Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

Užrodė man http://www.airbnb.com/ , tai susidomėjau šiuo apgyvendinimo būdu trumpoje kelionėje. Kažin, ar kas turit patirties ir kokia ji?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silagele: 13 birželio 2012 - 14:31
QUOTE(silagele @ 2012 06 13, 12:30)
Užrodė man  http://www.airbnb.com/ , tai susidomėjau šiuo apgyvendinimo būdu trumpoje kelionėje. Kažin, ar kas turit patirties ir kokia ji?
4u.gif

Patiko! Tikrai bandyciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 06 17, 21:48)
Kur tas kainas geras matot. Palyginus man žinomas, tai ten nieko pigaus  g.gif

Na man tai pigiau atrodo, nei viesbuciuose per booking.com ar kitas rezervacines sistemas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 06 17, 21:48)
Kur tas kainas geras matot. Palyginus man žinomas, tai ten nieko pigaus  g.gif

Na jo, gal ir per anksti apsidžiaugiau, nes po kaina mažomis raidelėmis dar yra prierašas :"Excludes Airbnb service fee (€17)". kai kur tą service fee dar didesnį rodo, gal koks procentas nuo kainos eina.
Ale vis vien keliais eurais pigiau išeina, jei daugiau jokių mokesčių neatsiras. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 18 birželio 2012 - 07:35
Gal kas žinote-ar yra tokių rezervacinių sistemų, kur būtų galima atsiskaityti debetine (ne kreditine) kortele?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2012 06 21, 19:53)
Gal kas žinote-ar yra tokių rezervacinių sistemų, kur būtų galima atsiskaityti debetine (ne kreditine) kortele?

Žinau tik, kad booking.com yra kai kurie viešbučiai, kurie internetu leidžia rezervuoti be kokios kortelės, aišku, jų nėra daug, bet... gal rasite tinkamą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 06 23, 10:15)
Žinau tik, kad booking.com yra kai kurie viešbučiai, kurie internetu leidžia rezervuoti be kokios kortelės, aišku, jų nėra daug, bet... gal rasite tinkamą  mirksiukas.gif

Ačiū, AŠA, 4u.gif bet dieds mano jau nubėgo į banką išsiimti kreditinės. Tik bijau, kad kol padarys tą kortelę-viešbučių pigesnių neberasiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2012 06 23, 11:51)
Ačiū, AŠA,  4u.gif  bet dieds mano jau nubėgo į banką išsiimti kreditinės. Tik bijau, kad kol padarys tą kortelę-viešbučių pigesnių neberasiu  unsure.gif

Nebus vienų - bus kiti mirksiukas.gif Kol kas galit įlįst ir pažiūrėt, gal bus patinkančių ir be kortelės, o rasit ką nors geriau - atšauksit užsakymą booking'e ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 06 17, 20:54)
Labai geros kainos.  thumbup.gif

Butinai pasigirkite, jei kas i6bandysite.  4u.gif

labas nail.gif

tai mat kaip gavos - pati teiravaus ir dabar va ir pati giriuosi - zodziu viskas man gavos super cool.gif

kaip sako, kas nerizikuoja, negeria sampano tongue.gif
Pradzioj ,uzsisakius, nejauku buvo, ypac kai keliavau viena, bet , perkalbejus skype'u su seimininkais, nerimas isgaravo. Keliaujant vienai/-am, man toks pasirinkimas atrodo tinkamiausias. Bent man seimininkai pasitaike itin malonus, paslaugus - netgi pasitiko mane miesto centrinej aikstej bigsmile.gif. Kadangi gyveno tam paciam bute, buvo retsykiais salia, tai patardavo, paaiškindavo, ir tuo paciu neikyrus buvo, zodziu jauciaus kaip namie. As radau nebloga kaina - uz 15 euru nakti, - palyginus su visom galimybem ir alternatyvomis panasia kaina gauti vieta kokiam hostelyje, tai man pasirinkimas tikrai turejo dideliu privalumu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2012 06 24, 20:01)
labas nail.gif

tai mat kaip gavos - pati teiravaus ir dabar va ir pati giriuosi  - zodziu viskas man gavos super cool.gif

Aciu uz atsiliepima. 4u.gif

Vadinasi, www.airbnb.com/ naudotis galima. thumbup.gif drinks_cheers.gif

O kaip su apmokejimu: ar nuskaite nuo korteles, ar nuvykusi i vieta mokejote? Ir kaip su tais airbnb. com mokesciais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 24 birželio 2012 - 19:11
QUOTE(linole @ 2012 06 24, 20:08)
O kaip su apmokejimu: ar nuskaite nuo korteles, ar nuvykusi i vieta mokejote? Ir kaip su tais airbnb. com mokesciais?

jo- seimininke sake, kad ten labai daug jos pazizstamu tokias paslaugas teikia. Pinigus tarpininkas (airbnb)nuskaito nuo korteles, priskaiciuojant visus tuos 'cleaning' bei sistemos tarpininkavimo mokesti(manau sis sudaro apie 10proc. nuo bendro uzsakymo) iskart , kai tik seimininkas patvirtina rezervacija- tuomet sistema kalendoriuje uzzymi datas kaip uzimta, o seimininkui perveda jo dali tik ~po paros kai svecias atvyko(nes per ta pirma diena gi gali zmogus atsisakyti rezervacijos, apsigalvoti del kazkokiu pvz.nepateisintu lukesciu, kuriuos turejo pries atvykstant pamates patalpas. smile.gif
Atsakyti
Sveiki keliautojai, kas gali pagelbėti ir ką nors gero, blogo pasakyti apie viešbučius Ibis, Mercure ir Etap štai čia metą pasiūlymus http://www.accorhote...tels-list.shtml, bet gal atsiliepimų kokių kas turite
Atsakyti