Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(sm2002 @ 2012 07 25, 17:44)
Nemanau, kad naikina rezervacija dėl to. Viešbučiai 10-15 procentų moka booking firmai nuo nakvynės kainos, ir booking neatsisakys taip lengvai pelno. schmoll.gif  Juk pas visus kortelės neamžinos. Be to booking puslapyje visada iš karto tikrina korteles - netikrins juk kas porą dienų dar ir viešbutis... Nors galima į booking parašyti dėl šventos ramybės ir paklausti, ką tokiu atveju daryti.

Ačiū visiems už patarimus dėl mano situacijos. 4u.gif Mat buvau prieš metus užsakiusi vešbutį per booking.com, o dabar kreditinės kortelės galiojimas baigėsi ir turiu naują kortelę. Taigi, buvo dilema: rašyti ar ne į booking'ą. Dabar galiu atsakyti, kad taip, rašyti. drinks_cheers.gif
Rašiau prie užsakymo per change details, papildomų prašymų dalyje. Nurodžiau savo situaciją. Booking.com atsiuntė prisijungimo duomenis, reikėjo užsakymo numerio ir pin kodo. Prisijungus buvo opcija "Keisti kreditinės kortelės dateles". Tą info turėjau jiems pateikti per 24 valandas. Aišku, padariau iškarto. Iškarto atėjo ir patvirtinimas apie pakeitimus. thumbup.gif

Taip pat išsiaiškinau, kad nebus papildomo city tax. thumbup.gif Ir kad kaina vis tik ta pati, kokia ir užsakiau. thumbup.gif

Dabar galiu ramiai laukti kelionės. drinks_cheers.gif

4u.gif

Dar norėjau paklausti, kaip jūs elgiatės tokioje situacijoje, kai kurioje nors rezervacinėje sistemoje (kad ir pvz., booking.com) būna paskelbtas koks smart deal už nerealiai mažą kainą. O kai užsakai, iš šeimininko ateina laiškas, kad sorry, klaida ar neteisingai apskaičiuota kaina ir arba jus mokėkite tiek ir tiek arba atšaukite savo užsakymą.

Iš pradžių žiūrėjau atlaidžiai į tokius faktus, na, maža ką kas suklydo ir nukancelindavau. Bet žiūriu, kad dažnai pasitaiko tokių neteisingų "smart deal".
Gal vis tik verta kažkur rašyti?

4u.gif
Atsakyti
Noriu uždėti pliusą www.booking.com
Šiandien teko pasinaudoti jų „Žemiausios kainos garantija“. Tikrai veikia smile.gif viskas labai sklandžiai įvyko, formaliai galėjo ir atmesti mano www.needahotel.com puslapyje surastą mažesnės kainos pasiūlymą, nes šiek tiek skiriesi atšaukimo sąlygos (booking.com buvo nemokamas atšaukimas likus 1 dienai iki atvykimo, o needahotel.com likus 3 dienoms). Bet gi ne paskambino, pasiteiravo ar man tinka mažesnė kaina ir pakoreguotos atšaukimo sąlygos. Kadangi man tiko, sutarėm dėl pakeitimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenzo26: 29 rugpjūčio 2012 - 16:22
QUOTE(Kenzo26 @ 2012 08 29, 17:21)
Noriu uždėti pliusą www.booking.com 
Šiandien teko pasinaudoti jų „Žemiausios kainos garantija“. Tikrai veikia smile.gif viskas labai sklandžiai įvyko, formaliai galėjo ir atmesti mano www.needahotel.com puslapyje surastą mažesnės kainos pasiūlymą, nes šiek tiek skiriesi atšaukimo sąlygos (booking.com buvo nemokamas atšaukimas likus 1 dienai iki atvykimo, o needahotel.com likus 3 dienoms).  Bet gi ne paskambino, pasiteiravo ar man tinka mažesnė kaina ir pakoreguotos atšaukimo sąlygos. Kadangi man tiko, sutarėm dėl pakeitimo.

