QUOTE(Scarlet811 @ 2012 09 27, 16:03)
Ne - pinigu nenuskaiciavo, laiska gavau tik ta viena kur rezervacijos numeris , parasyta, kad pinigai bus nuimti tuomet kai atvyksim i viesbuti. Bet visur minima kreditine, as jos neturiu, pabandziau debit ir leido. Pergyvenu, kad nuvykus nekiltu problemu.. Maciau kazkada seniai Makaliaus rasyta, kad ,,praslysdavo'' su debitine
Gal dar kas yra praslyde ar nepraslyde?
Jofky aciu uz greita ats
Va kas mane gasdina sitas sakinys You have now confirmed and guaranteed your booking by credit card.
Priklausomai nuo rezervacijos tipo jei nera advance purchase rezervacija, pinigai nebuna is anksto nuskaiciuojami (kai kur tik isaldomi, bet cia priklauso nuo viesbucio). Kreditines (debetines) nr reikalingas rezervacijos garantavimui.
Is patirties pasakysiu, kad jokio skirtumo ar debetine ar kreditine is betkurios galime nuskaiciuoti, buna kad sveciai ir pin kodo nepamena, tai nuskaiciuojam be jo, ar nusprendzia vietoje grynais moketis, problemu jokiu nera delto.
Problema buna tada kai gaunam advance purchase rezervacija, pagal kuria is karto pinigus bandom nuskaiciuoti, o paaiskeja, kad likutis nepakankamas, tai tokiu atveju kontaktuojam su bookingais, o jie savo ruoztu su klientas, nes tokias atvejais turim teise rezervacijos netvirtinti.
Papildyta:
QUOTE(Scarlet811 @ 2012 09 28, 03:08)
Aciu uz atsakymus
reikejo anskciau pasiziureti man i confirmed laiska. Nurodyta, kad viesbutis nedarys joku preapmokejimu, tik atvykus i viesbuti jau tuomet. Priema VISA, kuria as ir turiu - tik va toks stresiukas ar tam viesbuciui tiks mano debitine, o ne kreditine VISA kortele? Kazkaip nenoriu rasyt viesbuciui del korteles
tiks