www.hotels4u.com siuo klausimu daug pazangesnis
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 15, 10:08)
www.hotels4u.com siuo klausimu daug pazangesnis
man dar labai patinka destinia.com
QUOTE(Jofky @ 2013 01 15, 09:32)
Visų pirma viešbutis turi turėti paslaugą AI, tada ir booking.com parduoda su AI Gal žiūrit miesto viešbučius, kurie siūlo tik pusryčius arba jokio maitinimo?
Ne visada. Gal kam bus naudinga zinoti ir tokius dalykus:
As buvau uztaikiusi ant viesbuciu, kur tikrai zinau, kad yra ir AI, bet booking kazkodel siule kitus maitinimo tipus. Todel kartais verta paziureti ir per kitus puslapius. Arba vaiku amzius tame paciame viesbutyje gali skirtis pirklausomai nuo rezervacines sistemos, o tada ir kaina kita. Todel vienu bookingu neverta pasikliauti.
QUOTE(Cobre @ 2013 01 15, 12:34)
As buvau uztaikiusi ant viesbuciu, kur tikrai zinau, kad yra ir AI, bet booking kazkodel siule kitus maitinimo tipus. Todel kartais verta paziureti ir per kitus puslapius. Arba vaiku amzius tame paciame viesbutyje gali skirtis pirklausomai nuo rezervacines sistemos, o tada ir kaina kita. Todel vienu bookingu neverta pasikliauti.
Bookingas iš vis stengiasi nesiūlyti AI ir HB maitinimo sistemų, jų sistema orientuota į pigesnę nakvynę... Todėl labai daug viešbučių per kitas sistemas siūlančių dalinį arba pilną maitinimą bookinge siūlomi tik su pusryčiais...
QUOTE(Cobre @ 2013 01 15, 11:34)
Manu ieškant poilsiui viešbutį su AI booking.com nelabai tam tinkamas
Netyčia sužinojau dar variantą, pasirodo yra viešbučių kurie ne visus savo kambarius pateikia rezervacinėms sistemoms, kaip tik tokį užsisakiau bendraujant tiesiogiai su viešbučiu
QUOTE(Jofky @ 2013 01 15, 16:46)
Netyčia sužinojau dar variantą, pasirodo yra viešbučių kurie ne visus savo kambarius pateikia rezervacinėms sistemoms, kaip tik tokį užsisakiau bendraujant tiesiogiai su viešbučiu
tai faktas. as vel su tais vaikais pvz, bet, kad jau taip iseina man tai vat tarkim tiksliai zinau, kad ten priima su vaikais ir yra kambariu didesniu, o bookingas leidzia uzsakyti tik 2 ar 1 asmeniui.
QUOTE(Jofky @ 2013 01 15, 16:46)
QUOTE(Cobre @ 2013 01 15, 17:15)
tai faktas. as vel su tais vaikais pvz, bet, kad jau taip iseina man tai vat tarkim tiksliai zinau, kad ten priima su vaikais ir yra kambariu didesniu, o bookingas leidzia uzsakyti tik 2 ar 1 asmeniui.
Viska jus teisingai rasot, ir nepatogu pagal maista ieskot, ir su vaikais ne viskas tvarkoj (nors man 2+1 vaikas dazniausiai normaliai rodo, jeigu vaikas per didelis buti vaiku, priskiria ji prie suaugusiu). Bet nepaprastai "vezantis" ten dalykas - nemokamas atsaukimas beveik iki paskutines minutes. Man tas kainu skirtumas su pigesnemis rezervacinemis sistemomis su isankstiniu apmokejimu prilygsta (nepigiam) neivykusios keliones draudimui
Beje, nezinau kaip Androidam, bet Apple iranginiu programele yra smarkiai patogesne nei siaip ziureti narsykles lange. Yra daugiau filtru (deja maitinimo filtro irgi nera), o kartais buna net tokiu fintu, kad iprastam kompe viesbuti rodo tik su tarkim BB, o iPade matau ta pati viesbuti ir su AI kainom
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 01 15, 18:35)
nors man 2+1 vaikas dazniausiai normaliai rodo, jeigu vaikas per didelis buti vaiku, priskiria ji prie suaugusiu
vat tas ir idomiausia, kad Booking priskyre draugu vaiki prie suaugusiu, o hotels4 prie vaiku. kaina skyresi zenkliai.
