Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(Jofky @ 2012 01 12, 09:10)
Tai perskaityk  4u.gif
Some of our accommodation providers charge different rates for different nationalities staying at their hotel particularly if you are a citizen of the country in which you wish to stay. In most circumstances this does not apply to an EU resident travelling to a different country within the EU. Please note this does not affect UK or Irish citizens. If you think this may affect your booking, please ask our Customer Service team to confirm your booking will be accepted by the hotel, as resolution once you are abroad will be very difficult.

O čia jų visos sąlygos  4u.gif
http://www.alpharoom...nd/0/terms.aspx

Mano užsakymą atšaukė pagal šį straipsnį  www.go-there.co.uk cool.gif
The suppliers reserve the right to charge extra or cancel the booking of non-UK residents. The prices shown on this website are set at tourist rate and are applicable to UK residents and some members of the EU. Some hotels will only accept bookings from UK passport holders and some non-EU countries such as Turkey, Egypt, Morocco & Tunisia don't allow certain nationalities (Russian, Ukraine and nationals of that country) to book at the tourist rate and if your booking is processed you may be asked to pay a supplement once in resort or your booking may be refused. We and the hotels UK agent have the right to refuse any booking but where a client has made a booking and tried to ignore these conditions a 95% refund (minus any cancellation cost imposed by the hotels or its agent) will only be made. The 5% will be used to cover our cost and charges made by our bank. If we request verification of nationality you must respond within 12 hours or the booking will aotomatically be cancelled. Having stated this we do take many bookings from overseas clients without any problems whatsoever but if unsure then please email james@tltg.co.uk stating the country you wish to visit and the nationality of all guest and we will give you a quick answer. We would recommend that all overseas bookings are paid for in full at time of booking unless you pay in GB Pounds (see 4b).

Tai pas www.go-there.co.uk aiškiai parašyta. O pas alpharooms neaiškiai biggrin.gif O pas TravelRepublic dar neaiškiau.
Būdamas ES pilietis, rezervuodamas viešbutį kitoje ES šalyje per trečios ES šalies rezervacinę sistemą nesitikiu būti diskriminuojamas. Taip ir parašysiu Travel Republic'ui, kai tik refundins depozitą cool.gif Aišku, tai nieko nepakeis, bet bent jau pyktį išliesiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(racke @ 2012 01 12, 08:57)
Bijau sumeluoti, bet ar kartais ne iš čia pernai kažkam atšaukė rezervaciją motyvuodami tuo, kad esate ne UK pilietis  g.gif
Aš antrą kartą užsisakinėjau iš čia  quickrooms.com
Pernai dar asmeniškai klausiau ar nebus problemų atsiskaitant lietuviška kortele. Viskas praėjo sklandžiai. Šiais metais ir vėl viešbutukus išsirinkau iš šio puslapio  biggrin.gif

QUOTE(Aukštaitė @ 2012 01 12, 09:07)
Laba smile.gif

Esam pries gerus 6-7 metus uzsakineje siame puslapyje, na tada tikrai viskas vyko sklandziai, ka uzsisakem ta ir gavom. Buvo pas juos metas kai is LT neleisdavo uzsakineti (kitaip sakant LT kaip sali atmesdavo). Dabar jau vel leidzia.  mirksiukas.gif

Ačiū už nuomones.
Hmmm, kuriam dabar bandyti g.gif Štai kur klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 12, 09:52)
Ok, nieks neatsakė, išbandžiau savo kailiu. Netinkama vieta rezervacijoms ne UK rezidentams  schmoll.gif

Sekantis klausimas, ar kas bandė ir kaip pavyko rezervuotis per http://www.alpharooms.com/ax.gif iškart patikslinu, domina Lietuvos piliečių, gyvenančių Lietuvoje, patirtis  smile.gif

Gal pavėluotai, bet pasidalinsiu savo patirtimi. Porą kartų užsakinėjau iš Lietuvos per Travelrepublic. Nežinau kokia korta tu norėjei mokėti, bet su Moneybooker prepaid card pavyko viskas ok.Gal suveikė, kad korta išduota UK nors nesu UK rezidentas.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 01 12, 12:02)
oi kaip dekui uz info 4u.gif , labai domino sis puslapis. kainos jame geros buna  thumbup.gif

