Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

QUOTE(Jofky @ 2011 11 25, 12:52)
Logika tarptautinių atsiskaitymų saugume. Yra tokios sutartys su bankais, yra sukurta sistema ir kiekvieno kliento individualiai nesugaudysi.  Neatsimenu kokioj sistemoj dariau rezervacija, bet man užsakymą atšaukė pati rezervacinė sistema kitą dieną, o lėšos banke išbuvo rezerve iki nurodytos datos  4u.gif

šiuo metu esu užsirezervavus viešbutį Austrijoje Salzburge kitų metų gegužei, viešbutį tame pačiame Tailande, Phukete.. nei vienas iš šių užsakymų nėra uždėjęs jokių rezervacijų.. negi jie kita sistema rezervuoti ar kitokios sutartys su bankais? tiesiog manau , kad čia sugrybavo viešbutis ir man dėl to pikta.. tiesiog iš principo noriu išsiaiškinti.. nes jie neturėtų to daryti, kol nėra suėjęs terminas atšaukimui su galimomis sankcijomis
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 11 25, 12:57)
šiuo metu esu užsirezervavus viešbutį Austrijoje Salzburge kitų metų gegužei, viešbutį tame pačiame Tailande, Phukete.. nei vienas iš šių užsakymų nėra uždėjęs jokių rezervacijų.. negi jie kita sistema rezervuoti ar kitokios sutartys su bankais?  tiesiog manau , kad čia sugrybavo viešbutis ir man dėl to pikta.. tiesiog iš principo noriu išsiaiškinti.. nes jie neturėtų to daryti, kol nėra suėjęs terminas atšaukimui su galimomis sankcijomis

Jus nežinot ką turėtu daryt, o ko ne. Kiek žinau Radisonas išvis rezervuoja iš kliento iki 200 proc v/b kainos 4u.gif Paskui grąžina
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 11 25, 13:08)
Jus nežinot ką turėtu daryt, o ko ne. Kiek žinau Radisonas išvis rezervuoja iš kliento iki 200 proc v/b kainos  4u.gif  Paskui grąžina

biggrin.gif o jums neatrodo kad turėčiau? ar klientas neturėtų apie tai būti informuotas? smile.gif
Atsakyti
Galvoju, kad atšaukimo ar neatvykimo mokestis ir tas dalykas, kad iešbutis turi teisę įšaldyti apmokėjimui reikalingas lėšas jūsų kredito kortelėje dar prieš jūsų atvykimą yra du skirtingi dalykai. g.gif

Nes dabar prisiminiau, kad kai buvau Maljorkoje, uz mano viesbucio vieną kambarį buvo nuskaityta ir vėliau sugražinta į kortelę visa trijų naktų suma. Aš tą operaciją pastebėjau tik po ilgo laiko, nes buvo labai maža suma. Tai negaliu atsakyti, kiek laiko rezervacija kabojo.

Gal pas jus viešbutyje yra atsiskaitoma tik išvykstant, todėl jie apsidrausdami rezervavo viską? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 11 25, 13:24)
biggrin.gif o jums neatrodo kad turėčiau? ar klientas neturėtų apie tai būti informuotas? smile.gif

Manau kad turit teisę tuo pasidomėti pati pasirinkto viešbučio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 11 25, 13:45)
Manau kad turit teisę tuo pasidomėti pati pasirinkto viešbučio  4u.gif

ta prasme aš, rezervuodama per booking.com viešbutį, dar turėčiau atskirai rašyti viešbučiui laišką, klausdama kaip jie pasielgs su mano pinigais? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linole @ 2011 11 25, 13:38)
Galvoju, kad atšaukimo ar neatvykimo mokestis ir tas dalykas, kad iešbutis turi teisę įšaldyti apmokėjimui reikalingas lėšas jūsų kredito kortelėje dar prieš jūsų atvykimą yra du skirtingi dalykai.  g.gif

kodėl skirtingi.. anaiptol tai susiję dalykai. nematau logikos užšaldyti sumos iki to termino kai galimas nemokamas atšaukimas. nes ar taip ar taip klientas neduoda jokios garantijos kad atvyks ,nes jis turi tokią galimybę.. gi yra ir tokios rezervacijos, kurios nėra atšaukiamos. o , tos kurios yra , yra kiek brangesnės , bet turi tą privalumą prieš tas ,kurių rezervacija neatšaukiama.. šiuo atveju gaunasi kad aš vis tiek kaip ir sumokėjau užstatą, nes mano pinigai užšaldyti ir aš jai disponuoti negaliu
Atsakyti
man rezervuojant kažkurį viešbutį Italijoj (su nemokamo atšaukimo galimybe) man buvo rezervavę lėšas viso apsistojimo laikui. tačiau palaikė rezervuotas kažkiek dienų ir paskui nuėmė rezervaciją. nepamenu tiksliai kiek dienų laikė, gal mėnesį, gal savaitę, mažai kreipiau dėmesio.
iš visų booking rezervacijų taip yra nutikę tik kartą.
Atsakyti
Ar patikimas adresas hotels.4u.com? Užsakiau viešbutį Fuerteventuroje, tai ne tik nuskaitė visą sumą, bet ir neduoda kaip pasitikrinti užsakymą. Davė tik rezervacijos numerį ir viskas. Ar taip turi būti? Tiesiai ir važiuoti su paštu gautu vaučeriu?
Atsakyti
Nežinau, ar naudinga, ar veikia, bet radau nuolaidų kodą užsakant viešbučius per hotels.com. Gal kam pravers. Rašo, kad galioja iki gruodžio 18 d.
Atsakyti
Sveikos,

Gal kam nors teko rezervuotis viesbuti per http://www.logitravel.pt (cia portugalu puslapis). Tiesiog kainos labai geros, bet neaisku ar patikimas.
Aciu uz informacija.
Atsakyti
Ar ne per anksti ieškotis viešbučio kovo viduriui g.gif Ieškausi Romoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 12 29, 23:53)
Ar ne per anksti ieškotis viešbučio kovo viduriui  g.gif Ieškausi Romoje smile.gif

Tikrai ne per anksti, gal jau per vėlu, nes akcijos visokios jau praėjusios, nors gal dar bus. 4u.gif
Atsakyti