Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(Vaivaivaiva @ 2012 01 02, 18:21)
Ar kas nors užsisakinėjote per čia http://www.clever-hotels.com/ viešbutį ?  Gal kažkas užsisakinėjo iš čia viešbučius ?

Visiskai viskas tvarkoje buvo. Emiau viesbuti Turkijoje, Bodrume, 5* - apsimokejo, o ir viesbutyje tautieciu nebuvo, man tai pliusas vykstant i kita sali ax.gif . Siemet tikrinomes su drauge kai kuriuos viesbucius Kemere liepai, tai buvo pasiulymu, neblogai sutaupanciu pinigelius. Dar dariau palyginimus Turkijos temoje, kai novaturas buvo ismetes pradines kainas vasaros sezonui. Irgi skaiciai buvo visai neblogi. Paskutinem savaitem netikrinau ir nelyginau, nezinau, ar yra geru pasiulymu lyginant su tuo, ka siulo Lietuvos kelioniu organizatoriai. Is pernykstes patirties pamenu, kad kainos kaitaliojasi, bent jau kai kuriems viesbuciams tai tikrai. As tada gal kova uzsakiau geguzes menesio pradziai g.gif

QUOTE(mazhule @ 2012 01 02, 18:38)
man atrodo Cobre uzsakinejo is sio puslapio...

Kokia atmintis blink.gif biggrin.gif

QUOTE(linole @ 2012 01 02, 20:25)
Barselonai tai man pas juos buvo labai brangus variantai, pigiu ir nebuvo ismete, nors pasitikrindavau daznai. As Barselona uzsakinejau per booking.com

Na, as ne Barselona emiau, o pakrantes du kurortus per bookinga, tai man per bookinga buvo labai geri variantai. Viesbuciu ieskojau ne tik per juos, bet ir per kitas rezervacines, tai bookingo buvo nedaug brangesni viesbuciai, uztat su atsaukimo galimybe ir pinigus mokejom vietoje, nerezervavo nei kapeikos. Gyvenimas margas, nezinia, kas gali atsitikti, jei tik imanoma, tai geriau kai salygos butent tokios - be isankstinio pinigu nuskaitymo ir su atsaukimo galimybe vos ne iki paskutines dienos biggrin.gif
Atsakyti
Travelrepublic ? Geri ? Blogi ? Skriaudzia lietuvius ? Kad praso nemazo depozito jau supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaivaiva @ 2012 01 02, 17:21)
Ar kas nors užsisakinėjote per čia http://www.clever-hotels.com/ viešbutį ? Didelė vokiečių kompanija, kaip ir patikimai atrodo, o labiausiai tai patiko kainos (o kai pasižiūrėjau akcijines tai išvis...). Tik aš šiek tiek bailė užsisakinėt, nors apžiūrėjau, kad turi saugumo sertifikatą 100 % . Gal kažkas užsisakinėjo iš čia viešbučius ?

Šitas puslapis tikrai populiarus Vokietijoje. Mano draugai, ten gyvenantys (jie man šį puslapį ir prirodė), visus viešbučius per jį bukina, tai bent jau tikrai galiu pasakyti, kad saugus smile.gif - niekada nesiskundė, o net atvirkščiai smile.gif. O kiek teko ir man pačiai žiūrėti, tai tikrai labai neblogos kainos jame.
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtimi, bandžiau viešbutį užsakinėti per www.hotels4u.com, ten ima 2% komisinius, jei kreditine atsiskaitin4ji, bet galima ir paprasta kortele, bet kiek ja bandžiau vis rašė "error". Tuomet parašiau jiems laišką, kad man neleidžia užsakyti, gavau atsakymą, kad atsiųsčiau savo duomenis ir jie už mane padarys rezervaciją, aš taip ir padariau tik nenurodžiau kortelės duomenų, tuomet gavau atsakymą, kad turiu jiems pasiskambinti į Angliją, tuomet aš rezervavau viešbutį kreditine kortele, gavau iškart patvirtinimą, kad viskas gerai tik pinigus paskaičiavo kursu 4,32 nors šiaip kursas yra 4,25. Kitą dieną gavau laišką, kad turiu jiems pasiskambinti po 5 dienų, nes mano rezervacija gali būti atšaukta tik neaišku, kodėl atšaukta, kada bus atšaukta, kodėl turiu jiems skambinti.
Gal kam yra panašiai buvę?
Atsakyti
QUOTE(solciukas @ 2012 01 08, 23:37)
viskas gerai tik pinigus paskaičiavo kursu 4,32 nors šiaip kursas yra 4,25.

Galiu paaiskinti tik del kurso: bankas ar korteliu bankas ima papildoma procenta uz valiutu konvertavima, todel jums buvo paskaiciuota didesniu kursu. Pirkiniu temoje issiaiskinome, kad kreditiniu korteliu turetojams imami 3 proc., i virtualiu -1,5 proc. uz konvertavima.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 01 09, 09:36)
Galiu paaiskinti tik del kurso: bankas ar korteliu bankas ima papildoma procenta uz valiutu konvertavima, todel jums buvo paskaiciuota didesniu kursu. Pirkiniu temoje issiaiskinome, kad kreditiniu korteliu turetojams imami 3 proc., i virtualiu -1,5 proc. uz konvertavima.

