QUOTE(amba41 @ 2013 09 18, 14:11)
Dariau ir aš vakar. Tai dabar 4 dienas laikyti dideliam inde vis pamaišant. Šaldytuve ar virtuvėje? Aš įkišau į šaldytuvą. Paskui nusunkus skystį , jei jo bus, išpilstyti į indelius, užsukti dangteliais ir laikyti šaldytuve. Taip? Ne šaldiklyje, o šaldytuve. Nežinau kaip ten gali 2 metus išsilaikyti. Juk nebuvo jokios sterilizacijos, Gal labai pilnus indelius pripilti? Na kiek tik telpa, kad oro tarpo nebūtų? Kas nors pernai gal darė ir turi patyrimą.
As laikiau ne saldytuve kol rugo, bet laikiau gal 6 dienas, o paskui, kai jau nupili skysti I saldytuva idejau. Buteliuke, kur skystis tai apacioj lieka sunkesne dalis, o virsuje kaip ir vanfuo. Bet pakratai ir viskas susimaido. O nesuges manau del astrumo
Papildyta:
Nesamone per telefona rasyt, neleidzia normaliai zodziu pataisyt