Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimi tinklalapiai viešbučių rezervacijai

susidūriau su situacija šiandien.. per booking.com rezervavau viešbutį tailande. Nemokamas atšaukimas iki 12.08... o kortelėje jie jau rezervavo visą sumą.. taip tikrai neturėtų būti.. gal kas jau turėjo panašios patirties? Parašiau laišką bookingo psl esančioje klientų aptarnavimo sistemoje.. kol kas tylu.. galvoju ar verta į viešbutį rašyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 11 21, 14:31)
susidūriau su situacija šiandien.. per booking.com rezervavau viešbutį tailande. Nemokamas atšaukimas iki 12.08... o kortelėje jie jau rezervavo visą sumą.. taip tikrai neturėtų būti.. gal kas jau turėjo panašios patirties? Parašiau laišką bookingo psl esančioje klientų aptarnavimo sistemoje.. kol kas tylu.. galvoju ar verta į viešbutį rašyti?  g.gif

Kantrybės, kiek rašiau jie man visad duodavo atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 11 21, 15:56)
Kantrybės, kiek rašiau jie man visad duodavo atsakymą  4u.gif

tai laukiu laukiu... nors į viešbutį vis tiek parašiau biggrin.gif.. kiek supratau jie ten su tais pinigais tvarkosi, ne bookingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 11 21, 15:56)
Kantrybės, kiek rašiau jie man visad duodavo atsakymą  4u.gif

Pritariu, kad kantrybes dar. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
I booking.com rasiau tik karta labai paprastu klausimu ir tai atsakyma gavau po poros dienu.
Manau, jie pirma bando situacija issiaiskinti su viesbuciu. O kai jau turi kazka pasakyti klientui, ji informuoja.

Su pinigais tvarkosi viesbutis. Bet sios vasaros Cobres patirtis parode, kad vis tik neblogai yra tos rezervavimo sistemos. Jos siekia, kad klientui tikrai butu suteikta paslauga ir aiskinasi, kas yra ir kaip. Pats viesbutis kita kart gali ir nusimuilinti.
Nors... skaitant įvairių viesbučių atsiliepimus bookinge yra teke matyti skundu, kad buvo dvigubai sumoketa ir viesbutis vengia sugrazinti pinigus. doh.gif Idomu butu suzinoti, kaip baigiasi ju situacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 21 lapkričio 2011 - 15:05
kol kas jokio atsakymo nei iš booking.com nei iš viešbučio unsure.gif unsure.gif .. parašiau bookingui dar kartą... negi taip ir negausiu atsakymo g.gif o gal ką ne taip rašau? rašau per jų sistemą .. angliškai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 11 25, 08:39)
kol kas jokio atsakymo nei iš booking.com nei iš viešbučio  unsure.gif  unsure.gif .. parašiau bookingui dar kartą... negi taip ir negausiu atsakymo  g.gif o gal ką ne taip rašau? rašau per jų sistemą .. angliškai  g.gif

Ar rasot tiesiai mailu is savo el. pasto?

Pabandykite prisijungti booking.com tinklapi ir ten nurodyti atvykimo laika bei galite pastaba parasyti Comment skiltyje.
As angliskai rasiau del sventos ramybes.
Cobre sake, kad jai irgi skambino ir kalbejo lietuviskai.

Nors galvoju, kad jus gerai rasote. g.gif Bet tai bandykite vel ir vel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 25 lapkričio 2011 - 08:54
Man kažkada iš booking.com skambino ir lietuviškai kalbėjo thumbup.gif
Atsakyti
booking.com

keleta kartu teko rezervuotis, puikus puslapis, atsizvelgia i nusiskundimus, draugai parase nusiskundima is viesbucio kad neatitiko aprasymo(kambarys, truko buitines technikos) tai kita ryta 50% nuolaida viskam ir darbuotojai sokinejo aplink.. wink.gif

sekmes
Atsakyti
gavau atsakymą. vis tiek man niekas neaišku..bookingas parašė, kad nėra atsakingas už pinigų nuskaičiavimą. ok, lai.. bet mano užsakymo sąlygose atšaukimas yra toks