Aš paskaičiavau, kad man 4 proc. daugiau nuskaičiavo. Prieš pora metų užsakinėjau apartamentus iš puslapio www.interhome.com, tai man nenuskaičiavo papildomų pinigų nuo kortelės.
Atsakyti
QUOTE(solciukas @ 2012 01 10, 23:46)
Aš paskaičiavau, kad man 4 proc. daugiau nuskaičiavo. Prieš pora metų užsakinėjau apartamentus iš puslapio www.interhome.com, tai man nenuskaičiavo papildomų pinigų nuo kortelės.

Tai gal ten suma buvo eurais, o ne svarais, doleriais ar dar kokia kita valiuta?
Pastebejau, kad jei pirkinys eurais, tuomet nuskaito tos dienos kursu. O jei svarais, doleriais ar dar kita valiuta, tuomet prisideda tas konvertavimo mokestis.
Atsakyti
Pas mus buvo svarais, bet net negaliu dabar pasakyti kiek gavosi procentais ax.gif Svarbu, kad viesbutukas gavosi beveik dvigubai pigiau nei booking.com thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 03, 21:22)
Travelrepublic ? Geri ? Blogi ? Skriaudzia lietuvius ? Kad praso nemazo depozito jau supratau  smile.gif

Ok, nieks neatsakė, išbandžiau savo kailiu. Netinkama vieta rezervacijoms ne UK rezidentams schmoll.gif

Sekantis klausimas, ar kas bandė ir kaip pavyko rezervuotis per http://www.alpharooms.com/ ? ax.gif iškart patikslinu, domina Lietuvos piliečių, gyvenančių Lietuvoje, patirtis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 12 sausio 2012 - 08:55
Bijau sumeluoti, bet ar kartais ne iš čia pernai kažkam atšaukė rezervaciją motyvuodami tuo, kad esate ne UK pilietis g.gif
Aš antrą kartą užsisakinėjau iš čia quickrooms.com
Pernai dar asmeniškai klausiau ar nebus problemų atsiskaitant lietuviška kortele. Viskas praėjo sklandžiai. Šiais metais ir vėl viešbutukus išsirinkau iš šio puslapio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 12, 09:52)
Ok, nieks neatsakė, išbandžiau savo kailiu. Netinkama vieta rezervacijoms ne UK rezidentams  schmoll.gif

Sekantis klausimas, ar kas bandė ir kaip pavyko rezervuotis per http://www.alpharooms.com/ax.gif iškart patikslinu, domina Lietuvos piliečių, gyvenančių Lietuvoje, patirtis  smile.gif

Laba smile.gif

Esam pries gerus 6-7 metus uzsakineje siame puslapyje, na tada tikrai viskas vyko sklandziai, ka uzsisakem ta ir gavom. Buvo pas juos metas kai is LT neleisdavo uzsakineti (kitaip sakant LT kaip sali atmesdavo). Dabar jau vel leidzia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 01 12, 09:52)
Ok, nieks neatsakė, išbandžiau savo kailiu. Netinkama vieta rezervacijoms ne UK rezidentams  schmoll.gif

Sekantis klausimas, ar kas bandė ir kaip pavyko rezervuotis per http://www.alpharooms.com/ax.gif iškart patikslinu, domina Lietuvos piliečių, gyvenančių Lietuvoje, patirtis  smile.gif

Tai perskaityk 4u.gif
Some of our accommodation providers charge different rates for different nationalities staying at their hotel particularly if you are a citizen of the country in which you wish to stay. In most circumstances this does not apply to an EU resident travelling to a different country within the EU. Please note this does not affect UK or Irish citizens. If you think this may affect your booking, please ask our Customer Service team to confirm your booking will be accepted by the hotel, as resolution once you are abroad will be very difficult.

O čia jų visos sąlygos 4u.gif
http://www.alpharoom...nd/0/terms.aspx

Mano užsakymą atšaukė pagal šį straipsnį www.go-there.co.uk cool.gif
The suppliers reserve the right to charge extra or cancel the booking of non-UK residents. The prices shown on this website are set at tourist rate and are applicable to UK residents and some members of the EU. Some hotels will only accept bookings from UK passport holders and some non-EU countries such as Turkey, Egypt, Morocco & Tunisia don't allow certain nationalities (Russian, Ukraine and nationals of that country) to book at the tourist rate and if your booking is processed you may be asked to pay a supplement once in resort or your booking may be refused. We and the hotels UK agent have the right to refuse any booking but where a client has made a booking and tried to ignore these conditions a 95% refund (minus any cancellation cost imposed by the hotels or its agent) will only be made. The 5% will be used to cover our cost and charges made by our bank. If we request verification of nationality you must respond within 12 hours or the booking will aotomatically be cancelled. Having stated this we do take many bookings from overseas clients without any problems whatsoever but if unsure then please email james@tltg.co.uk stating the country you wish to visit and the nationality of all guest and we will give you a quick answer. We would recommend that all overseas bookings are paid for in full at time of booking unless you pay in GB Pounds (see 4b).

Atsakyti