Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(Scarlet811 @ 2012 09 27, 15:03)
Ne  - pinigu nenuskaiciavo, laiska gavau tik ta viena kur rezervacijos numeris , parasyta, kad pinigai bus nuimti tuomet kai atvyksim i viesbuti. Bet visur minima kreditine, as jos neturiu, pabandziau debit ir leido. Pergyvenu, kad nuvykus nekiltu problemu.. Maciau kazkada seniai Makaliaus rasyta, kad ,,praslysdavo'' su debitine smile.gif Gal dar kas yra praslyde ar nepraslyde? smile.gif Jofky aciu uz greita ats

Va kas mane gasdina sitas sakinys You have now confirmed and guaranteed your booking by credit card.

Parašykit į viešbutį kurį užsakėt ir nurodykit rezervacijos numerį. Visada rašau, ir visada gaunu atsakymus į rūpimus klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet811 @ 2012 09 27, 13:36)
SVeiki,

Labai labai ieskau info kas bus jei as per booking.com padariau apmokejima ne kreditine o debitine kortele? Ar nuvykus jie vistiek nusiims pinigus ar paprasys apmoketi grynais ar dar kas gali atsitikti ? smile.gif Nes nuo debetines tai kaip ir nerezervuoja tu pinigu kaip kad kreditines iki atvykimo..

Paprastai tai bookingas informacijoje nurodo, kokie atsiskaitymo budai galima viesbutyje ir kokias korteles priima.
Bandykit rasyt.
Atsakyti
manau, kad tos korteles prireiktu tik nepasirodzius viesbutyje, kai butu nurasytas mokestis uz pirma ar (nuo salygu priklauso) kelias naktis. Susisiekti su viesbuciu, zinoma, neprosali, bet ir siaip buciau ramus smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif reikejo anskciau pasiziureti man i confirmed laiska. Nurodyta, kad viesbutis nedarys joku preapmokejimu, tik atvykus i viesbuti jau tuomet. Priema VISA, kuria as ir turiu - tik va toks stresiukas ar tam viesbuciui tiks mano debitine, o ne kreditine VISA kortele? Kazkaip nenoriu rasyt viesbuciui del korteles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet811 @ 2012 09 28, 02:08)
Aciu uz atsakymus  4u.gif  reikejo anskciau pasiziureti man i confirmed laiska. Nurodyta, kad viesbutis nedarys joku preapmokejimu, tik atvykus i viesbuti jau tuomet. Priema VISA, kuria as ir turiu - tik va toks stresiukas ar tam viesbuciui tiks mano debitine, o ne kreditine VISA kortele? Kazkaip nenoriu rasyt viesbuciui del korteles  rolleyes.gif

O kas Jums atsakys i si klausima jeigu ne viesbutis? doh.gif
Atsakyti
Sveiki, man idomu, ar viesbuciai rezervavimo sistemoms pateikia tikslia informacija metams i prieki ar tiesiog dar taip anksti nerezervuoja kambariu? Pavyzdziui bandant ziureti kambarius 2013 m. birzelio-liepos menesiams, daug kur rodo, kad jau nera laisvu vietu, ar taip gali buti? ohmy.gif niekad nepagalvociau...
Atsakyti
QUOTE(...ZaliaPieva... @ 2012 09 29, 00:14)
Sveiki, man idomu, ar viesbuciai rezervavimo sistemoms pateikia tikslia informacija metams i prieki ar tiesiog dar taip anksti nerezervuoja kambariu? Pavyzdziui bandant ziureti kambarius 2013 m. birzelio-liepos menesiams, daug kur rodo, kad jau nera laisvu vietu, ar taip gali buti? ohmy.gif niekad nepagalvociau...

Jei viešbutis turistinėje vietoje, turi geras kainas, tai gali būti, kad jau nebėra kambarių. Pvz., aš šiumetei spalio mėn. kelionei rezervavau pernai spalio mėn. Buvo labai gera kaina. Po to vis tikrindavau, kaip tos kainos kinta. Tai jau po mėnesio mano datai rodė, kad išparduota.