Atšaukimo kaina:

iki 2011 m. gruodžio 7 d. 23:59 [ICT] : THB 0
nuo 2011 m. gruodžio 8 d. 00:00 [ICT] : THB 2499
nuo 2012 m. sausio 8 d. 00:00 [ICT] : THB 8197

o viešbutis užšaldė mano sąskaitoje visą sumą.. kodėl g.gif tipo

Atkreipkite dėmesį, kad mokėjimui reikalingos lėšos jūsų kredito kortelėje gali būti viešbučio įšaldytos dar iki jūsų atvykimo. Taip viešbutis patikrina Jūsų kreditinės kortelės mokumą. Šios operacijos metu pinigai faktiškai nenuskaičiuojami, o tik laikinai įšaldomi. Tokiu būdu viešbutis garantuoja užsakymą vėlaus atšaukimo arba neatvykimo atveju. Išankstinis apmokėjimas/užstatas buvo aiškiai nurodytas mūsų tinklalapyje ir Jūsų patvirtinime

kam jau dabar viešbučiui užšaldyti visą sumą, jei aš turiu galimybę viešbutį atšaukti ir tik tą dieną kai atvykstu neturėčiau tokios galimybės g.gif

iš tiesų aš pirmą kartą susidūriau su va tokia situacija.. kiek esu rezrevavus su tokiom sąlygom,viešbutis niekada lėšų neužšaldydavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 11 25, 12:17)
gavau atsakymą. vis tiek man niekas neaišku..bookingas parašė, kad nėra atsakingas už pinigų nuskaičiavimą. ok, lai.. bet mano užsakymo sąlygose atšaukimas yra toks

Atšaukimo kaina:

iki 2011 m. gruodžio 7 d. 23:59 [ICT] : THB 0
    nuo 2011 m. gruodžio 8 d. 00:00 [ICT] : THB 2499
    nuo 2012 m. sausio 8 d. 00:00 [ICT] : THB 8197

o viešbutis užšaldė mano sąskaitoje visą sumą.. kodėl  g.gif tipo

Atkreipkite dėmesį, kad mokėjimui reikalingos lėšos jūsų kredito kortelėje gali būti viešbučio įšaldytos dar iki jūsų atvykimo. Taip viešbutis patikrina Jūsų kreditinės kortelės mokumą. Šios operacijos metu pinigai faktiškai nenuskaičiuojami, o tik laikinai įšaldomi. Tokiu būdu viešbutis garantuoja užsakymą vėlaus atšaukimo arba neatvykimo atveju. Išankstinis apmokėjimas/užstatas buvo aiškiai nurodytas mūsų tinklalapyje ir Jūsų patvirtinime

kam jau dabar viešbučiui užšaldyti visą sumą, jei aš turiu galimybę viešbutį atšaukti ir tik tą dieną kai atvykstu neturėčiau tokios galimybės  g.gif

iš tiesų aš pirmą kartą susidūriau su va tokia situacija.. kiek esu rezrevavus su tokiom sąlygom,viešbutis niekada lėšų neužšaldydavo  g.gif

Pas jus yra parašyta iki kokios datos bus tie pinigai rezervuoti, ir jeigu jus neturite nieko mokėt, nuo visos sumos bus nuimtas rezervas ne ankščiau nurodytos datos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 11 25, 12:28)
Pas jus yra parašyta iki kokios datos bus tie pinigai rezervuoti, ir jeigu jus neturite nieko mokėt, nuo visos sumos bus nuimtas rezervas ne ankščiau nurodytos datos  4u.gif

bet tai kokia logika??? kodėl aš, turėdama nemokamą galimybę atšaukti užsakymą, negaliu dabar disponuoti šiais pinigais? jei tokios sąlygos, tuomet užšaldyk sumą po gruodžio 7 pvz.. man vis tiek tai nėra logiška.. o beje kur parašyta, kad tie pinigai bus užšaldyti? g.gif aš nemanau to..

kartoju dar kartą.. esu n kartų užsakinėjus viešbučius per bookingą ir niekada lėšos nebuvo užšaldomos tokiomis sąlygomis.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 11 25, 12:38)
bet tai kokia logika??? kodėl aš, turėdama nemokamą galimybę atšaukti užsakymą, negaliu dabar disponuoti šiais pinigais? jei tokios sąlygos, tuomet užšaldyk sumą po gruodžio 7 pvz.. man vis tiek tai nėra logiška.. o beje kur parašyta, kad tie pinigai bus užšaldyti?  g.gif aš nemanau to..

kartoju dar kartą.. esu n kartų užsakinėjus viešbučius per bookingą ir niekada lėšos nebuvo užšaldomos tokiomis sąlygomis.

Logika tarptautinių atsiskaitymų saugume. Yra tokios sutartys su bankais, yra sukurta sistema ir kiekvieno kliento individualiai nesugaudysi. Neatsimenu kokioj sistemoj dariau rezervacija, bet man užsakymą atšaukė pati rezervacinė sistema kitą dieną, o lėšos banke išbuvo rezerve iki nurodytos datos 4u.gif
Atsakyti