Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(trojana @ 2013 01 06, 23:35)
Nusprendziau per quickrooms.com uzsisakyti viesbuti, nuraminkit mane...Radau pastabose,kad kainos nurodytos UK pilieciams, ir kompanija neatsako, jei viesbutis nores papidomo mokescio. Ar uzsakinejot per si tinklapi, ar nebuvo jokiu nemaloniu siurprizu g.gif  Ar patikimas puslapis? Aciu 4u.gif

Užsakinėjom per šį puslapį, jokių papildomų mokesčių ir nemalonumų nepasitaikė
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2013 01 06, 23:35)
Nusprendziau per quickrooms.com uzsisakyti viesbuti, nuraminkit mane...Radau pastabose,kad kainos nurodytos UK pilieciams, ir kompanija neatsako, jei viesbutis nores papidomo mokescio. Ar uzsakinejot per si tinklapi, ar nebuvo jokiu nemaloniu siurprizu g.gif  Ar patikimas puslapis? Aciu 4u.gif

Mes per si puslapi uzsakinejom gal kokius 5 kartus. Nesusipratimu nebuvo. Tik prie kainos prisideda korteles mokestis, jei neklystu 2% mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2013 01 05, 22:20)
Sveiki,
Gal yra užsakiusių viešbučius per šį puslapį - http://www.ab-in-den-urlaub.de/ ?
Kokie atsiliepimai? g.gif

Patikima firma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 01 07, 13:42)
Patikima firma  4u.gif

O kokiu budu ir kada vyksta apmokejimas? Korteles duomenu neprase ivesti. Gavau i el. pasta patvirtinima, jog viesbutis rezervuotas, apmokejimas vyks pavedimu ir daugiau jokiu apmokejimo salygu nera. Neaisku kada tuos pinigus reiks pervesti. g.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt ar imanoma rezervuot viesbuti su visa virtuon per booking? ar per kitas viesbuciu rezervavimo sistemas? arba mastercard mylimiausia, bet ir debetine? su jom merginos sake galima ryanairo bilietus pirkti, bet del rezervacijos nzn rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2013 01 14, 11:32)
Gal kas galit pasakyt ar imanoma rezervuot viesbuti su visa virtuon per booking?

Kiek teko per booking rezervuoti, problemu su VISA Virtuon nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2013 01 14, 13:29)
Kiek teko per booking rezervuoti, problemu su VISA Virtuon nebuvo.

Ačiū , o atvykus į viešbutį grynais apmokėti reikia? nes virtuonu tai neapmokėsi
Atsakyti
Laba diena,

gal galite pasakyti, kaip užsisakinėti viešbutį, kad būtų su maistu? blush2.gif

Dažniausiai paieškose (www.booking.com ir pan. yra nurodoma kaina "plikų" kambarių, na kartais su pusryčiais) O jei aš noriu, kad būtų su pusryčiais ir vakariene, ar AI...

Iš anksto labai ačiū!
Atsakyti
QUOTE(cipliukas @ 2013 01 15, 10:07)
Laba diena,

gal galite pasakyti, kaip užsisakinėti viešbutį, kad būtų su maistu?  blush2.gif

Dažniausiai paieškose (www.booking.com ir pan. yra nurodoma kaina "plikų" kambarių, na kartais su pusryčiais) O jei aš noriu, kad būtų su pusryčiais ir vakariene, ar AI...

Iš anksto labai ačiū!

Visų pirma viešbutis turi turėti paslaugą AI, tada ir booking.com parduoda su AI 4u.gif Gal žiūrit miesto viešbučius, kurie siūlo tik pusryčius arba jokio maitinimo? 4u.gif
Atsakyti
Bet net nėra filtro, kad išrinktų viešbučius su maitinimu. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cipliukas @ 2013 01 15, 09:56)

man atrodo nėra, ir tai man didelis minusas booking.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 15 sausio 2013 - 09:57
QUOTE(cipliukas @ 2013 01 15, 10:56)

Taip, deja nėra, ir man tai nepatinka 4u.gif
Atsakyti