Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

Neapsimoka per kelionių agentūras rezervuot.
O šiaip tai naudojuosi booking.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 09 05, 09:43)
neapsigaukit, manydami, kad booking.com labai kainas sumažina mirksiukas.gif

Aš du kartus esu išlošęs, ir gana nemažai, su tuo booking.com....

Visuose rezervacijos puslapiuose mūsų viešbutis Maljorkoj 800 eurų kainavo dviems/savaitei. Bet booking.com padarė akciją - 576 eurai smile.gif Net viešbučio oficialiam puslapyje buvo virš 800....

Romoje buvo naujas viešbutis. Jo kaina visuose puslapiuose - 130 eurų/vienvietis. Nakčiai vienai, 4*.... Booking.com išmetė pasiūlymą - 50 eurų/naktis. Viešbučio puslapyje puikavosi kaina 130 eurų + breakfast, ir prierašas - specialiai booking.com klientams kaina tik 50 eurų atidarymo proga.
Atsakyti
Susidūriau su tokiu keistu reiškiniu g.gif
Mums viešbutis reikalingas 11 naktų. Išsirinkau viešbutį, pasižiūrėjau jo kainą per booking.com ir per gtahotels.com. Ir truputėlį "susiparinau", nes suabejojau gtahotels kaina... labai jau ji maža (skirtumas nuo booking.com kainos 88 eurai) g.gif

Ar gtahotel.com taiko kokių nors "siurprizų"? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Jungiuosi prie Jūsų diskusijų 4u.gif

O man per booking.com pasirodė brangoka. blush2.gif

Noriu paklausti, kaip su tais avansais į priekį. Tarkime nužiūrėjus apartamentus ar dar kažką, šeimininkai reikalauja dalies pinigų - avanso į priekį, kad pavirtintų rezervaciją. Ar mokate? Man tai kažkaip nepriimtina. Man kažkaip mieliau atsiskaityti nuvažiavus, vietoje.

Ir gal kas kokius neblogus ir nebrangius apartamentus galėtų rekomenduoti Prancūzijoje. Mums reitkų 3 naktims apsistoti. cool.gif
Atsakyti
Rezervavau per viesbuciurezervacija.lt , tai jokiu problemu nebuvo. Kas gerai, kad nereikia nieko moketi is anksto, pinigus sumoki kai atvyksti i viesbuti. Uzsakinejau viesbuti Maljorkoje, Barselonoje, Romoje. Is uzsienietiasku tai venere.com bei booking.com gal is zinomiausiu
Atsakyti
Iš dar nepaminėtų puslapių naudojuosi hotels.com - paskutinėje kelionėje per juos man buvo pigiau, nei booking.com thumbup.gif Dar hostelworld.com galima rasti ypatingai ekonominės klasės viešbutukų be žvaigždučių lotuliukas.gif
O dėl rezervavimo tiesiogiai per viešbučio puslapį - taigi susirandi gerą pasiūlymą bendruose puslapiuose ir eini tada ieškoti, o ką siūlo pats viešbutis savo puslapyje. Taip esu radus ir pigiau, bet ir yra buvę, kad kainininke įprastos kainos be nuolaidų ir per agentūrą užsisakyti išeina geriau.
Taigi vienintelis patarimas - ieškoti ieškoti ieškoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodel @ 2009 05 16, 10:32)
Iš dar nepaminėtų puslapių naudojuosi hotels.com - paskutinėje kelionėje per juos man buvo pigiau, nei booking.com  thumbup.gif  Dar hostelworld.com galima rasti ypatingai ekonominės klasės viešbutukų be žvaigždučių  lotuliukas.gif
O dėl rezervavimo tiesiogiai per viešbučio puslapį - taigi susirandi gerą pasiūlymą bendruose puslapiuose ir eini tada ieškoti, o ką siūlo pats viešbutis savo puslapyje. Taip esu radus ir pigiau, bet ir yra buvę, kad kainininke įprastos kainos be nuolaidų ir per agentūrą užsisakyti išeina geriau.
Taigi vienintelis patarimas - ieškoti ieškoti ieškoti  rolleyes.gif

Visiškai pritariu. Kažkada pradėjau naudotis Sinohotel, po to Hotelclub paslaugomis, džiaugiausi, kad pas juos pigiau nei pačiam viešbuty. Vėliau atradau dar krūvą paieškos sistemų, kuriose kainos konkrečiu metu irgi dažnai skiriasi.

Todėl dabar visada patikrinu bent kelias tokias sistemas, kol randu sau priimtiną variantą. Tarp kitko, pačių viešbučių puslapiuose irgi pavyksta rasti žemiausią kainą.

Keliolika tokių rezervavimo sistemų išvardinta toli.lt/kaip-nusipirkti-aviabilieta-pigiau.html

Visos išbandytos:)
Atsakyti
Ups, suklydau su nuoroda... Turėjo būti - toli.lt/Kaip-sumoketi-maziau-uz-nakvyne.html. Nors dažnai tos pačios paieškos sistemos tinka ir viešbučiams, ir skrydžiams:)

Atsakyti
Na, kolkas nieko, geresnio už booking.com ir tiesioginius viešbučių puslapius nesu radęs, arba tiesiog nėra pasitaikę smile.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif
www.gtahotels.com tinklalapyje suradau visai nebloga varianta - ar tai tikrai patikima.
taip, tema skaiciau, bet niekada nebandziau - tai nedrasu kazkaip... juk ten reikia nurodyti korteles duomenis etc. ten raso, akd atsakymas/patvirtinimas per dvi dienas... g.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhule: 22 gegužės 2009 - 00:16
QUOTE(mazhule @ 2009 05 22, 02:15)
sveiki smile.gif
www.gtahotels.com tinklalapyje suradau visai nebloga varianta - ar tai tikrai patikima.
taip, tema skaiciau, bet niekada nebandziau - tai nedrasu kazkaip... juk ten reikia nurodyti korteles duomenis etc. ten raso, akd atsakymas/patvirtinimas per dvi dienas...  g.gif
aciu  4u.gif

gtahotels.com nuskaiciuoja pinigus is karto, arba is karto, kai patvirtina rezervacija- tai ju minusas, bet uztat kainos- pacios pigiausios. Iki siol jie manes nepavede, naudojausi daugybe kartu, viskas ejosi kaip sviestu pateptta- tik Laplandijoje, tiek Kanaruose, tiek Italijoje.

Taciau... draugiskai galiu patarti, kad esant nekokiai pasaulinei ekonominei situacijai, as asmeniskai NESINAUDOCIAU tais saitais, kurie reikalauja isankstinio mokejimo, net jei tai ir pigiau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2009 05 22, 12:03)
gtahotels.com nuskaiciuoja pinigus is karto, arba is karto, kai patvirtina rezervacija- tai ju minusas, bet uztat kainos- pacios pigiausios. Iki siol jie manes nepavede, naudojausi daugybe kartu, viskas ejosi kaip sviestu pateptta- tik Laplandijoje, tiek Kanaruose, tiek Italijoje.

Leiskite nesutikti:)

Vieno pigiausio rezervavimo puslapio nėra. Vieni stipresni vienose šalyse, kiti kitose, kainos dar skiriasi skirtingu metu, dėl vykdomų specialių akcijų, kambarių užimtumo ir t.t.

Todėl visada verta patikrinti kelias sistemas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RoadWarrior: 22 gegužės 2009 - 11:29