Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(Savage_cat @ 2012 10 22, 21:00)
Sveiki , norejau paklausti kas uzsisakinejo viesbucius per quickrooms arba alpharooms? Girdejau kad yra problemu jeigu gyveni ne Anglijoje, ar tai tiesa?

Per quickrooms puikiausiai užsisakėm viešbutį, jokių problemų, o per alpharooms net bookinti neleido, nei su lietuviška, nei su moneybookerio MasterCard kortele, manau, kad blokuoja lietuviškus IP adresus. O gal kam ir pavyko, įdomu būtų sužinoti.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveiki
Kreipiuosi patarimo: ar imanoma paciam nusipirkt skrydi pigu (ir per kur), ir atskirai kazkaip viesbuti kokioj Tenerifej, Kanaruose, Maljorkoj (ir per kur)?
Keliautume su vaikais, tai kazkaip tos vandens pramogos aktualu, ir kad butu ka i alkaniems i snapelius imest blush2.gif

labai buciau dekinga uz patarimus, ziurineju temose, skaitineju, nieko nerandu apie sias salis, o agentura uzsiprase virs 10 000lt verysad.gif

Ir is vis kaip ten su oru, vejais kalediniu laikotarpiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 18 lapkričio 2012 - 11:44
QUOTE(šeima iš 5 @ 2012 11 18, 11:43)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Sveiki
Kreipiuosi patarimo: ar imanoma paciam nusipirkt  skrydi pigu (ir per kur), ir atskirai kazkaip viesbuti kokioj Tenerifej, Kanaruose, Maljorkoj (ir per kur)?
Keliautume su vaikais, tai kazkaip tos vandens pramogos aktualu, ir kad butu ka i alkaniems i snapelius imest  blush2.gif

labai buciau dekinga uz patarimus, ziurineju temose, skaitineju, nieko nerandu apie sias salis, o agentura uzsiprase virs 10 000lt  verysad.gif

Kanarai cia , o Maljorkoj bus salta per Kaledas
Atsakyti
labai idomi tema, pries pora menesiu buvo aktuali, buvau radusi super nerealiu nakvyniu tik nepavyko uzsibukinti. Nesupratau kodel atmesdavo, tai likau prie booking.com kuriam tiko kortele.
Skridom i Italija, ir mane domino tokios netradicines vietos-na buvau sugalvojusi nakvoti kokioje apgriuvusioje pilyje, viloje su vynuogynu ir pan...
Labai idomu kaip si sistema veikia ir kaip sekesi kam nors ja pasinaudoti?
Atsakyti
Aš naudojuosi Hotels.com arba Venere.com viešbučiu rezervacijomis ir iki šio neteko nusivilti. Paskutiniu metu, kai keliavau i Italija būtent rezervavau visus viešbučius per Venere.com
Be to, užsirezervavus turėjau keletą klausimų apie pati viešbutį, tai paskambinau bendruoju telefono numeriu, nurodytu tuose tinklalapiuose ir net buvo pačiai keista kaip su viena mergina kalbejau anglisškai, o pasirodo ji Lietuve. Ji ten dirba, tad visada kai turiu klausimu apie konkretų viešbutį skambinu tuo numeriu ir prašau, kad sujungtų mane kas moka lietuviškai, arba pasakau, kad noriu kalbėti su Živile ir mane sujungia. Aišku, jei ji tuo metu yra pasiekiama. Tai jie net paskambino už mane į viešbutį į Italiją ir padėjo atsakyti į visus rūpimus klausimus.
Tikrai labai geras servisas, dar neteko nusivilti.
Atsakyti
nadojomes sia sistema, pirmi buto seimininkai panaikino rezervacija likus 3 dienom iki keliones, vidury vasaros... teko greit greit ieskoti kito buto, visa diena praleidau kol radau, bet gyvenome prie pat juros ir uz labai maza kaina, Ispanijoje. Kas nebijot rizikuoti - bandykite, nes galima rasti nuo pacio paprasciausio buto iki namo ar prabangiu apartamentu uz gera kaina bet kur pasaulyje smile.gif
Atsakyti
As esu uzsiregistravusi, bandziau Niujorke, tai butas buvo baisus palyginus su nuotraukomis, po pirmos nakties teko ieskotis viesbucio. As siaip nesu priekabi, bet kai aplink begioja tarakonai ir panasus gyviai, tai nelabai malonu... Siemet vel bandziau Niujorke, praleidau valandu valandas ieskobama, bet vis tiek paskui nuomavausi buta per agentura - kazkaip man patikimiau. Kaip jau kazkas minejo - galima rasti pigiai ir gerai, jei nebijai rizikuot ir likti nezinomam mieste be nakvynes. nes yra teke girdeti is draugu, kad nuvaziavo susitare susitikti, o nuomotojas - kaip i vandeni. Dar ka pastebejau - pasitaiko netikru profiliu, kur siulo grazius butus uz maza kaina, o tokio buto net neegzistuoja. man taip buvo su Niujorku - po keliu valandu profilis istrinamas, aisku, pinigai nedingsta, bet nuskaiciuojamas aibnb mokesti - gal ir nedidelis, bet vis tiek pinigai.
Nors mano kolegei pasiseke - ana menesi labai gera ir pigu buta buvo susiradus Portugalijoj.
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2012 11 18, 04:43)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Sveiki
Kreipiuosi patarimo: ar imanoma paciam nusipirkt  skrydi pigu (ir per kur), ir atskirai kazkaip viesbuti kokioj Tenerifej, Kanaruose, Maljorkoj (ir per kur)?
Keliautume su vaikais, tai kazkaip tos vandens pramogos aktualu, ir kad butu ka i alkaniems i snapelius imest  blush2.gif

labai buciau dekinga uz patarimus, ziurineju temose, skaitineju, nieko nerandu apie sias salis, o agentura uzsiprase virs 10 000lt  verysad.gif

Viesbuti ir skrydi dabar is bet kokio pasaulio kampelio gali uzsisakyti per expedia.com Anksciau mes visada naudojom agentus bet per shi puslapi randu super geras kainas.
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2013 01 04, 00:06)
Viesbuti ir skrydi dabar is bet kokio pasaulio kampelio gali uzsisakyti per expedia.com Anksciau mes visada naudojom agentus bet per shi puslapi randu super geras kainas.

Kieno super kainos? Skrydžių ar viešbučių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 01 04, 02:02)
Kieno super kainos? Skrydžių ar viešbučių?  4u.gif

Kombinacija eikit i vacation packages, pigiau perkant kartu. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal yra užsakiusių viešbučius per šį puslapį - http://www.ab-in-den-urlaub.de/ ?
Kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
Nusprendziau per quickrooms.com uzsisakyti viesbuti, nuraminkit mane...Radau pastabose,kad kainos nurodytos UK pilieciams, ir kompanija neatsako, jei viesbutis nores papidomo mokescio. Ar uzsakinejot per si tinklapi, ar nebuvo jokiu nemaloniu siurprizu g.gif Ar patikimas puslapis? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trojana: 06 sausio 2013 - 23:36