tas nemokamas atsaukimas tikrai geris, jei is anksto rezervuoju, tai apsidraudimui imu is bookingo, jei man ta permoka buna proto ribose ir garantuoja, kad nerarasiu pinigu kazkokiu nenumatytu atveju, kai negalesiu isvykti. kaip tu ir sakai - tarsi draudimas, plius jo realiai tai kaip ir nemoki, nes gali ir pagauti kitose sistemose pigiau pries pat kelione. yra dar tokiu sistemu, su nemokama rezervacija? na mums buvo italijoje, kad rezervavom ir seimininke pasake, kad sumokesim atvyke, bet cia jau ne sistemos deka, o tiesiog per sistema uzklausima issiuntem, o ten jau toliau derinom su savininke. bet man patinka taip ramiai rezervuoti ir atsaukineti per bookinga - niekam neskolingas
QUOTE(Cobre @ 2013 01 15, 18:46)
yra dar tokiu sistemu, su nemokama rezervacija?
as esu lietuviskoj internetinej kontoroj noriukeliones.lt rezervavesis viesbuti uz 100 litu. Likusius 4000 buciau turejes sumoketi pries menesi iki keliones, kas jau nera taip blogai Bet beveik suejus terminui susiradau ta pati viesbuti pigiau (pas kita lietuvi Udriu), kad tas 100 litu be sirdies skausmo galejo likti anai kontorai uz varga
Gal yra užsisakinėjusių viešbutį per www.galahotels.com? Ar patikimi jie?
Reikia paaiškinimo, please, jei per bookinga užsakiau viešbutį, viską atlikau, bet buvo parašyta, kad reikia sumokėti 30 procentų negrąžinamos sumos rezervacijos dieną. Kreditinės kortelės nei debetinės kortelės numerių niekas neprašė, nei aš juos kur įvedžiau.
Kaip tuo atveju, ar viešbutis su manimi susisieks, ar man įjungti "durnių" ir tikėtis, kad galėsiu viską sumokėti atvykusi į viešbutį?
bookingas atrašė, kad mano viešbutis užsakytas, nors visur rašė, kad reikia 30 proc. padengimo iš karto?
Kaip tuo atveju, ar viešbutis su manimi susisieks, ar man įjungti "durnių" ir tikėtis, kad galėsiu viską sumokėti atvykusi į viešbutį?
bookingas atrašė, kad mano viešbutis užsakytas, nors visur rašė, kad reikia 30 proc. padengimo iš karto?
Gal kas buvot susidure su situacija:
Uzsibukinau viesbuti (mirtinas, be galimybes atsaukti). Po valandos atsiuncia el.pastu, kad netinka mano kreditine ( nors ir lektuvo bilietus nupirkau, ir kita viesbuti uzsisakiau be problemu)... Raso: "We have been contacted by ..xxx...hotel. It seems that the credit card details you supplied are invalid.
What to do: Click here to update your credit card details: MyBooking".
Kruopsciau atnaujinau informacija - na maza kas, gal suklydau.
Vel gaunu ta pati po valandos.
Tada perziurejau kortele, suvedziau ten visa reikalinga rezervacijai suma, kad nebutu jokio minuso.
Vel atnaujinau duomenis. Po keliu valandu vel ta pati nesamone. Su tuo paciu pagrasinimu per 24 valandas atnaujinti kreditines duomenis.
Na nesu ziopla - viesbutis visa kortukes priima, kreditke galiojanti minimum metus dar, sekmingai visus atsiskaitinedavau, pinigu ne trukumas joje, suvesta jau viskas tvarkingai...
Surasiau laiska bookingui, neatsake dar.
Gal kas su tokia situcaija buvo susidures?
Siektis su viesbuciu Pikciausia, kad savaitgalis, net ir savo banko negalu nieko doro paklaust
Uzsibukinau viesbuti (mirtinas, be galimybes atsaukti). Po valandos atsiuncia el.pastu, kad netinka mano kreditine ( nors ir lektuvo bilietus nupirkau, ir kita viesbuti uzsisakiau be problemu)... Raso: "We have been contacted by ..xxx...hotel. It seems that the credit card details you supplied are invalid.
What to do: Click here to update your credit card details: MyBooking".
Kruopsciau atnaujinau informacija - na maza kas, gal suklydau.
Vel gaunu ta pati po valandos.
Tada perziurejau kortele, suvedziau ten visa reikalinga rezervacijai suma, kad nebutu jokio minuso.
Vel atnaujinau duomenis. Po keliu valandu vel ta pati nesamone. Su tuo paciu pagrasinimu per 24 valandas atnaujinti kreditines duomenis.
Na nesu ziopla - viesbutis visa kortukes priima, kreditke galiojanti minimum metus dar, sekmingai visus atsiskaitinedavau, pinigu ne trukumas joje, suvesta jau viskas tvarkingai...
Surasiau laiska bookingui, neatsake dar.
Gal kas su tokia situcaija buvo susidures?
Siektis su viesbuciu Pikciausia, kad savaitgalis, net ir savo banko negalu nieko doro paklaust