O tai jūs pati rašėte, kad radote žemesnę kainą? Jei taip, per kur rašėte? 4u.gif

Aš dar laukiu atsakymo dėl "smart deal".
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 08 29, 16:27)
O tai jūs pati rašėte, kad radote žemesnę kainą? Jei taip, per kur rašėte?  4u.gif

Aš dar laukiu atsakymo dėl "smart deal".

Užsakiau kambarį per booking, o kitą dieną needahotel radau tą patį už mažesnę kainą.
Žinoma jiems parašiau patį smile.gif Puslapio apačioje yra "Klientų aptarnavimas", reikia užpildyti formą "Susisiekite su mumis el. paštu" ir pažymėti temą "Geriausios Kainos Garantijos Paraiška". Žinutės lauke trumpai parašiau kokiame puslapyje radau mažesnę kainą tame pačiame viešbutyje, tam pačiam laikotarpiui. Kadangi booking.com turi lietuvišką interfeisą viską rašiau lietuviškai. Užpildžiau vakar vakare, šiandien apie pietus paskambino. tiesa kalbėjo angliškai, bet labai aiškiai, tad be problemų susikalbėjome. Po pietų jau atsiuntė atnaujinta užsakymą su mažesnę kainą.
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2012 08 29, 19:32)
Užpildžiau vakar vakare, šiandien apie pietus paskambino. tiesa kalbėjo angliškai

Man is uzsienietisko numerio skambino ir kalbejo lietuviskai. Matyt pataikiau ant tautietes pamainos biggrin.gif Tiesa, skambino po 21 h, kas lyg ir neitin tinkama pagal verslo etika. Bet kadangi paskambino pasakyti, kad su visais mano prasymais ispaniskas (Ispanijoj viskas veliau nei pas mus) viesbutis sutinka, numojau ranka i etiketo nesilaikyma cool.gif Paraleliai atsiunte analogiska zinute i Booking.com accounta, net nesupratau, kam varginosi skambint smile.gif
Atsakyti
Ar kas užsakinėjoe per octopus.com?

Jie labai dažnai išmeta gerų kainų. Tai norėtųsi sužinoti kokie niuansai. Ar patikima? Kaip pinigus nuskaito? Ar kokį papildomą procentą ima?

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 09 18, 12:18)
Ar kas užsakinėjoe per octopus.com?

Jie labai dažnai išmeta gerų kainų. Tai norėtųsi sužinoti kokie niuansai. Ar patikima? Kaip pinigus nuskaito? Ar kokį papildomą procentą ima?

vat tiksliai pasakyt nieko negaliu, bet skaitinėdama mane dominančia temas radau postą apie octopus.com, kad nelabai ten kažkas gerai buvo. Šiandien išskrendu tai laiko nelabai turiu, bet paskaitinėk savaitės laiko Maljorką, ar Kretą..
Atsakyti
Esu gilioj nevilty, man reik susirasti pigu viesbuti, skubiai, kredito korteles specialios neturiu, o tame miestelyje Chambery Prancuzijoje nelabai jau ten pigus tie viesbuciai, buvau diena radus visai padoriu pasiulymu, naktis 35 eurai, ar kazkas tokio, bet dabar jau nerandu. o kitus ziuriu, kad ne taip kaip atrode ir ne centre, o kazkur uz jo ir pan. reiks vaziuoti uz 4 dienu...o jei nerezervuosiu as nieko, ir nuvykus ieskosiu info ant smugio, be rezervacijos, ar neteks nakvot lauke? O gal tie patys pigiausi hosteliai ir nesiskelbia internete? Ka darote tokiu atveju? Nusirasau keliata adreseliu, nezinau ka daryti, kitu net telefono nera prie reklameles parasyta
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 09 21, 23:16)
Esu gilioj nevilty,  man reik susirasti pigu viesbuti, skubiai, kredito korteles specialios neturiu, o tame miestelyje Chambery Prancuzijoje nelabai jau ten pigus tie viesbuciai, buvau diena radus visai padoriu pasiulymu, naktis 35 eurai, ar kazkas tokio, bet dabar jau nerandu. o kitus ziuriu, kad ne taip kaip atrode ir ne centre, o kazkur uz jo ir pan. reiks vaziuoti uz 4 dienu...o jei nerezervuosiu as nieko, ir nuvykus ieskosiu info ant smugio, be rezervacijos, ar neteks nakvot lauke? O gal tie patys pigiausi hosteliai ir nesiskelbia internete? Ka darote tokiu atveju? Nusirasau keliata adreseliu, nezinau ka daryti, kitu net telefono nera prie reklameles parasyta

