QUOTE(Vaivaivaiva @ 2012 01 02, 18:21)
Ar kas nors užsisakinėjote per čia http://www.clever-hotels.com/ viešbutį ? Gal kažkas užsisakinėjo iš čia viešbučius ?
Visiskai viskas tvarkoje buvo. Emiau viesbuti Turkijoje, Bodrume, 5* - apsimokejo, o ir viesbutyje tautieciu nebuvo, man tai pliusas vykstant i kita sali . Siemet tikrinomes su drauge kai kuriuos viesbucius Kemere liepai, tai buvo pasiulymu, neblogai sutaupanciu pinigelius. Dar dariau palyginimus Turkijos temoje, kai novaturas buvo ismetes pradines kainas vasaros sezonui. Irgi skaiciai buvo visai neblogi. Paskutinem savaitem netikrinau ir nelyginau, nezinau, ar yra geru pasiulymu lyginant su tuo, ka siulo Lietuvos kelioniu organizatoriai. Is pernykstes patirties pamenu, kad kainos kaitaliojasi, bent jau kai kuriems viesbuciams tai tikrai. As tada gal kova uzsakiau geguzes menesio pradziai
QUOTE(mazhule @ 2012 01 02, 18:38)
man atrodo Cobre uzsakinejo is sio puslapio...
Kokia atmintis
QUOTE(linole @ 2012 01 02, 20:25)
Barselonai tai man pas juos buvo labai brangus variantai, pigiu ir nebuvo ismete, nors pasitikrindavau daznai. As Barselona uzsakinejau per booking.com
Na, as ne Barselona emiau, o pakrantes du kurortus per bookinga, tai man per bookinga buvo labai geri variantai. Viesbuciu ieskojau ne tik per juos, bet ir per kitas rezervacines, tai bookingo buvo nedaug brangesni viesbuciai, uztat su atsaukimo galimybe ir pinigus mokejom vietoje, nerezervavo nei kapeikos. Gyvenimas margas, nezinia, kas gali atsitikti, jei tik imanoma, tai geriau kai salygos butent tokios - be isankstinio pinigu nuskaitymo ir su atsaukimo galimybe vos ne iki paskutines dienos