QUOTE(dziunka @ 2008 08 22, 22:34)
prašome paragauti ir manosios adžikos
3 kg. pomidorų
1 kg. morkų
1 kg. pipirų
1 kg. obuolių (antaninių)
2 pipirai kartieji (raudoni ieskokite pačių karčiausių nes būna nlb kartūs)
2 stiklinės aliejaus
3 šaukštai( be kaupo ) druskos
3 šaukštai cukraus
200-300 gr. česnako
150 gr. acto
viską sumalti per mėsmalę , troškinti pusantros - dvi valandas , prieš baigiant troskinti , prieš dešimt minučių česnaką ir prieš pat pabaigą acta
Ši adžika tinka su absoliučiai visais produktais , net su lašiniais ir viena
(vienais metais dėjau ne pačius karčiausius , tai teko dadedinėti iš parduotuves pakeliuose pirktu maltu pipirų )
Skanaus !
Pasidariau vakar ir as sitos adzikos
tikrai nuostabi
vyras labai dziaugiasi, vis ir iesko kaip ir su kuo ja valgyti
tik as pipiru dejau daug daugiau, nes mes abu megstam astriai, nors mum atrodo kad galetu buti dar astriau, tevai kai ragavo sake kad labai skanu ir astroka
tai mes su MB susizvalgem tik ir nusijuokem
Aciu uz receptuka