Mieli keliautojai, o kaip jums otel.com rezervavimo sistema? Ar patikima? radau ten viesbuti 500Lt pigesni nei booking.com, na cia per 10 naktu jis tiek pigesnis, o uz nakti tai iseina 50 lt pigiau, tai gal ir normalu tada....
Ar teko kam girdeti apie www.destinia.com? Ar patikima sistema? Suradau pigiausią kiek ieškojau variantą Ispanijoje. Bet jie prašo visos sumos iškart
O kaip dhr.com?
gal kas parekomenduotų, kur geriausia žiūrėti viešbučius Londone? be booking.com, venere.com ir dar kelių tradicinių
o jei kas iškart žino neblogą viešbutuką Londone, Belgravia, Westminster ar pan. - parašykit, prašau
o jei kas iškart žino neblogą viešbutuką Londone, Belgravia, Westminster ar pan. - parašykit, prašau
Ar kas nors rezervavom viesbuti per cia laterooms.com?
Poryt skrendam i Italija, per booking.com rezervavom viesbucius , turiu patvirtinima. Bet toks reikaliukas neduoda ramybes. Parasyta , kad pinigai nuo korteles turejo buti nuskaiciuoti dar pries savaite, o niekas korteleje net nepaliesta ..... Parasiau laiska i viesbuti , tai jokio atsako . Ar cia tai buna ar amen uzsakymui ?
QUOTE(darvina @ 2011 05 11, 15:46)
Poryt skrendam i Italija, per booking.com rezervavom viesbucius , turiu patvirtinima. Bet toks reikaliukas neduoda ramybes. Parasyta , kad pinigai nuo korteles turejo buti nuskaiciuoti dar pries savaite, o niekas korteleje net nepaliesta ..... Parasiau laiska i viesbuti , tai jokio atsako . Ar cia tai buna ar amen uzsakymui ?
Vieną kartą man buvo patvirtine v/b, o ryte gavau rezervacijos anuliavimą, tai laiškas atėjo su raudonu šauktuku ir sistemos užsakymų, kad praneštu siuntėją apie tai kad aš tą laišką tikrai perskaičiau ir esu informuota. Bet tą kart pirkausi ne per booking.com Viešbučiai mėgsta neatsakinėt į laiškus
Ar kas isbandete si puslapiuka www.quickrooms.com
QUOTE(Dzinte @ 2011 04 27, 09:50)
Ar teko kam girdeti apie www.destinia.com? Ar patikima sistema? Suradau pigiausią kiek ieškojau variantą Ispanijoje. Bet jie prašo visos sumos iškart
Rezervavau-nuvažiavau-viskas be problemų Patikimas puslapis
Mmmm o man cia labai brangius viesbutukus parenka
Sveiki,
Gal žinosit... (nors ir nevisai į temą)
Jaučiuos tundra, nors esu keliavus ne kartą (bet visos kelionės buvo ūkiškesnės arba prabangesnės)... Ar mini baras būna įskaičiuotas į sąskaitą už viešbutį? (Šalis Ispanija).
Ačiū