Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(rimapec @ 2012 03 20, 12:48)
Sveiki, rezervavausi viešbutį per booking. jis kreditinėje rezervavo visą sumą... atšaukiau rezervaciją, nes atradau geresnį viešbutį.. bet kortelėje pinigų rezervacija nepanaikinta. Ar teko kam su tuo susidurti? nes jau praėjo beveik savaitė laiko..

Ar Jūs įsitikinus kad ši rezervazija nebuvo "non refundable"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulele72: 20 kovo 2012 - 18:10
QUOTE(saulele72 @ 2012 03 20, 18:10)
Ar Jūs įsitikinus kad ši rezervazija nebuvo "non refundable"?

na tikrai buvo nemokamas atšaukimas, nes per booking kitokių net nelabai ir žiūrėjome, nes tai buvo tik atsarginis variantas jei nerasime geresnio pasiūlymo, bet jo sulaukėme ir dėl to atšaukėme
Atsakyti
QUOTE(rimapec @ 2012 03 20, 18:18)
na tikrai buvo nemokamas atšaukimas, nes per booking  kitokių net nelabai ir žiūrėjome, nes tai buvo tik atsarginis variantas jei nerasime geresnio pasiūlymo, bet jo sulaukėme ir dėl to atšaukėme

Na tuomet tikrai keista. Šiaip aš nemažai esu rezervavusi per booking, bet niekada nera buvę taip, kad kortelėje būtų rezervuota pinigų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulele72: 20 kovo 2012 - 18:48
QUOTE(saulele72 @ 2012 03 20, 18:47)
Na tuomet tikrai keista. Šiaip aš nemažai esu rezervavusi per booking, bet niekada nera buvę taip, kad kortelėje būtų rezervuota pinigų.

na mums ir ne pirmas kartas per ten rezervuoti, bet toks atvejis pirmas
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2012 03 20, 19:47)

Kiek aš rezervuoju per booking tai jeigu imamas avansas arba visas mokestis tai pinigai visuomet stovi rezervacijoj. Paskutini kartą rezervavau kovo 17 d. ir yra rezervuota visa suma už viešbutį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 03 20, 19:07)
Kiek aš rezervuoju per booking tai jeigu imamas avansas arba visas mokestis tai pinigai visuomet stovi rezervacijoj. Paskutini kartą rezervavau kovo 17 d. ir yra rezervuota visa suma už viešbutį  4u.gif

tai visi minusai pasinaikina po tos datos, kai turėtai atvažiuoti? nes mes gi ten nevažiuosime, viską atšaukėme, o pinigai iššaldyti..
Atsakyti
Ar galima rezervuotis su Visa Virtuon, o paskui atsiskaityti grynais?
Atsakyti
QUOTE(pozzeco @ 2012 03 20, 19:16)
Ar galima rezervuotis su Visa Virtuon, o paskui atsiskaityti grynais?

tai su VISA kiek žinau mes ir rezervavomės
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2012 03 20, 17:05)
mes atsaukem rezervacija beveik pries menesi, o pinigu vis dar nera. Vyras sake, kad pas ji parasyta, kad pinigai rezervuoti iki 24 d. Ziuresim ar tada grazins. Bet as kazkaip rami del sio psl. Manau, kad grazins, bet gali tekti ilgeliau palaukti wink.gif

Manau, laukit 24 d. O po to ziurekit. Jei nenuims rezervo, rasykite per booking sistema.
Paprastai pastabose raso, kad "Viešbutis turi teisę įšaldyti apmokėjimui reikalingas lėšas jūsų kredito kortelėje dar prieš jūsų atvykimą."
Is pirkimu srities zinau, kad net ir anuliavus pirkini, rezervas paprastai kabo 10 -14 dienu. Tai gal ir jums paleis po reikiamo laiko.
Atsakyti
Mes rezervavomės per www.laterooms.com .Viskas buvo gerai ir nustebino tai, kad ten dažnai būna pasiūlymai - pvz perki už 4 naktis, moki - už tris, viena naktis nemokamai ir tada daug pigiau gaunasi, nei kt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineikė @ 2012 03 20, 21:55)
Mes rezervavomės per www.laterooms.com .Viskas buvo gerai ir nustebino tai, kad ten dažnai būna pasiūlymai - pvz perki už 4 naktis, moki - už tris, viena naktis nemokamai ir tada daug pigiau gaunasi, nei kt.  thumbup.gif

Daznai pastebiu pas juos geresniu variantu nei bookinge. Pagrindinis klausimas butu kaip su nuskaitymu nuo korteles: rezervuoja, iskart nuskaito ar kaip ir bookinge, galima susimoketi atvykus i viesbuti.
Taip pat ar neprideda jokiu papildomu procentu (na, pvz., didesnis procentas ne kazkurios salies "residentams" ir pan.)

Busiu labai dekinga uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 20 kovo 2012 - 21:06
QUOTE(rimapec @ 2012 03 20, 20:11)
tai visi minusai pasinaikina po tos datos, kai turėtai atvažiuoti? nes mes gi ten nevažiuosime, viską atšaukėme, o pinigai iššaldyti..

ne taip greitai jie "atsisaldo", t.y. sugrizta i jusu saskaita, kantrybes mirksiukas.gif

QUOTE(linole @ 2012 03 20, 21:21)
Manau, laukit 24 d. O po to ziurekit. Jei nenuims rezervo, rasykite per booking sistema.
Paprastai pastabose raso, kad "Viešbutis turi teisę įšaldyti apmokėjimui reikalingas lėšas jūsų kredito kortelėje dar prieš jūsų atvykimą."
Is pirkimu srities zinau, kad net ir anuliavus pirkini, rezervas paprastai kabo 10 -14 dienu. Tai gal ir jums paleis po reikiamo laiko.

mes atsaukeme rezervacija vasario 25 d., vadinasi rezervacijos pinigai atgal i moketojo saskiata gali grizti ir per menesi (kaip minejau pas vyra taip pazymeta, kad turi grazinti iki kovo 24). Tai laukiam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dabej: 21 kovo 2012 - 01:30