUOTE(linole @ 2013 03 03, 19:53)
Aš kažkada išsiaiškinau, kad neatšaukiamo viešbučio negali atšaukti nei klientas, nei viešbutis. Atšaukti gali tik bookingas. O jūs gi jau parašėte bookingui, bet kokiu atveju turite įrodymą, kad kreipėtės.
Kita vertus, gali būti ir viešbučio neapsižiūrėjimas kažkoks. 30 - 32 psl. viena moteris rašė, kad buvo nesklandumų su viešbučiu su nuskaitymais, bet po to viešbutis pamatė, kad vis tik jų kaltė.

O pas jus gal koks special pasiūlymas netyčia?  bigsmile.gif

Super, tada gerai.
Mes radom kažkokį pasiūlymą, kaina didesnė perbraukta, šalia mažesnė, už ją ir uzsakėm.
Gal ten jų sistema grybauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(horos @ 2013 03 03, 21:06)
Super, tada gerai.
Mes radom kažkokį pasiūlymą, kaina didesnė perbraukta, šalia mažesnė, už ją ir uzsakėm.

O jūsų užsakymas patvirtintas? Matote jį?

Jei nuolaida yra proto ribose, tada ok. Bet didelės nuolaidos mane jau baugina, nebetikiu jomis.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 03 03, 20:13)
O jūsų užsakymas patvirtintas? Matote jį?

Jei nuolaida yra proto ribose, tada ok. Bet didelės nuolaidos mane jau baugina, nebetikiu jomis.

Uzsakymas iskart buvo patvirtintas, uzsireginus tas patvirtinimas irgi randamas, yra ir dabar.
Kaina kiek mazesne buvo tiksliai nepamenu, nes mes ne nuolaidos ieskojom, o ir kainos geros, ir vietos geros, ir viesbucio atsiliepimu ne blogiausiu. Perverciau visus uzrasus, radau - kone puse kainos emem, maniau, kad mazesne nuolaida buvo, ogi ne i nuolaidos dydi ziurejau unsure.gif da pries tai buvo vienas tokis kambarys likes, jau nebera, ir ji jau nupirko.
Dabar dar kabo uzrasas " This hotel is likely to sell out soon" Rinkodara g.gif
Nurodziau kita kreditine, kuria jie irgi priima. Ziuresiu, ar vel ryte atsius, kad ,,invalid" g.gif Nes vakar vakare pakartotinai ankstesnes duomenis suvedus jau ramiai liulio nuejau, - kelios valandos prabego ir nieko. O ryte atsiunte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo horos: 03 kovo 2013 - 21:31
QUOTE(horos @ 2013 03 03, 22:09)
Dabar dar kabo uzrasas " This hotel is likely to sell out soon" Rinkodara  g.gif
Nurodziau kita kreditine, kuria jie irgi priima. Ziuresiu, ar vel ryte atsius, kad ,,invalid"  g.gif Nes vakar vakare pakartotinai ankstesnes duomenis suvedus jau ramiai liulio nuejau, - kelios valandos prabego ir nieko. O ryte atsiunte.

Vistiek parašykit viešbučiui ir isitikinkit kad viskas gerai 4u.gif
Po rezervacijos visad bendrauju su viešbučiu 4u.gif
Kartą isismaginau kad draugams viešbučius užsakinėjau, tai vienas viešbutis man pats parašė užklausimą ar užsakymas tikras ir kad patvirtinčiau, o tai pagalvojo kažkas su mano paskyrą žaidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 03 03, 21:32)
Vistiek parašykit viešbučiui ir isitikinkit kad viskas gerai  4u.gif
Po rezervacijos visad bendrauju su viešbučiu  4u.gif
Kartą isismaginau kad draugams viešbučius užsakinėjau, tai vienas viešbutis man pats parašė užklausimą ar užsakymas tikras ir kad patvirtinčiau, o tai pagalvojo kažkas su mano paskyrą žaidžia  biggrin.gif

Bandysiu rasyt 4u.gif
Papildyta:
Paskaitinejau - kiek radau info, nieko tokio, jei vieno zmogaus kreditke nurodyta, atvyksta kitas ir atsiskaitoma su visai kita kortele ar grynais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2013 01 23, 11:40)
Gal yra užsisakinėjusių viešbutį per www.galahotels.com? Ar patikimi jie?

uzsakinejau, viskas buvo gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pilina @ 2013 01 05, 22:20)
Sveiki,
Gal yra užsakiusių viešbučius per šį puslapį - http://www.ab-in-den-urlaub.de/ ?
Kokie atsiliepimai? g.gif

QUOTE(Pilina @ 2013 01 09, 15:14)
O kokiu budu ir kada vyksta apmokejimas? Korteles duomenu neprase ivesti. Gavau i el. pasta patvirtinima, jog viesbutis rezervuotas, apmokejimas vyks pavedimu ir daugiau jokiu apmokejimo salygu nera. Neaisku kada tuos pinigus reiks pervesti. g.gif

uzsakinejau per si puslapi viesbuti maltoje. Viskas gerai. Moketi reikejo bankiniu pavedimu.
Laiske patvirtinime yra prisegti 2 dokumentai (jei teisingai prisimenu), ir ten yra salygos - nurodyta per kiek laiko kuria dali reikia sumoketi 4u.gif
Atsakyti
Bandem rezervuotis per airbnb doh.gif
Radau buta Romoje, gera vieta, kaina 1605 uz 7 dienas, na puslapyje buvo parasyta total.
Susisiekus su nuomotoju jis parase ups kaina kitokia tam laikui, 600euru =2070Lt, o pas mus jau buvo rezervuoti is korteles pinigai (448euru), na dar nusiderejom iki 550 ir galvojom tiek to, viesbucio pigiau irgi nerasim. Na o dabar jis raso, kad atvaziavus dar 162 eurus reiks primoketi, t.y. 448+162=610, ir kazkodel isitikines, kad mes mokejom 388 (t.y. 60 euru kazkur dingsta).
MB jau nerimauja del adreso, nors manau tie italiski adresai visi tokie, ir net google maps raso 'apytikris adresas'.
Keliautojai, gal kas patarima? MB jau nusiteikes miegoti ant suoliuko, atsaukus rezervacija prarandame 50euru airbnb rezervacijos mokesti, o pasilikti jau irgi darosi nedrasu verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,
Pirma karta perku savarankiskai kelione, todel reikia pagalbos-palaikymo. ar gerai suprantu, kad atskirai perkant, atskirai perku lektuvo bilietus (perku per Ryannair), atskirai perku viesbuti su AI (perku per booking.com), dar is anksto planuoju susirasti auto is orouosto i viesbuti. Ar nieko nepamirsau? blink.gif baisu likti svetimoj saly be naktynes ar dar ko..? ax.gif patarkit, pasidalinkit patirtimi 4u.gif labai dekinga! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsena_tavo_akyse @ 2013 04 16, 16:29)
Sveiki,
Pirma karta perku savarankiskai kelione, todel reikia pagalbos-palaikymo. ar gerai suprantu, kad atskirai perkant, atskirai perku lektuvo bilietus (perku per Ryannair), atskirai perku viesbuti su AI (perku per booking.com), dar is anksto planuoju susirasti auto is orouosto i viesbuti. Ar nieko nepamirsau?  blink.gif  baisu likti svetimoj saly be naktynes ar dar ko..?  ax.gif  patarkit, pasidalinkit patirtimi  4u.gif  labai dekinga! blush2.gif

Draudimas. Valiuta. Ir pasitikslinkit kada yra įregistravimas ir išsiregistravimas jūsų viešbutyje 4u.gif
Atsakyti