Nerašėt, per ką tikrinote. Pabandykite http://www.hotelscombined.com/ , jie iesko per skirtingas rezervavimo programas.

http://www.hostelworld.com/ - hostelių paieška.
www.airbnb.com - kambarių/butų nuoma pas žmones.
O dar oficialiame miestelio turistiniame tinklapyje pažiūrėkit, dažniausiai būna adresai, kas nuomoja.

Žiūrint kokios numerio užsakymo sąlygos, ir kokios rezervacijos tinklapio sąlygos. Jei jokių nuskaitymų nėra, gal bandyčiau ir su paprasta kortele užsakyti. g.gif

Galiausiai pabandykit registruotis į kokį svetingumo klubą, gal ten pavyktų įsiprašyti nakvynės, jei kas priimtų.

Jei miestelis brangus, tai pigiai gali ir nepavykti gauti.
Atsakyti
SVeiki,

Labai labai ieskau info kas bus jei as per booking.com padariau apmokejima ne kreditine o debitine kortele? Ar nuvykus jie vistiek nusiims pinigus ar paprasys apmoketi grynais ar dar kas gali atsitikti ? smile.gif Nes nuo debetines tai kaip ir nerezervuoja tu pinigu kaip kad kreditines iki atvykimo..
Atsakyti
QUOTE(Scarlet811 @ 2012 09 27, 14:36)
SVeiki,

Labai labai ieskau info kas bus jei as per booking.com padariau apmokejima ne kreditine o debitine kortele? Ar nuvykus jie vistiek nusiims pinigus ar paprasys apmoketi grynais ar dar kas gali atsitikti ? smile.gif Nes nuo debetines tai kaip ir nerezervuoja tu pinigu kaip kad kreditines iki atvykimo..

Pinigus nuskaičiavo ar ne? g.gif
Booking.com yra visokių varinatų, matyt priklausomai nuo sutarčių su viešbučiais. Man yra nuskaičiave tik 10 proc avanso, likusią sumą sumokėjom atvykę. Yra buve, kad nieko nenuskaičiuoja, tada sumokam viską atvykę į vietą. O dažniausiai per gerų kainų pasiūlymus ir perkant be atšaukimo garantijos nuskaičiuoja iškarto visą sumą.
Jeigu pas jus rezervacija jau atlikta turėjot gauti laišką, ten yra visa info apie mokėjimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 09 27, 13:41)
Pinigus nuskaičiavo ar ne?  g.gif
Booking.com yra visokių varinatų, matyt priklausomai nuo sutarčių su viešbučiais. Man yra nuskaičiave tik 10 proc avanso, likusią sumą sumokėjom atvykę. Yra buve, kad nieko nenuskaičiuoja, tada sumokam viską atvykę į vietą. O dažniausiai per gerų kainų pasiūlymus ir perkant be atšaukimo garantijos nuskaičiuoja iškarto visą sumą.
Jeigu pas jus rezervacija jau atlikta turėjot gauti laišką, ten yra visa info apie mokėjimus  4u.gif

Ne - pinigu nenuskaiciavo, laiska gavau tik ta viena kur rezervacijos numeris , parasyta, kad pinigai bus nuimti tuomet kai atvyksim i viesbuti. Bet visur minima kreditine, as jos neturiu, pabandziau debit ir leido. Pergyvenu, kad nuvykus nekiltu problemu.. Maciau kazkada seniai Makaliaus rasyta, kad ,,praslysdavo'' su debitine smile.gif Gal dar kas yra praslyde ar nepraslyde? smile.gif Jofky aciu uz greita ats

Va kas mane gasdina sitas sakinys You have now confirmed and guaranteed your booking by credit card.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scarlet811: 27 rugsėjo 2012 - 14:06