Įkraunama...
Įkraunama...

Adžika

QUOTE(merga @ 2009 08 20, 17:30)
Aga,vat ir aš tokį pat kalusimą turiu g.gif

tikrai norisi pasidaryti,bet jaučiu rytj reikės iki turgaus šauti,o gal dar niekas nepardavinėja antaninių obuolių tongue.gif
Atsakyti
Siandien buvau turguje ir ieskojau antaniniu obuoliu ,adzikai tai man motereles pasake kad dar anksti dabar tik alyvinius pardavineja,nes ju sezonas.Maciau ir kitokiu,bet ne antaniniai : verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gluosneta @ 2009 08 22, 14:33)
Siandien buvau turguje ir ieskojau antaniniu obuoliu ,adzikai tai man motereles pasake kad dar anksti dabar tik alyvinius pardavineja,nes ju sezonas.Maciau ir kitokiu,bet ne antaniniai : verysad.gif

Dariau be obuoliu, velniop, na is kur dabar ju imt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 22, 20:34)
prašome paragauti ir manosios adžikos  mirksiukas.gif
3 kg. pomidorų
1 kg. morkų
1 kg. pipirų
1 kg. obuolių (antaninių)
2 pipirai kartieji (raudoni ieskokite pačių karčiausių nes būna nlb kartūs)
2 stiklinės aliejaus
3 šaukštai( be kaupo ) druskos
3 šaukštai cukraus
200-300 gr. česnako
150 gr. acto
viską sumalti per mėsmalę , troškinti pusantros - dvi valandas , prieš baigiant troskinti , prieš dešimt minučių česnaką ir prieš pat pabaigą acta
Ši adžika tinka su absoliučiai visais produktais , net su lašiniais ir viena  thumbup.gif
(vienais metais dėjau ne pačius karčiausius , tai teko dadedinėti iš parduotuves pakeliuose pirktu maltu pipirų )

Skanaus !  4u.gif

O 1 kg pipirų gal turima omenyje 1 kg paprikos? ax.gif
Atsakyti
taip, tai paprikos
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 22, 19:34)
prašome paragauti ir manosios adžikos  mirksiukas.gif

visos taip giria 4u.gif bet as nelabai pagaunu, kaip su tuo 1kg pipiru g.gif cia tu maltu pipiru? unsure.gif ar gal paprikos g.gif ?

ups, ziuriu jau ne vien as susidomejau blush2.gif db aisku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuxxx: 26 rugpjūčio 2009 - 13:45
QUOTE(emuxxx @ 2009 08 26, 14:44)
visos taip giria 4u.gif bet as nelabai pagaunu, kaip su tuo 1kg pipiru g.gif cia tu maltu pipiru? unsure.gif ar gal paprikos g.gif ?

ups, ziuriu jau ne vien as susidomejau blush2.gif db aisku 4u.gif

Labuka, merginos paprikos 1 kg ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolančiukė @ 2009 08 24, 23:27)
O 1 kg pipirų gal turima omenyje 1 kg paprikos?  ax.gif

Na issivaizduokit maltu 1 kg nono.gif didis.gif Turbut daug degtineles reiketu ....
Atsakyti
na,reikes ir man pameginti adzika paciai pasigamint ax.gif ,taip skaniai skaitosi biggrin.gif ,idomu,cia kazkas rase ,kad dejo slyvu,tai turbut butu geltonieji mazi slyvukai ar ne blink.gif o tj obuolius vistiek deti,ar cia vietoj obuoliu g.gif padekit,seimininkeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 08 31, 23:32)
na,reikes ir man pameginti adzika paciai pasigamint ax.gif ,taip skaniai skaitosi biggrin.gif ,idomu,cia kazkas rase ,kad dejo slyvu,tai turbut butu geltonieji mazi slyvukai ar ne blink.gif o tj obuolius vistiek deti,ar cia vietoj obuoliu g.gif padekit,seimininkeles 4u.gif

Sveika,
As dedu slyvas vietoje obuoliu,o slyvas galima deti bet kokias,tik nuo tamsiu geriau nulupti odele,nes paskui negraziai atrodo adzika smile.gif
Atsakyti
aciuka 4u.gif ,kazkaip isivaizduoju,kad su kaukazinemis slyvomis bus labai skanu tongue.gif
Atsakyti
Pasidariau ir as adzikos,bet kai siandien vel gaminsiu,tai desiu daugiau ciles pipiriuku.
Atsakyti
pasigaminau iir as adzikos.Na skanu. Ir astru biggrin.gif
Tik kaip jus morkas malat? ax.gif
Atsakyti