Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

Parašiau laiškiuką pačiam viešbučiui, bet kol kas tyla g.gif Bet kai pagalvoji, kad ispanai, tai gal per greit noriu atsakymo biggrin.gif Bet įtariu reikės dar vieną užklausimą nusiųsti ax.gif
Atsakyti
O pagaliau sulaukiau atsakymo biggrin.gif Trumpas ir aiškus "taip rezervuotas" ax.gif
Atsakyti
Gal kas neperseniausiai uzsisakinejo viesbuti per si puslapi:

http://www.yeego.com/

Man siulo geriausia kaina lyginant su kitais ax.gif Bet kazkaip mazai girdetas psl, nelabai randu atsiliepimu blush2.gif Gal kas uzsisakinejot par ji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žuvyte23 @ 2012 02 13, 18:50)

Man siulo geriausia kaina lyginant su kitais ax.gif  Bet kazkaip mazai girdetas psl, nelabai randu atsiliepimu blush2.gif  Gal kas uzsisakinejot par ji? blush2.gif

Jie yra facebook, kas neaišku galit ten paskaitinėt ar užduot rūpimą klausimą, tokį kaip "Ar ir LT paso turėtojams taikoma ta pati kainų politika?", arba kažką panašaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žuvyte23 @ 2012 02 13, 18:50)

Man siulo geriausia kaina lyginant su kitais ax.gif  Bet kazkaip mazai girdetas psl, nelabai randu atsiliepimu blush2.gif  Gal kas uzsisakinejot par ji? blush2.gif

Aš užsisakiau per šį puslapį, bet dar nekeliavau unsure.gif Kainos tų pačių viešbučių tikrai buvo geresnės, nei per kitas rezervacines sistemas Booking, Venere. Pinigus nuskaičiavo iškart visą sumą, neignoravo kaip Lietuvos pilietės. Dar žadu parašyti į viešbutį ir tiesiogiai užklausti ar esam svečių sąraše. Kovo mėn. galėsiu parašyti ar viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 01 18, 13:19)
Parašiau laiškiuką pačiam viešbučiui, bet kol kas tyla  g.gif  Bet kai pagalvoji, kad ispanai, tai gal per greit noriu atsakymo  biggrin.gif  Bet įtariu reikės dar vieną užklausimą nusiųsti  ax.gif

Aš iš Baselonos viešbučio atsakymą gavau per kelias valandas, pakolkas neturiu priežasties Ispanus keikti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kam teko rezervuotis per Logitravel.com. Ar patikima? Yra neblogu pigiu pasiulymu, bet baisu rizikuoti. Aciu!
Atsakyti
Sveiki. Viešbutį rezervavome per Agoda.com.Viskas tvarkoje buvo.
Atsakyti
Sveiki, rezervavausi viešbutį per booking. jis kreditinėje rezervavo visą sumą... atšaukiau rezervaciją, nes atradau geresnį viešbutį.. bet kortelėje pinigų rezervacija nepanaikinta. Ar teko kam su tuo susidurti? nes jau praėjo beveik savaitė laiko..
Atsakyti
Gali tekti palaukt dar savaitele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimapec @ 2012 03 20, 13:48)
Sveiki, rezervavausi viešbutį per booking. jis kreditinėje rezervavo visą sumą... atšaukiau rezervaciją, nes atradau geresnį viešbutį.. bet kortelėje pinigų rezervacija nepanaikinta. Ar teko kam su tuo susidurti? nes jau praėjo beveik savaitė laiko..

mes atsaukem rezervacija beveik pries menesi, o pinigu vis dar nera. Vyras sake, kad pas ji parasyta, kad pinigai rezervuoti iki 24 d. Ziuresim ar tada grazins. Bet as kazkaip rami del sio psl. Manau, kad grazins, bet gali tekti ilgeliau palaukti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2012 03 20, 16:05)
mes atsaukem rezervacija beveik pries menesi, o pinigu vis dar nera. Vyras sake, kad pas ji parasyta, kad pinigai rezervuoti iki 24 d. Ziuresim ar tada grazins. Bet as kazkaip rami del sio psl. Manau, kad grazins, bet gali tekti ilgeliau palaukti wink.gif

iki 24 dienos, nes kelionė maždaug tuo metu ar kaip?
Atsakyti