Nėra už ką biggrin.gif Kainos pas juos ir man labai patinka smile.gif Tik Rode kažkaip ilgokai mus registravo viešbutyje, tai per tą laiką spėjau visko prisigalvoti. Bet viskas baigėsi gerai thumbup.gif Tikiuosi viskas gerai bus ir šį kartelį. Raminuosi save pasiskaičiavus kiek sutaupiau pasirinkdama juos, o ne kitą populiariausią puslapiuką biggrin.gif Sutaupyti 490 eu mane laaabai ramina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 01 12, 16:14)
Nėra už ką  biggrin.gif  Kainos pas juos ir man labai patinka  smile.gif  Tik Rode kažkaip ilgokai mus registravo  viešbutyje, tai per tą laiką spėjau visko prisigalvoti. Bet viskas baigėsi gerai  thumbup.gif Tikiuosi viskas gerai bus ir šį kartelį. Raminuosi save pasiskaičiavus kiek sutaupiau pasirinkdama juos, o ne kitą populiariausią puslapiuką  biggrin.gif Sutaupyti 490 eu mane laaabai ramina  rolleyes.gif

Man kaina ne tiek svarbi, kiek tai, kad rasčiau ir gaučiau, ko norim.
Quickroom tinklapyje dominantį viešbutį radau trim skirtingais pavadinimais Eurovillage Achilleas, Hotel Eurovillage Achilleas Beach ir Euro Village Achilleas Hotel. Ir per visus yra 12 skirtingų kambarių bei kainų lotuliukas.gif
O pvz. kuo skiriasi Euro Village Achilleas Hotel:
Family room 3 All Inclusive 1463.17 EUR
nuo
FAMILY ROOM 3 All Inclusive 1597.05 EUR
aprašymo neradau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 12 sausio 2012 - 16:39
Žilvinai, skiriasi kaina lotuliukas.gif
Čia aš rimtai, nes pernai mano eksperimentas tai irode. Uzsakiau du kambarius skirtingom kainom, o gavom vienas salia kito du identiskus kambariukus rolleyes.gif
Atsakyti
ar kas bandėte rezervuotis viešbutį per rezervacijos.lt ?? tikrai geros kainos, daug pigiau nei bookinguose, bet praso is anksto pervest pinigus... kazi ar patikima... kassusidūrėte?
Atsakyti
Nebepasitikedamas britais uzklausiau, ar galiu jais naudotis blush2.gif

Atsake
With regards to your recent query, please note that in our booking terms and
conditions the following applies:

............Due to the fact that we are a UK based company we contract for
the UK market only. If you are a Non-UK Resident , you may be liable upon
check-in/check-out for additional charges. Quickrooms accepts no liability
for any additional charges that may be charged in this
regard.................

Skant, apsidraudzia, bet nedraudzia is ju pirkti. Nors esu isitikines, kad bent jau ES ribose jokiu papildomu mokesciu nebutu
Atsakyti
Na kažkaip įdomiai čia jie atsakė g.gif Tikrai nenorėčiau nuvykusi į vietą sužinoti, kad dar kažkiek turiu susimokėti. Mmmm gal dėl šventos ramybės dar reikės į patį viežbutuką parašyti ax.gif Tas didžiulis kainų skirtumas mane ir džiugina , ir labai neramina. Kai pagalvoju, kaip gali būti, kad skiriasi taip kainos. Vienas puslapiukas siūlo viešbutį tik su pusryčiais, o kitas tą patį viešbutį AI Ir pastarasis dar 100 eu pigiau (per savaitę) biggrin.gif
Atsakyti
Tai sitas quickrooms.com patikimas?
Pasiziurejau puslapiuka,tai mane dominancioje vietoje viesbuciu kainos labai dziuginancios bigsmile.gif Zymiai pigiau nei booking.com ar net viesbucio puslapyje thumbup.gif
Atsakyti
Gaal kas naudojotės www.happyfly.lt viešbučių rezervavimo sistema ???
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 01 13, 16:25)
Tai sitas quickrooms.com patikimas?

Na, tai kaip ir rašiau, pernai buvo viskas tvarkoje biggrin.gif O apie šiuos metus galėsiu parašyti vasario pabaigoje rolleyes.gif
Atsakyti
Uzsakinejom ne karta per Booking.com . Nei karto nenusivylem biggrin.gif
Atsakyti