Aš jau birželiui ieškau, ir tai manau normalu Akcijų yra, visai gerų kainų išmetė hotels4u.com
Ar kas nors užsisakinėjote per čia http://www.clever-hotels.com/ viešbutį ? Didelė vokiečių kompanija, kaip ir patikimai atrodo, o labiausiai tai patiko kainos (o kai pasižiūrėjau akcijines tai išvis...). Tik aš šiek tiek bailė užsisakinėt, nors apžiūrėjau, kad turi saugumo sertifikatą 100 % . Gal kažkas užsisakinėjo iš čia viešbučius ?
QUOTE(Vaivaivaiva @ 2012 01 02, 16:21)
Ar kas nors užsisakinėjote per čia http://www.clever-hotels.com/ viešbutį ? Didelė vokiečių kompanija, kaip ir patikimai atrodo, o labiausiai tai patiko kainos (o kai pasižiūrėjau akcijines tai išvis...). Tik aš šiek tiek bailė užsisakinėt, nors apžiūrėjau, kad turi saugumo sertifikatą 100 % . Gal kažkas užsisakinėjo iš čia viešbučius ?
man atrodo Cobre uzsakinejo is sio puslapio... o gal tik minejo si puslapi.... parasykit jai AZ
o kur Jus matot akcijinius viesbucius? as nematau...
Ačiū, pabandysiu.
O akcijiniai, dešinėje pusėje (jei angliška versiją žiūrit tai parašyta "Hot deals !") būtent ant tų raidžių paspaudi, tada išmeta žemėlapį, pasirenki šalį ir rodo pasirinkimus. Turkijos viešbučiai nuo 7 eurų Aišku ne penkios žvaigždutės, paprastas toks, maitinimas tik pusryčiai, nu bet septyni eurai Ar aš kažką ne taip suprantu ? - va čia
O akcijiniai, dešinėje pusėje (jei angliška versiją žiūrit tai parašyta "Hot deals !") būtent ant tų raidžių paspaudi, tada išmeta žemėlapį, pasirenki šalį ir rodo pasirinkimus. Turkijos viešbučiai nuo 7 eurų Aišku ne penkios žvaigždutės, paprastas toks, maitinimas tik pusryčiai, nu bet septyni eurai Ar aš kažką ne taip suprantu ? - va čia
QUOTE(Vaivaivaiva @ 2012 01 02, 17:51)
Ačiū, pabandysiu.
Visų aišku neperžiūrėjau, bet tarkim ką veiksit viešbutyje sausio viduryje Kemere už 7 eur per parą O kiek atvykimas kainuos? O jeigu žiūrėt kainas didmiesčiuose kur galima pigiai nusigauti, kainos viešbučių jau realios ne po 7 Eur
Ne ne , aš ten važiuoti dabar nesiruošiu, tik smalsumo vedama pasižiūrėjau tokias "kainas" pamačius Vat jei viešbutis normalus su vidiniu baseinu, tai galima ir sausio mėn. savaitę parelaksuot. O jei dar valgyt duoda . Tiesiog smalsu buvo, tai įlindau į "Turkiją"
QUOTE(Vaivaivaiva @ 2012 01 02, 18:13)
Ne ne , aš ten važiuoti dabar nesiruošiu, tik smalsumo vedama pasižiūrėjau tokias "kainas" pamačius Vat jei viešbutis normalus su vidiniu baseinu, tai galima ir sausio mėn. savaitę parelaksuot. O jei dar valgyt duoda . Tiesiog smalsu buvo, tai įlindau į "Turkiją"
Gerų ir einamų v/b už tokią kainą nepardavinėja
QUOTE(Vaivaivaiva @ 2012 01 02, 17:21)
As pernai per juos uzsakinejau viesbuti Costa Bravoje. Uzsakiau kova, pirkau spaliui. Siek tiek neramu buvo, kad nuvaziuosiu, pinigai sumoketi, o pabuciuosiu duris. Jiems parasiau pries vaziuojant, labai operatyviai gavau atsakyma. Ir nuvykus viskas buvo gerai.
Pinigus jie visus nuskaito iskarto. Iskarto atsiuncia voucerius, kuriuos reikia atsispausdinti ir nusivezti i viesbuti.
Man si tinklapi rekomendavo Caca*. Ji kiek atsimenu, irgi pora metu uzsakinejo per clever-hotels.com
Linole, ačiū labai
Suprantu. Aš žiūrinėju savaitgaliui Barselonoje (dviems naktims). Nereikia mums ištaigingumo nei maisto, ten tik nakvosim vistiek. Tai maždaug už 100 eurų dviem naktim, dviem žmonėm jau yra pakankamai padorių variantų. Visai neblogai
QUOTE(Jofky @ 2012 01 02, 18:27)
Gerų ir einamų v/b už tokią kainą nepardavinėja
Suprantu. Aš žiūrinėju savaitgaliui Barselonoje (dviems naktims). Nereikia mums ištaigingumo nei maisto, ten tik nakvosim vistiek. Tai maždaug už 100 eurų dviem naktim, dviem žmonėm jau yra pakankamai padorių variantų. Visai neblogai
QUOTE(Vaivaivaiva @ 2012 01 02, 19:18)
Linole, ačiū labai
Barselonai tai man pas juos buvo labai brangus variantai, pigiu ir nebuvo ismete, nors pasitikrindavau daznai. As Barselona uzsakinejau per booking.com
Pabandykit dar prasukti per hotelcombined sistema, gal ismes koki pigesni varianta.
QUOTE(Jofky @ 2011 12 30, 09:24)
Tikrai ne per anksti, gal jau per vėlu, nes akcijos visokios jau praėjusios, nors gal dar bus.
jau radau, bet užsakiau ne per bookingus, o tiesiai viešbučio puslapio, nes kaina buvo ta pati, bet dar su pusryčiais Kainuos 179,20 už 4 naktis 2 žmonėm
QUOTE(Vaivaivaiva @ 2012 01 02, 16:21)
man kažko nepakrovė akcijinių viešbučių ieškojo ieškojo ir dukart strigo sistema
Hotels.com 10 proc. nuolaida.
Nezinau, ar veikia ir kaip veikia, bet atsitiktinai narsydama radau, tai ir pasidalinu. Gal kam pravers.
Nezinau, ar veikia ir kaip veikia, bet atsitiktinai narsydama radau, tai ir pasidalinu. Gal kam pravers.