Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

Sveiki 4u.gif
Labai reikėtų Jūsų pagalbos 4u.gif
Man reikia skubiai rezervuoti viešbutį, bet šiuo metu neturiu kreditinės kortelės ( blush2.gif blush2.gif blush2.gif ) Ar įmanoma kaip nors rezervuoti viešbutį be jos? Iš anksto mokėti pavedimu nenoriu, nes jei kartais nevažiuotume - prarastume pinigėlius unsure.gif

Ir dar vienas dalykas. Pastebejau daugelis čia rezervuojasi per booking.com. O kaip kitos sistemos? Aš radau labai gerą kainytę http://www.bookinhotels.com ir dar geresnę – www.hotelcollect.com Gal kas rezervavotės per šias sistemas? Ar viskas ten gerai? Ir aplamai, ar gali būti kas nors negerai?
Nepykit, jei klausimai vaikiški atrodo, tiesiog neteko anksčiau rezervuoti viešbučio internetu... blush2.gif
Iš anksto dėkoju už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Ir dar norėčiau pasitikslinti 4u.gif
1 double room (double) - kambarys dviem žmonėm su viena lova?
1 double room (twin) - kambarys dviem žmonėm su dviem atskirom lovom?
Kuo skiriasi "Breakfast" nuo "Hot breakfast"? Kartais brangesnis "Breakfast", o kartais atvirkščiai - "Hot Breakfast", tai ir nežinau - kas geriau ir koks skirtumas tarp jų?
Ačiū 4u.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariste @ 2009 06 13, 12:48)
Sveiki 4u.gif
Labai reikėtų Jūsų pagalbos  4u.gif

Pabandykit http://www.hostelworld.com.
Dauguma rezervavimo sistemų norės kortelės, kaip garanto, bet pabandykit paieškot, gal rasit kad nenori...... Hot breakfast- karšti "angliški" pusryčiai, kai paprasti pusryčiai gali būti be karštų kiaušinienių- pvz. sūriai, vaisiai, jogurtai ir pan.
Atsakyti
Radau toki naudinga puslapeli:
viesbuciu kainu palyginimui.
Patiko tuo, kad iesko per daugeli populiariausiu rezervavimo sistemu ir galima matyti tu paciu viesbuciu kainu skirtumus.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 09 15, 20:18)
Radau toki naudinga puslapeli:
viesbuciu kainu palyginimui.
Patiko tuo, kad iesko per daugeli populiariausiu rezervavimo sistemu ir galima matyti tu paciu viesbuciu kainu skirtumus.

Mano praktiniai pastebėjimai - pigiau nei siūlo Booking-as neradau, nors kainas sekiau apie 3 mėnesius. Kalbu apie pigesnius, turistinės klasės viešbučius.
Atsakyti
QUOTE(alvara @ 2009 09 15, 23:47)
Mano praktiniai pastebėjimai - pigiau nei siūlo Booking-as neradau, nors kainas sekiau apie 3 mėnesius. Kalbu apie pigesnius, turistinės klasės viešbučius.

Tokius praktinius pastebėjimus;) geriausiai patikrina būtent viešbučių kainų palyginimo sistemos.
Atsakyti
Sveiki, gal kam teko susidurti su sia viesbuciu rezervavimo sistema?

http://en.quierohotel.com/

Perziurejau auksciau temoje minetose tinklapiuose, bet si man duoda geriausius variantus.
Papildyta:
Tiesa, gal galite patarti, kokiose viesbuciu rezervavimo sistemose be www.booking.com ir www.hrs.com, nereikia iskart apmoketi uzsakyto viesbucio? ax.gif
Atsakyti
Atsiprasau, jei ne cia pakliuvau, bet nezinau, kurioje temoje klausti ax.gif

hostelworld.com rodo, kad is triju pasirinktu dienu dvivietis tik viena diena kambarys yra "available" (laisvas), o booking.com "available" visom trim dienom. Kaip cia yra? Jei uzsakysiu is booking.com neatsitiks taip, kad nuvaziavusi kambario negausiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 02 01, 23:16)
Atsiprasau, jei ne cia pakliuvau, bet nezinau, kurioje temoje klausti  ax.gif

hostelworld.com rodo, kad is triju pasirinktu dienu dvivietis tik viena diena kambarys yra "available" (laisvas), o booking.com "available" visom trim dienom. Kaip cia yra? Jei uzsakysiu is booking.com neatsitiks taip, kad nuvaziavusi kambario negausiu?  g.gif

Man taip pat buvo su booking.com ir venere.com, tai aš tiesiog pasitikrinau pačiame viešbučio tinklalapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 02 02, 00:16)

hostelworld.com rodo, kad is triju pasirinktu dienu dvivietis tik viena diena kambarys yra "available" (laisvas), o booking.com "available" visom trim dienom. Kaip cia yra? Jei uzsakysiu is booking.com neatsitiks taip, kad nuvaziavusi kambario negausiu?  g.gif

Neatsitiks.
Atsakyti
Sveikos, norejau dar uzsiminti apie www.hotels.com biggrin.gif

Vienas ju privalumas, kuris man tikrai patinka, kad ten is karto sumoki ir tada nebereikia sukti galvos, kiek pinigu pasiimti viesbuciui...zinai, kad jau sumoketa ir ramu:) visur kur keliaujant naudojomes siuo puslapiu, vienintele kolkas vieta, kurioje iskilo problema ir nerado musu rezervacijos buvo mazutis viesbutis salia Singapuro oro uosto. Kita diena paaiskejo, kad tai buvo naujas naktinis darbuotojas ir tai buvo jo klaida:) uz tai gavome nemokamai pusryciu:)
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2010 02 06, 13:55)
Neatsitiks.

Gali ir atsitikti.
Atsakyti
QUOTE(Rudoji Cheburashka @ 2010 02 06, 21:18)
Vienas ju privalumas, kuris man tikrai patinka, kad ten is karto sumoki ir tada nebereikia sukti galvos, kiek pinigu pasiimti viesbuciui...zinai, kad jau sumoketa ir ramu:) visur kur keliaujant naudojomes siuo puslapiu, vienintele kolkas vieta, kurioje iskilo problema ir nerado musu rezervacijos buvo mazutis viesbutis salia Singapuro oro uosto. Kita diena paaiskejo, kad tai buvo naujas naktinis darbuotojas ir tai buvo jo klaida:) uz tai gavome nemokamai pusryciu:)

smile.gif Principu "iš karto sumoki ir tada nebereikia sukti galvos" veikia bent 90% tokių rezervavimo sistemųsmile.gif Nors šiame forume teko matyti besidžiaugiančių kaip tik priešingu variantu, kai mokama tik atvykus į vietą.
smile.gif

Atsakyti