Pabandykite pažiūrėti paties viešbučio tinklapyje, gal jie kažką turi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...ZaliaPieva... @ 2012 09 29, 00:14)

Gali būti, kad viešbučiai dar nepateikė naujo sezono kainų ir nėra pratęstos sutartis su rezervacinėm sistemom 4u.gif Bet taip pat gali būt kad tikrai jau išparduota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet811 @ 2012 09 27, 16:03)
Ne  - pinigu nenuskaiciavo, laiska gavau tik ta viena kur rezervacijos numeris , parasyta, kad pinigai bus nuimti tuomet kai atvyksim i viesbuti. Bet visur minima kreditine, as jos neturiu, pabandziau debit ir leido. Pergyvenu, kad nuvykus nekiltu problemu.. Maciau kazkada seniai Makaliaus rasyta, kad ,,praslysdavo'' su debitine smile.gif Gal dar kas yra praslyde ar nepraslyde? smile.gif Jofky aciu uz greita ats

Va kas mane gasdina sitas sakinys You have now confirmed and guaranteed your booking by credit card.

Priklausomai nuo rezervacijos tipo jei nera advance purchase rezervacija, pinigai nebuna is anksto nuskaiciuojami (kai kur tik isaldomi, bet cia priklauso nuo viesbucio). Kreditines (debetines) nr reikalingas rezervacijos garantavimui.

Is patirties pasakysiu, kad jokio skirtumo ar debetine ar kreditine is betkurios galime nuskaiciuoti, buna kad sveciai ir pin kodo nepamena, tai nuskaiciuojam be jo, ar nusprendzia vietoje grynais moketis, problemu jokiu nera delto.

Problema buna tada kai gaunam advance purchase rezervacija, pagal kuria is karto pinigus bandom nuskaiciuoti, o paaiskeja, kad likutis nepakankamas, tai tokiu atveju kontaktuojam su bookingais, o jie savo ruoztu su klientas, nes tokias atvejais turim teise rezervacijos netvirtinti.
Papildyta:
QUOTE(Scarlet811 @ 2012 09 28, 03:08)
Aciu uz atsakymus  4u.gif  reikejo anskciau pasiziureti man i confirmed laiska. Nurodyta, kad viesbutis nedarys joku preapmokejimu, tik atvykus i viesbuti jau tuomet. Priema VISA, kuria as ir turiu - tik va toks stresiukas ar tam viesbuciui tiks mano debitine, o ne kreditine VISA kortele? Kazkaip nenoriu rasyt viesbuciui del korteles  rolleyes.gif

tiks smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

susimaišiau sad.gif
Sakykit, jeigu per booking.com susieškau viešbučius (nustatau, kad 1 kambarys, 2 suaugę) ir viršuje pasirenku "Kaina už dvivietį kambarį", tai man rodo kainą už 2 asmenis? Ar už vieną?

Atleiskit už tokį negudrų klausimą, tiesiog pirmą kartą savarankiškai keliaujam...
Atsakyti
QUOTE(Svajote @ 2012 10 03, 14:12)
Sveiki,

susimaišiau sad.gif
Sakykit, jeigu per booking.com susieškau viešbučius (nustatau, kad 1 kambarys, 2 suaugę) ir  viršuje pasirenku "Kaina už dvivietį kambarį", tai man rodo kainą už  2 asmenis?  Ar už vieną?

Atleiskit už tokį negudrų klausimą, tiesiog pirmą kartą savarankiškai keliaujam...

Kaina uz du asmenius. Siap daug naudingos informacijos DUK rasite.
Atsakyti
Sveiki visi,
Kadangi kiek ieškojau tokia tema dar nesukurta, tai kuriu naują smile.gif

Noriu pasidalinti su Jumis nauju atradimu (bent jau man tai nauja ).
Pradėjau naudotis Airbnb gyvenamosios vietos rezervavimo sistema. Čia kažkas panašaus kaip couchsurfing, tik žmones, turintys ar po du butus mieste, arba šiaip gyvenantys viename ir ieškantys kaip papildomai užsidirbti tiesiog nuomoja gyvenamąją vietą.
Pati esu išbandžiusi nakvynę Ispanijoje (Alikantėje ir Valencijoje) per Airbnb, likau labai patenkinta, visų pirma dėl kainos - kuri tikrai mažesnė nei viešbutyje, antra - nakvynę galima susirasti labai geroje vietoje (gyvenome kelios minutės iki paplūdimio), trečia - gyvenome kartu su šeimininkais, bet tai pavadinčiau tik privalumu, nes gali iš arčiau pažinti kitą kultūrą. Kol kas nenuvylė.
Prisijungti prie šios sistemos galite paspaudę šią nuorodą: https://www.airbnb.c...=1hkjezc2dadzz5
Be to, iš karto gaunate 25$ nuolaidą.
Atsakyti