Įkraunama...
Įkraunama...

Adžika

QUOTE(dziunka @ 2008 08 22, 21:34)
prašome paragauti ir manosios adžikos  mirksiukas.gif
3 kg. pomidorų
1 kg. morkų
1 kg. pipirų
1 kg. obuolių (antaninių)
2 pipirai kartieji (raudoni ieskokite pačių karčiausių nes būna nlb kartūs)
2 stiklinės aliejaus
3 šaukštai( be kaupo ) druskos
3 šaukštai cukraus
200-300 gr. česnako
150 gr. acto
viską sumalti per mėsmalę , troškinti pusantros - dvi valandas , prieš baigiant troskinti , prieš dešimt minučių česnaką ir prieš pat pabaigą acta
Ši adžika tinka su absoliučiai visais produktais , net su lašiniais ir viena  thumbup.gif
(vienais metais dėjau ne pačius karčiausius , tai teko dadedinėti iš parduotuves pakeliuose pirktu maltu pipirų )

Skanaus !  4u.gif

As norejau paklausti smile.gif viska viska sudeti is karto,o tik baigiant troskintis cesnaka ir acta?
Atsakyti
QUOTE(malyna @ 2008 11 21, 14:41)
As norejau paklausti smile.gif viska viska sudeti is karto,o tik baigiant troskintis cesnaka ir acta?

taip 4u.gif
Atsakyti
bliamba o as vis perku pardese Adzikas , reikia ir paciai pabandyti ale man viena karta neisejo verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2009 07 09, 15:45)
bliamba o as vis perku pardese Adzikas , reikia ir paciai pabandyti ale man viena karta neisejo  verysad.gif  doh.gif


Juk būna pirmas blynas prisvilęs,bandyk ir tau išeis:)
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 22, 21:34)
prašome paragauti ir manosios adžikos  mirksiukas.gif
3 kg. pomidorų
1 kg. morkų
1 kg. pipirų
1 kg. obuolių (antaninių)
2 pipirai kartieji (raudoni ieskokite pačių karčiausių nes būna nlb kartūs)
2 stiklinės aliejaus
3 šaukštai( be kaupo ) druskos
3 šaukštai cukraus
200-300 gr. česnako
150 gr. acto
viską sumalti per mėsmalę , troškinti pusantros - dvi valandas , prieš baigiant troskinti , prieš dešimt minučių česnaką ir prieš pat pabaigą acta
Ši adžika tinka su absoliučiai visais produktais , net su lašiniais ir viena  thumbup.gif
(vienais metais dėjau ne pačius karčiausius , tai teko dadedinėti iš parduotuves pakeliuose pirktu maltu pipirų )

Skanaus !  4u.gif

Labukas
O obuoliai tik antaniniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 25, 08:51)
Labukas
O obuoliai tik antaniniai? g.gif

na nebutinai, bet jei tektu pirkti tai bent rugstesnius
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2009 07 25, 15:15)
na nebutinai, bet jei tektu pirkti tai bent rugstesnius

Ačiū.O ar ją galima šaldiklyje laikyti?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 27, 00:23)
Ačiū.O ar ją galima šaldiklyje laikyti?

nebent labai sandariuose indeliuose , nes kaimyne laike kitas salotas su paprika tai jos prisigeria visi kiti esantys produktai(paprikos),tai nepatariu ,o del laikymo tai ji net namie lentynose ir tamsiuke stovi ,,,,jei normaliai paruosta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziunka: 27 liepos 2009 - 20:33
QUOTE(dziunka @ 2009 07 27, 21:32)
nebent labai sandariuose indeliuose , nes kaimyne laike kitas salotas su paprika tai jos prisigeria visi kiti esantys produktai(paprikos),tai nepatariu ,o del laikymo tai ji net namie lentynose ir tamsiuke stovi ,,,,jei normaliai paruosta

Dar kartą ačiū.Vakar pridariau jos,tai visiems labai patiko.Nesulauks ji nei rugpjūčio biggrin.gif .
Atsakyti
O cia mano adzikos receptas, jau kokie 5 metai kaip mes tik ja gaminames.
2,5 kg. pomodorų
1 kg. antaninių obuolių
1 kg. morkų
1 kg. paprikos
1 st. acto
1 st. aliejaus
0, 25 st druskos
1 st. cukraus
300 gr. česnako
1-2 aitrūs pipirai (jei nori kad adžika būtų aštresnė, dėk daugiau).
Visus komponentus sumalti mėsmale ir virti (apie gerą valandą, kol skystis truputi nugaruos). Likus 5 min. iki virimo pabaigos supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius stiklainius ir užsukti. Valgyti su kuo tik širdis geidžia
Skanaus mirksiukas.gif
Laikome mes rusyje, ir tikrai nei viena nesugedo. O mes jos darome triguba kieki, ir pavasariui jos jau nebera.
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 08 20, 00:38)
O cia mano adzikos receptas, jau kokie 5 metai kaip mes tik ja gaminames.
2,5 kg. pomodorų
1 kg. antaninių obuolių
1 kg. morkų
1 kg. paprikos
1 st. acto
1 st. aliejaus
0, 25 st druskos
1 st. cukraus
300 gr. česnako
1-2 aitrūs pipirai (jei nori kad adžika būtų aštresnė, dėk daugiau).
Visus komponentus sumalti mėsmale ir virti (apie gerą valandą, kol skystis truputi nugaruos). Likus 5 min. iki virimo pabaigos supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius stiklainius ir užsukti. Valgyti su kuo tik širdis geidžia
Skanaus  mirksiukas.gif
Laikome mes rusyje, ir tikrai nei viena nesugedo. O mes jos darome triguba kieki, ir pavasariui jos jau nebera.



o be obuoliu ar galima daryt? g.gif o actas: obuoliu ar vyno?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 20, 12:47)
o be obuoliu ar galima daryt? g.gif o actas: obuoliu ar vyno?


Aga,vat ir aš tokį pat kalusimą turiu g.gif
Atsakyti